Tzini_Gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 μαλιστα,καλως σε ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 προσωπικά δεν θα έπαιρνα sim game για να το παίξω με xbox controller θες οπωσδήποτε τιμόνι, γιατί το game είναι φτιαγμένο για τιμόνι όπως και το assetto corsa για xbox controller θα έπαιρνα dirt 3 ή grid 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 το τσιμπησα στα 7 ευρω να παει να γαμηθει κλαιν χΔ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 σε αυτήν την τιμή είναι σχεδόν κλεψιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 ξεκινησα χθες την καριερα...επελεξα το χαμηλοτερο tier που ειναι με τα καρτ... νομιζωντας πως περνοντας σεζον θα ανεβαινω και tier.. ισχυει αυτο; δλδ ξεκινας απο το πιο χαμηλο και αναλογως τα τροπαια κτλπ που εχεις παρει να ανεβαινεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ναι... ανεβαίνεις σιγά-σιγά... αλλα αν το βαριέσαι, ή αν τα Cart ή κάποιο άλλο tier δεν σου αρέσει, μπορείς να διαλέξεις απο την αρχή όποιο tier θέλεις. Ειναι όλα ανοιχτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 ωραια εγινε σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 ναι εγώ ξεκίνησα από formula 3 τα kart δεν με πολύ εψησαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά,έχω ένα θεματακι με το game..Ενώ η 1070 βγάζει συνεχώς 100fps+++ σε κάποια σημεία,ειδικά στα φρενάρισματα πριν τις στροφές έχω κάποια μικρά κολληματακια χωρίς να έχω fps drop.Εχει άντιμετωπισει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Εχω I7 6700k/gtx 1070 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Να ανεβασω μερικες in game screens.... image upload without registration 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Το συστημα αναρτησης ειναι αλλου σε αυτο το game.... https://youtu.be/iZLsReDOs9k https://youtu.be/v3IK1onJNQk https://youtu.be/PR5JxuUw8Sw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ενα ακομα βιντεο... https://youtu.be/HZVA1Wvrq0o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 εδώ η ίδια η εταιρια δεν το πίστεψε το game και προχωράει στο 2 σε αντίθεση με τους Ιταλούς του assetto corsa που το εξελίσσουν τι καθεσε και ποσταρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) εδώ η ίδια η εταιρια δεν το πίστεψε το game και προχωράει στο 2 σε αντίθεση με τους Ιταλούς του assetto corsa που το εξελίσσουν τι καθεσε και ποσταρεις Πλακα κανεις ? Μεχρι το Δεκεμβριο εβγαλε το τελευταιο update και καμια 10αρια packets. Μετα απο 2,5 χρονια πρεπει να πανε στο Project Cars 2 νομιζω... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2017 από hitman69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 To ξεκίνησα εδώ και λίγες μέρες (ναι ξέρω είναι παλιό αλλά το βρήκα 5 ευρώ που ουσιαστικά είναι τζάμπα) και έχω θέμα με την θερμοκρασία των ελαστικών. Ξεκίνησα career από το tier 6 που είναι με κάτι μικρά, μοτζόβολα clio και τα λάστιχα δεν ζεσταίνονται με τίποτα, ειδικά τα πίσω και γλιστράει άπειρα αν πιέσω. Δηλαδή ακόμη και 10 12 γύρους μετά δεν ζεσταίνονται. Πρέπει να αλλάξω κάτι στο στήσιμο; Quick Race Weekend που έπαιξα με κάτι αγωνιστικές Aston μετά από 2 γύρους τα λάστιχα ζεσταίνονταν μια χαρά και είχε πρόσφυση και δεν γλιστρούσε καθόλου. Σημειωτέον ότι παίζω με όλα τα assists στο off και tire wear και τα σχετικά στο real και το επίπεδο των αντιπάλων οδηγών το έχω στο 70%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα