liakjim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν το έχεις παίξει , μπορείς να το συγκρίνεις με το Asseto Corsa? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Χθες που το έπαιξα μετά από αρκετό καιρό έκδοση 783 μπορώ να πω ότι το βελτίωσαν όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά , έχουν καλύτερο βάρος τα αυτοκίνητα και γενικά βελτιωμένη αίσθηση . Επιτελους!!!αυτο και αν ειναι σημαντικο γεγονος.Τα προηγουμενα παιχνιδια της εταιριας shift 1/και 2!!ειχαν προβλημα σε αυτο το κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Επιτελους!!!αυτο και αν ειναι σημαντικο γεγονος.Τα προηγουμενα παιχνιδια της εταιριας shift 1/και 2!!ειχαν προβλημα σε αυτο το κομματι. Πριν ένα χρόνο που το έπαιζα ήταν μια χαρά και στο μεσώ διάστημα το χάλασαν και ξενέρωσα λίγο απλώς είχε πολύ καλά γραφικά , τώρα μάλλον επειδή πλησιάζει η κυκλοφορία του το βελτίωσαν πάλι. Αν το έχεις παίξει , μπορείς να το συγκρίνεις με το Asseto Corsa? Θα το δοκιμάσω έχω και το Assetto Υ.Γ. Λοιπόν τα δοκίμασα και τα δύο και τα αποτελέσματα είναι πάλι τα ίδια δηλαδή το Assetto Corsa εξακολουθεί να υπερέχει στην οδηγική συμπεριφορά έχει εκπληκτική αίσθηση! Υ.Γ. 2. Στο project cars οδήγησα την Mercedes A45 AMG και επειδή έχω συνηθίσει τα γρήγορα αυτοκίνητα supercars , formula 1 & 2 κτλ, μου φάνηκε πολύ αργή με αποτέλεσμα να την πιέζω πολύ , σε κάθε στροφή και στην είσοδο & έξοδο ο κινητήρας δούλευε στο κόκκινο και άντεξε μόνο 2,5 γύρους πριν παραδώσει πνεύμα ο κινητήρας βγάζοντας καπνό από το καπό Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2014 από aetos1988 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Το περίμενα . Με τέτοιο περιεχόμενο κ presentation ευχομουν για το αντίθετο . Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Project CARS Will Receive VR Support, First Video Shows Oculus Rift In Action 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 WIP rain effects Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ετσι φρεναρουν τα οχηματα? μοιαζει καπως ψευτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 WIP rain effects Για να το παίξεις έτσι πρέπει να έχεις τουλάχιστον μια κάρτα σαν την 780Ti ή ακόμα καλύτερα sli 770/780 με high/ultra ρυθμίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Φαίνεται αρκετά καλό αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο βαρύ όσο αναφέρεις αεκάρα.Θα δείξει πάντος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Project CARS On Oculus Rift DK2 Shows Why VR Gaming Is The Next Biggest Thing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Φαίνεται αρκετά καλό αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο βαρύ όσο αναφέρεις αεκάρα. Θα δείξει πάντος..... Κι όμως είναι έχω την δοκιμαστική έκδοση πάνω από 1 χρόνο. Απλώς να αναφέρω ότι με την 780Ti με ρυθμίσεις ultra με anti-aliasing στο high ( έχει μέχρι 2x SMMA νομίζω ) έχω μεταξύ 70-80fps , με την βροχή πέφτει και στα 40fps . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Για να το παίξεις έτσι πρέπει να έχεις τουλάχιστον μια κάρτα σαν την 780Ti ή ακόμα καλύτερα sli 770/780 με high/ultra ρυθμίσεις είναι τόσο βαρι αυτό το παιχνίδι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 είναι τόσο βαρι αυτό το παιχνίδι ? Είναι αλλά ευτυχώς ακόμα και στα medium να βάλεις κάποιες ρυθμίσεις δεν χάνει πολύ στην ποιότητα . Θα προσπαθήσω να βγάλω ένα βιντεο να δείτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 άντε περιμένουμε ! εγώ δεν το εχω βάλει καθόλου να το δω! δεν εχω χρόνο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Νέο gameplay από direct feed. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα