Προς το περιεχόμενο

"πολιτική" του JUMBO

haris_216

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον μέχρι και Άκουαφόρτε και πλαστικές καρέκλες αγοράζεις απο τα Jumbo.

Πρίν 12-13 χρόνια ήταν όντως πολύ καλά μαγαζιά αποκλειστικά για παιχνίδια.

Δημοσ.

Αλήθεια έχουν γίνει σκατά πλέον.Εκτός απο τις διαφημίσεις που ξερνάς μολίς τις βλέπεις, τους υπαλλήλους που μόνο δεν σε βρίζουν και την αφόρητη μπόχα των πλαστικών και των κεριών, στο κατάστημα που είναι κοντά σε εμένα για να βγείς άμα είσαι στο 2 υπόγειο θέλεις χάρτη, GPS, και οδηγείες μέσω ασυρμάτου αλλιώς πέζει να μείνεις εκεί όλο το βράδυ.Μια φορα επειδή έκανα κύκλους και δεν μπορούσα να βρώ πυο ήταν χωμένες οι κυλιώμενες που ανεβάζουν ανέβηκα απο αυτές που κατεβάζουν γιατί οι κωλοκυλλιώμενες είναι στις 2 άκρες του ορόφου χωμένες μεσα σε άπειρους διαδρόμους και αδιέξοδα.

μα αυτος ειναι ο σκοπος!!!να περασεις απο πολλους διαδρομους μεχρι να αγορασεις οτι μλκ δεν ηθελες να αγορασεις πριν μπεις.

Πλέον μέχρι και Άκουαφόρτε και πλαστικές καρέκλες αγοράζεις απο τα Jumbo.

Πρίν 12-13 χρόνια ήταν όντως πολύ καλά μαγαζιά αποκλειστικά για παιχνίδια.

γι αυτο πηγαινε για κλεισιμο-αν θυμαστε αρκετα μαγαζια ειχαν κλεισει- και ζητησε βοηθεια....

τους ειπαν καποια βασικα πραγματα οπως το παραπανω και οχι μονο ανοιγουν μαγαζια αλλα αγοραζουν οικοπεδα πριν ανοιξουν τα μαγαζια!

Δημοσ.

τελικά το νήμα εξελίσεται όπως ακριβώς τόσα και τόσα για το Jumbo.

αρχικά να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας. καθώς όμως η σχετική ιστορία που παρέθεσα ήταν απλά η αφορμή, να ξαναθέσω το ερώτημα μήπως και κάποιος ξέρει.

ένα κατάστημα (οποιοδήποτε κατάστημα) δικαιούται στο πλαίσιο οποιασδήποτε πολιτικής να έχει τα προϊόντα (όλα) κλειστά σε κουτιά και να μην σε αφήνει να δεις το προϊόν πριν το αγοράσεις ή εχει κάποια υποχρέωση για την ύπαρξη δείγματος;

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους περισσότερους από εσάς για την πολιτική του jumbo με τα κλειστά προϊόντα και τις επιστροφές. Ωστόσο, θέλω πολύ να κάνω τα εξής σχόλια:

Στο θέμα των σχολικών ειδών, το jumbo είναι για μένα (και για πάρα πολύ άλλο κόσμο, πιστεύω), μονόδρομος λόγω τιμών. Όταν δίνουν τα φροντιστήρια και τα σχολεία λίστες με τα είδη τετραδίων, μολυβιών, αναγκαστικά αυτοί που θέλουν να γλιτώσουν κάποια (πολλά ευρώ) θα πάνε στα jumbo. Όταν πληρώνεις για 1 μολύβι στο συνοικιακό βιβλιοπωλείο 50 λεπτά και στο jumbo αγοράζεις 50 μολύβια Pelikan 4 ευρώ, καταλαβαίνετε τη διαφορά. Όταν για 1 διορθωτική ταινία πληρώνεις 3-4 ευρώ στο βιβλιοπωλείο, ενώ στα jumbo αγοράζεις με 50 λεπτά τις διορθωτικές ταινίες, πού θα πας με 2 παιδιά και μισθό πείνας; Ακόμα και στις σχολικές τσάντες (που δεν υπάρχει διαφορά στις τιμές), πάλι θα πας στο jumbo γιατί έχει μεγαλύτερη ποικιλία και σχεδόν όλες τις σειρές από τσάντες.

Παιδικά παπούτσια; Πήγα να πάρω στο γιο μου παπούτσια από το κέντρο του Πειραιά, και τα φτηνότερα που βρήκα έκαναν 35 ευρώ. Του πήρα δερμάτινα από τo jumbo του Πειραιά στο λιμάνι με 20 ευρώ, για να μπορώ να αγοράσω και στην κόρη μου.

Είδη σπιτιού; Τεράστια ποικιλία από ποτήρια μέχρι σουρωτήρια. Και γι' αυτά για οικονομία πάω εκεί.

Τώρα για τα υπόλοιπα στραβά του jumbo, απλά συμβιβάζομαι, επειδή δεν έχω τα φόντα να πληρώνω τα ενοίκια των καταστημάτων στα τοπικά μαγαζιά. Δεν φταίω εγώ που ο μαγαζάτορας πληρώνει 20.000 ενοίκιο, και γι' αυτό ακριβώς δεν τον λυπάμαι. Να μην το έκανε.

Σοβαρό μειονέκτημα των jumbo η δημιουργία νέων μαγαζιών χωρίς πάρκινγκ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το jumbo στο λιμάνι. Όμως, από τη στιγμή που εγώ γλιτώνω χρήματα το προτιμώ και δίνω και τη χαρά στα παιδιά μου να αγοράσουν 1-2 πράγματα περισσότερα.

Δημοσ.

ε σε μερικα προιοντα υπαρχουν .

δεν γινεται να υπαρχουν σε ολα.

σωστο. ειδικα στα jumbo που μιλαμε για χιλιαδες προιοντα ειναι αδυνατο.

αυτο που θα επρεπε να ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι να υπαρχει καλυτερη εκπαιδευση των εργαζομενων. θελει ο topic starter να κανει μια ερωτηση για το προιον (πιεσομετρο). το σωστο ειναι να μπορει η πωλητρια να απαντησει δεκα βασικες ερωτησεις για το προιον και οχι να του απανταει "αγορασε το, και αν δεν κανει αυτο που θες γυρνα το πισω".

Δημοσ.

αυτο που θα επρεπε να ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι να υπαρχει καλυτερη εκπαιδευση των εργαζομενων. θελει ο topic starter να κανει μια ερωτηση για το προιον (πιεσομετρο). το σωστο ειναι να μπορει η πωλητρια να απαντησει δεκα βασικες ερωτησεις για το προιον και οχι να του απανταει "αγορασε το, και αν δεν κανει αυτο που θες γυρνα το πισω".

τη στιγμή που όπως λες έχουν χιλιάδες προϊόντα και σου φαίνεται αδύνατο να έχουν δείγματα, θεωρείς πιο πιθανό να ξέρουν να απαντήσουν οι υπάλληλοι για τις ιδιαιτερότητες αυτών των προϊόντων;

και τελικά εγώ δεν είπα να έχουν δείγματα για τις οδοντογλυφίδες ή τις χαρτοπετσέτες. αλλά για κάτι πιο περίπλοκο και το οποίο δεν φαίνεται (κλειστό σε κουτί με ελλειπή φωτογραφία ή περιγραφή)

Δημοσ.

τη στιγμή που όπως λες έχουν χιλιάδες προϊόντα και σου φαίνεται αδύνατο να έχουν δείγματα, θεωρείς πιο πιθανό να ξέρουν να απαντήσουν οι υπάλληλοι για τις ιδιαιτερότητες αυτών των προϊόντων;

ε ναι, δεν ειναι και τοσο απιθανο.

παραδειγμα, το πλαισιο εχει χιλαδες προιοντα, προφανως δεν εχει δειγμα για το καθενα. αν ομως θελω να ρωτησω κατι για ενα προιον υπαρχει ενας υπαλληλος να με φωτισει. προφανως ο υπαλληλος στα επιπλα γραφειου δεν ξερει να μου απαντησει κατι για μια μνημη RAM, αλλα θα με στειλει στο αντιστοιχο τμημα.

τοσο δυσκολο θα ηταν να εχουν τα jumbo μια τετοια στειχειωση οργανωση; δεν σου λεει να εχει τμημα... πιεσομετρων αλλα να λεει πχ οτι υπαλληλοι Χ Ψ και Υ ξερουν τα προιοντα του ΤΑΔΕ τομεα ενω οι υπαλληλοι Α β και Γ ξερουν τα προιοντα του ΔΙΝΑ και προφανως κανουν βαριδες ο καθενας στον τομεα του.

Δημοσ.

σωστο , αλλα δεν νομιζω να κατσουν να κανουν εκπαιδευση στους υπαλληλους για οοολα τα προιοντα.Απο ενα σημειο και μετα εγκειται στον υπαλληλο να το ψαξει ή να στηριχθει στην λογικη για να απαντησει σε μερικες ερωτησεις πανω στα προιοντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...