Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα!!! Θέλω να αγορασω ένα usb wireless adpter για να το χρησιμοποιησω σε συνεργασια με τη διανομη linux ‘BACKTRUCK’… Είμαι ανάμεσα σε τρεις αλλα και αν καποιος εχει να προτεινει κατι άλλο ειμαι ‘ανοιχτος’ στο να ενημερωθω και να επιλεξω…. 1) Alfa Network Usb AWUS036NH 2) Alfa Network Usb AWUS050NH 3) AWUS036NEH Επισης με ενδιαφερει το θεμα της συμβατοτητας με την παραπανω διανομη linux που προαναφερα… εκτος από win 7 kai win Xp.. Ευχαριστω εκ το πρωτερον για το ενδιαφερν!!!
Divide Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 καλησπέρα, αρχικά να ξέρεις πως όλες οι 'πειραγμένες' κάρτες (μαζί και οι alpha που γράφεις) παίζουν αριστα με το backtrack καθώς διαθέτουν σχεδόν όλες το πλεον αξιολογο τσιπακι rtl8187. Τώρα, από όσο φαντάζομαι αφου θελεις να παιξεις με backtrack θα θελεις και κατι αρκετα δυνατό για να μη πιανεις μονο το σημα απο το ρουτερ του γειτονα. Προσωπικά έχω αυτη την καρτα (με δύο κεραίες 6dbI) στα 1500mW με το τσιπακι που ανεφερα παραπανω και παιζει μια χαρα και πιανει και αρκετα μακριά. Αυτα από μενα!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ενδιαφερον φαινετ η προταση σου φιλε... θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις απο την προμηθευτκες?? ευχαριστω πολυ για το ενφιαφερον!
Divide Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 το λινκ που σου εδωσα οδηγει στο καταστημα απο οπου την πηρα, πληρωμη μεσω paypal. Τώρα σε ελληνικα μαγαζια νομιζω υπαρχουν μονο καποια μοντελα απο τις αλφα που εχεις γραψει στην αρχη του θεματος, ισως βρεις κατι αλλο ψαχνοντας σε αυτη την υποενοτητα. Αν εχεις παντως paypal και παρεις καποια απο εξωτερικο μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η συγκεκριμενη δεν υστερει σε τιποτα απο τις αλφα που ποσταρες, ισα ισα με δυο κεραιες για χρηση εισαι σε αλλο επιπεδο απο ολες τις αλλες!!!
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ την Alfa Network Usb AWUS036NH για το backtrack και οχι μόνο και δουλεύει άψογα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.