Προς το περιεχόμενο

Προβλημα-Μητρικη?

d3monhunter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Οταν ανοιγω ενα παιχνιδι (wow συγκεκριμενα) μετα απο καποια ωρα κολλαει το συστημα βγαζει μπλε οθονη, δεν εχω προλαβει να διαβασω τη λεει, και κανει restart μονο του. Θελω αλλαγμα μητρικης η οχι? Προτεινετε μου καποια οικονομικη λυση δεν θελω κατι το super duper.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ε κάτσε ντε να δούμε αν είναι μητρική....

Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Την έχεις στρεσάρει;

Πες μας αναλυτικά το σύστημά σου και αρχή με hardware tests...

Δημοσ.

Καρτα Γραφικων: Nvidia Geforce 9500GT

RAM: 2GB

CPU: Intel® Core 2 Duo/65nm E6420

Τωρα εαν θες παραπανω πραγματα γινε πιο συγκεκριμενος. Τρεχω to dr hardware 2009 για να δω λεπτομερειες του συστηματος.

Γενικα παντως οταν ειμαι στον firefox δεν εχω προβλημα ουτε οταν τρεχω πολλα βιντεακια τιποτα, οταν ανοιγω το βρωμοπαιχνιδο και μαζευτουνε πολλα ατομα στην οθονη τοτε crasharei.

Δημοσ.

Καρτα Γραφικων: Nvidia Geforce 9500GT

RAM: 2GB

CPU: Intel® Core 2 Duo/65nm E6420

Τωρα εαν θες παραπανω πραγματα γινε πιο συγκεκριμενος. Τρεχω to dr hardware 2009 για να δω λεπτομερειες του συστηματος.

Γενικα παντως οταν ειμαι στον firefox δεν εχω προβλημα ουτε οταν τρεχω πολλα βιντεακια τιποτα, οταν ανοιγω το βρωμοπαιχνιδο και μαζευτουνε πολλα ατομα στην οθονη τοτε crasharei.

λοιπόν Μαρίκα :P

Η κάρτα γραφικών σου έχει ανεμιστήρα σωστά; Ναι θα πεις...

Κατέβασε το furmark από εδώ και στρέσαρε την

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Ανέβασε φώτο εδώ μετά απο 1-2 λεπτά... Αν δεν κλείσει και συνεχίζουμε...

Θέλω και το τροφοδοτικό σου αν γίνεται

Δημοσ.

Νομίζω ότι μετά απο μόλις δύο λεπτά βλέπω 83 βαθμούς με ανοδική πορεία???

Και μετά αναρωτίεσαι γιατι κολάει μετά απο πολύωρο gaming??

To pc εσωτερικά το έχεις καθαρίσει ποτέ??

Το κουτί σου αερίζεται επαρκως??

Δημοσ.

Το FurMark φτάνει στους 95oC την 5770 μου (825/1350) μέσα σε λεπτά, η οποία ακόμη και σε παιχνίδια όπως το Crysis maxed out δεν έχει φτάσει ποτέ σε πραγματικές συνθήκες πάνω από 80oC μετά από ώρα.

Overkill...

Δημοσ.

Κατέβασε αυτό και ανέβασε φώτο...

HWMonitor

Πόσα τσιπάκια μνήμης έχεις; Και πόσους δίσκους... Το τροφοδοτικό βρήκες ποιο είναι;

Δημοσ.

Νομίζω ότι μετά απο μόλις δύο λεπτά βλέπω 83 βαθμούς με ανοδική πορεία???

Και μετά αναρωτίεσαι γιατι κολάει μετά απο πολύωρο gaming??

To pc εσωτερικά το έχεις καθαρίσει ποτέ??

Το κουτί σου αερίζεται επαρκως??

Εχω καιρο να το καθαρισω η αληθεια ειναι.

Και το κουτι ναι αεριζεται δεν νομιζω να ειναι θεμα αυτο.

1.jpg

Δημοσ.

Ειναι πολυ πολύ ψηλά οι θερμοκρασίες σου για idle ... η κάρτα έχει ανεμηστήρα ??? ή είναι passive?? Αν είναι passive είναι καθάρα θέμα airflow στο κουτί!! Βαλε του με καμιά μοντιά κανένα ανεμηστήρα να βαράει την κάρτα!!

Αν όχι κανε ένα πολύ καλό καθάρισμα απο σκόνες κτλ και δες αν δουλεύει ο ανεμηστήρας της σωστά!!

Δημοσ.

Αυτό που σου λενε τα παιδιά. Ένα καλό φύσημα θα στρώσει τα πράγματα αφού και στην CPU έχεις πρόβλημα και από εκεί τρως λογικά τα BSOD. To tCASE temp του επεξεργαστή σου είναι μόλις 60.1 C, κι έχεις idle 51-52, με max να δείχνει 61 στο screenshot που έβαλες δηλαδή ήδη είσαι εκτός ορίων! Στο gaming σίγουρα το ξεπερνάς. Κάπου εκεί τρως και το BSOD.

Και όχι με ηλεκτρική σκούπα που ακούω από κάποιους. Αυτή παίρνει μόνο τα πάνω πάνω όσο δυνατή κι αν είναι. Θέλεις blower κι αν δεν έχεις/δανειστείς , πάνε σε πρατήριο με τον αέρα (προσοχή στα νερά απλώς εκεί). Και μετά καινούρια παστούλα. Arctic Silver 5 ή Ceramique (ή άλλη αν έχεις ήδη) και θα γίνει σαν καινούριος ο υπολογιστής. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για την VGA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...