Προς το περιεχόμενο

Bastion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τον θειο. Πολυ κουλο bug :/

android.png

τι να σου πω. παρε απο τον θειο την πιο καινουργια εκδοση που υπαρχει και χρησιμοποιησε το save

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έκανα εγκατάσταση και μετά έβαλα και τα update (να είναι καλά ο θείος) αλλά μόλις πάω να το τρέξω λέει ότι έχει πρόβλημα και στην αιτία λέει κάτι για kernelbase.dll

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μισό εκ. πωλήσεις για το Bastion

Απόλυτα επιτυχημένη –για τα «κυβικά» του- κρίνεται η πορεία του Bastion, του παιχνιδιού της Supergiant Games σε Xbox 360 και PC, αφού όπως ανακοινώθηκε από το στούντιο οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τις 500.000 σε όλα τα formats. «Όταν ξεκινούσαμε το εγχείρημα το νούμερο αυτό μας φαινόταν αστρονομικό και έτσι τώρα που το επιτύχαμε δεν μπορούμε παρά να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι», είπε ο Greg Kasavin, creative director του τίτλου. «Μας δείχνει ότι πολύς κόσμος αγαπά τη δουλειά μας και μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον», πρόσθεσε.

http://www.byteme.gr/news/industry/miso_ekatommyrio_pwlhseis_gia_to_bastion

Αυτά για το παραμύθι περί πειρατείας που δεν αφήνει τις εταιρείες να βγάλουν παιχνίδια στο PC.

Το αγόρασα στα 4,75€ στις προσφορές του steam (νομίζω ότι ρεαλιστικά αυτή είναι η αξία του, συνεπώς τίμια η τιμή του) και ανήκει στα παιχνίδια που τα χαίρεσαι μέχρι τελευταίου cent.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και εγώ στο Chrome Store αλλά για κάποιο λόγο δεν είμαι ακόμα εξικοιωμένος με την ιδέα να το αγοράσω για browser :/

Για mac δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι, ούτε για iOS. :(

Δημοσ.

υπαρχει κανονικα στο steam και ειχε προσφορα 5ευρω το παιχνιδι

δεν ξερω αν την εχει τωρα ομως

οχι δεν την εχει

κατω απο 5 ευρω το ειχε κιολας

Δημοσ.

Το δοκίμασα και εγώ στο Chrome Store αλλά για κάποιο λόγο δεν είμαι ακόμα εξικοιωμένος με την ιδέα να το αγοράσω για browser :/

Για mac δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι, ούτε για iOS. :(

Εγώ το τσίμπησα από Steam με €4.75 τις προάλλες (δεν το έχω παίξει ακόμα, παίζω φανατικά το Trine 1 που το πήρα με €1.86 :P)και θέλω να ελπίζω ότι αν βγει κάποτε κ για Mac να το δώσουν τσάμπα σε όσους το έχουν ήδη για windows, όπως έχει γίνει κ άλλες φορές στο παρελθόν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα 4 ευρώ που το πήρατε έχει και όλα τα dlc?

Αν δεν κάνω λάθος το Bastion δεν έχει DLC (ακόμα) - αν εννοείς το The Stranger's Dream update, αυτό είναι free και περιλαμβάνεται σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού (με εξαίρεση την XBLA version όπου χρεώνεται $1 λόγω πολιτικής της Microsoft).

Δημοσ.

Απλά είδα αυτό το post

επρεπε να παρει 3 βραβεια για να βγαλουν dlc με καινουργιες πιστες και καινουργια modes?

και θεώρησα ότι έχουν βγει.

Μάλλόν έκανα λάθος :P

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...