Προς το περιεχόμενο

Bastion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα κατάφερα να το τελιώσω, το παιχνίδι είναι καταπληκτικό.

Πολύ όμορφο, προσεγμένο και με δυνατό story.

edit: ενώ το τερμάτησα, δεν μου ξεκλειδώθηκε το The End achievement, μήπως ξέρει κάποιος τι παίζει..?

Επεξ/σία από JohnVani18
Δημοσ.

edit: ενώ το τερμάτησα, δεν μου ξεκλειδώθηκε το The End achievement, μήπως ξέρει κάποιος τι παίζει..?

Απο όσο θυμάμαι είναι δυο τα achievements για τον τερματισμό, τα The Beginning και The End. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις επιλογές, αλλά στο τέλος σε βάζει να διαλέξεις

αν θες να ενεργοποιήσεις το Bastion ή να αφήσεις το world όπως έχει (Restoration // Evacuation νομίζω λέγονται οι επιλογές)

οπότε αν θες το άλλο achievement είτε κάνεις load το τελευταίο save πριν το finale ή απλά ξεκινάς New Game+ και διαλέγεις την άλλη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Α, οκ, το "The Beginning" μου ξεκλειδώθηκε, απλά επειδή στο "The End" σαν περιγραφή έχει "Finish the Story" υπέθεσα πως κάτι πήγε στραβά.

Ευχαριστώ. :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

το τερμάτισα και το Bastion, προφανώς δεν άλλαξε κάτι σε 2 χρόνια, το παιχνιδάκι είναι διαμάντι - indie :)

από τα όπλα, μέχρι να πάρω το mortar έπαιζα με fang repear σαν ranged weapon (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις που έβαλα άλλα), war machete για melee, ενώ για "power" είχα το squirt :P

και για τέλος πάτησα Evacuation, καθώς το Restoration θα ήταν ένας φαύλος κύκλος... οπότε λέω "καλή αρχή, και προσοχή στο εξής" :)

ΥΓ1: το κομμάτι που τραγουδάει που τραγουδάει η Zia υπάρχει μόνο του διαθέσιμο;

ΥΓ2: περιμένω το Transistor να είναι εξίσου δυνατό, και ως τώρα διαβάζω τα καλύτερα 

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ1: το κομμάτι που τραγουδάει που τραγουδάει η Zia υπάρχει μόνο του διαθέσιμο;

Το κομμάτι (που ονομάζεται "Build That Wall - Zia's Theme") περιέχεται στο official soundtrack, το οποίο αν δεν κάνω λάθος υπάρχει στο Steam για €9,99 (και αν θυμάμαι σωστά παίρνει αρκετή έκπτωση πλέον στα διάφορα sales). Εναλλακτικά μπορείς να το ακούσεις (και να το αγοράσεις) απο το storepage της SuperGiant Games στο BandCamp, όπου λόγω ισοτιμίας  βγαίνει πιο φθηνό ($9,99).

Edit: Δυστυχώς δεν διατίθεται επίσημα μόνο του, sorry για την χαζή απάντηση :P

Edit 2: Did Not Do The Research, υπάρχει μόνο του στο Amazon, στην τιμή των $0,99. Παρατάω το posting για απόψε, δεν με θέλει...

• Like 1
Δημοσ.

thanks ;)

βρήκα επίσης και το άλλο του Zulf

τον οποίο και έσωσα, αν και μας το έκανε καλοκαιρινό το Bastion... άλλα πολύ δυνατό φινάλε, ελπίζω το Transistor να σταθεί τουλάχιστον στο ίδιο ύψος  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...