Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 794
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

προσωπικά δεν θα έπαιρνα sim game για να το παίξω με xbox controller 

θες οπωσδήποτε τιμόνι, γιατί το game είναι φτιαγμένο για τιμόνι όπως και το assetto corsa 

για xbox controller θα έπαιρνα dirt 3 ή grid 2 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξεκινησα χθες την καριερα...επελεξα το χαμηλοτερο tier που ειναι με τα καρτ... νομιζωντας πως περνοντας σεζον θα ανεβαινω και tier..

ισχυει αυτο; δλδ ξεκινας απο το πιο χαμηλο και αναλογως τα τροπαια κτλπ που εχεις παρει να ανεβαινεις;

Ναι... ανεβαίνεις σιγά-σιγά... αλλα αν το βαριέσαι, ή αν τα Cart ή κάποιο άλλο tier δεν σου αρέσει, μπορείς να διαλέξεις απο την αρχή όποιο tier θέλεις.

Ειναι όλα ανοιχτά.

Καλημέρα παιδιά,έχω ένα θεματακι με το game..Ενώ η 1070 βγάζει συνεχώς 100fps+++ σε κάποια σημεία,ειδικά στα φρενάρισματα πριν τις στροφές έχω κάποια μικρά κολληματακια χωρίς να έχω fps drop.Εχει άντιμετωπισει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

Εχω I7 6700k/gtx 1070

• 3 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

εδώ η ίδια η εταιρια δεν το πίστεψε το game και προχωράει στο 2

σε αντίθεση με τους Ιταλούς του assetto corsa που το εξελίσσουν τι καθεσε και ποσταρεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδώ η ίδια η εταιρια δεν το πίστεψε το game και προχωράει στο 2

σε αντίθεση με τους Ιταλούς του assetto corsa που το εξελίσσουν τι καθεσε και ποσταρεις

Πλακα κανεις ?

Μεχρι το Δεκεμβριο εβγαλε το τελευταιο update και καμια 10αρια packets.

Μετα απο 2,5 χρονια πρεπει να πανε στο Project Cars 2 νομιζω...

Επεξ/σία από hitman69

• 3 χρόνια αργότερα...

To ξεκίνησα εδώ και λίγες μέρες (ναι ξέρω είναι παλιό αλλά το βρήκα 5 ευρώ που ουσιαστικά είναι τζάμπα) και έχω θέμα με την θερμοκρασία των ελαστικών. Ξεκίνησα career από το tier 6 που είναι με κάτι μικρά, μοτζόβολα clio και τα λάστιχα δεν ζεσταίνονται με τίποτα, ειδικά τα πίσω και γλιστράει άπειρα αν πιέσω. Δηλαδή ακόμη και 10 12 γύρους μετά δεν ζεσταίνονται. Πρέπει να αλλάξω κάτι στο στήσιμο; Quick Race Weekend που έπαιξα με κάτι αγωνιστικές Aston μετά από 2 γύρους τα λάστιχα ζεσταίνονταν μια χαρά και είχε πρόσφυση και δεν γλιστρούσε καθόλου. Σημειωτέον ότι παίζω με όλα τα assists στο off και tire wear και τα σχετικά στο real και το επίπεδο των αντιπάλων οδηγών το έχω στο 70%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...