Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 10 λεπτά Gameplay με OR : PC Ultra settings : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Project CARS – Coming On November 18th In US And On November 21st In Europe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Project CARS vs Real Life – Caterham 7 Race at British Circuit of Brands Hatch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Project CARS – New Screenshots Focusing On Environments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως εγώ που το παίζω (έχω την δοκιμαστική έκδοση) μια 780ti δεν μπορεί να κρατήσει 60fps σταθερά με όλα full , αν έχει βροχή πέφτει ακόμα και 30fps . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις εσύ κάποιο θέμα ; Γιατί θυμάμαι το διαφήμιζαν σε Titan με 4K και είχαν σταθερό 60άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αποκλείεται μα ήταν όλα στο full , θα ανεβάσω video να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Project CARS Showcased Running At 4K, GeForce Titan Able To Push 60+ FPS At 3840×2160 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 <p style="margin-left:40px;">Πάντως εγώ που το παίζω (έχω την δοκιμαστική έκδοση) μια 780ti δεν μπορεί να κρατήσει 60fps σταθερά με όλα full , αν έχει βροχή πέφτει ακόμα και 30fps .</p> Το gameplay κ τα physics τι λένε ; Αν έχεις κ το Assetto Corsa , πώς το συγκρίνεις ; Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το gameplay κ τα physics τι λένε ; Αν έχεις κ το Assetto Corsa , πώς το συγκρίνεις ; Sent from my iPod touch using Insomnia Σε physics υστερεί σε σχέση με το Assetto Corsa αλλά στα γραφικά είναι πολύ μπροστά το pCars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως εγώ που το παίζω (έχω την δοκιμαστική έκδοση) απο που το τσιμπησες;υπαρχει καπου δωρεαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι έχω εδώ και πάνω από 1 χρόνο την pre-Alpha έκδοση , τώρα το παίζω στο steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 εγινε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ορίστε και το βίντεο που υποσχέθηκα : https://www.youtube.com/watch?v=eNHBvyTWVa4&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Κοίταξες GPU Usage ; Η Titan είναι πιο αργή από σένα και κρατάει 60άρι σταθερό σε 4Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα