gavros10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Απο τον θειο. Πολυ κουλο bug :/ τι να σου πω. παρε απο τον θειο την πιο καινουργια εκδοση που υπαρχει και χρησιμοποιησε το save
pagratios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το έκανα εγκατάσταση και μετά έβαλα και τα update (να είναι καλά ο θείος) αλλά μόλις πάω να το τρέξω λέει ότι έχει πρόβλημα και στην αιτία λέει κάτι για kernelbase.dll
gavros10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 επρεπε να παρει 3 βραβεια για να βγαλουν dlc με καινουργιες πιστες και καινουργια modes?
sotirisl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 παιχνιδάρα, το τσίμπησα χθες από το Steam στα €4.75 ....
LRoi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μισό εκ. πωλήσεις για το Bastion Απόλυτα επιτυχημένη –για τα «κυβικά» του- κρίνεται η πορεία του Bastion, του παιχνιδιού της Supergiant Games σε Xbox 360 και PC, αφού όπως ανακοινώθηκε από το στούντιο οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τις 500.000 σε όλα τα formats. «Όταν ξεκινούσαμε το εγχείρημα το νούμερο αυτό μας φαινόταν αστρονομικό και έτσι τώρα που το επιτύχαμε δεν μπορούμε παρά να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι», είπε ο Greg Kasavin, creative director του τίτλου. «Μας δείχνει ότι πολύς κόσμος αγαπά τη δουλειά μας και μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον», πρόσθεσε. http://www.byteme.gr/news/industry/miso_ekatommyrio_pwlhseis_gia_to_bastion Αυτά για το παραμύθι περί πειρατείας που δεν αφήνει τις εταιρείες να βγάλουν παιχνίδια στο PC. Το αγόρασα στα 4,75€ στις προσφορές του steam (νομίζω ότι ρεαλιστικά αυτή είναι η αξία του, συνεπώς τίμια η τιμή του) και ανήκει στα παιχνίδια που τα χαίρεσαι μέχρι τελευταίου cent.
gavros10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 οτι αξιζει πραγματικα το συγχαιρουμε και το αγοραζουμε
Cue Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το δοκίμασα και εγώ στο Chrome Store αλλά για κάποιο λόγο δεν είμαι ακόμα εξικοιωμένος με την ιδέα να το αγοράσω για browser :/ Για mac δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι, ούτε για iOS.
gio@ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 υπαρχει κανονικα στο steam και ειχε προσφορα 5ευρω το παιχνιδι δεν ξερω αν την εχει τωρα ομως
gavros10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 υπαρχει κανονικα στο steam και ειχε προσφορα 5ευρω το παιχνιδι δεν ξερω αν την εχει τωρα ομως οχι δεν την εχει κατω απο 5 ευρω το ειχε κιολας
soiramk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το δοκίμασα και εγώ στο Chrome Store αλλά για κάποιο λόγο δεν είμαι ακόμα εξικοιωμένος με την ιδέα να το αγοράσω για browser :/ Για mac δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι, ούτε για iOS. Εγώ το τσίμπησα από Steam με €4.75 τις προάλλες (δεν το έχω παίξει ακόμα, παίζω φανατικά το Trine 1 που το πήρα με €1.86 )και θέλω να ελπίζω ότι αν βγει κάποτε κ για Mac να το δώσουν τσάμπα σε όσους το έχουν ήδη για windows, όπως έχει γίνει κ άλλες φορές στο παρελθόν.
Tmark Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Στα 4 ευρώ που το πήρατε έχει και όλα τα dlc?
Greygore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Στα 4 ευρώ που το πήρατε έχει και όλα τα dlc? Αν δεν κάνω λάθος το Bastion δεν έχει DLC (ακόμα) - αν εννοείς το The Stranger's Dream update, αυτό είναι free και περιλαμβάνεται σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού (με εξαίρεση την XBLA version όπου χρεώνεται $1 λόγω πολιτικής της Microsoft).
Tmark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Απλά είδα αυτό το post επρεπε να παρει 3 βραβεια για να βγαλουν dlc με καινουργιες πιστες και καινουργια modes? και θεώρησα ότι έχουν βγει. Μάλλόν έκανα λάθος
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Το δοκιμασα κ'εγω μετα απο τοσο καιρο.Ωραιο indie παιχνιδακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα