Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως παιζεται αυτο, τα αμαξια δε στριβουν καθολου και οι φορμουλες γυροφερνουν τρελα. Ενταξει ξερω δεν ειναι arcade αλλα για δωστε κανα τιπ να ξεκινησω να μαθαινω

με τιμονιερα η πληκτρολογιο παιζεις??

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ONLINE ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ 0 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ Η ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ?

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ONLINE ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ 0 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ Η ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ?

α) μην γράφεις κεφαλαία

β) αν δουλεύει το steam online, μάλλον δεν έχεις πρόβλημα με το router.

γ) Ελπίζω να αναφέρεσαι σε αυθεντικό παιχνίδι και όχι πειρατικό.

Δημοσ.

καλημερα γνησιο ειναι απο steam  ... εβαλα τα windows 10  εχθες και με ανοιχτο το steam  και συγκεκριμενα εβγαζε εναν αγωνα στο online  αλλα με 0 χρηστες .... μηπως θλει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση στα windows 10 ?

Δημοσ.

μολις αγορασα την g29 και για αρχη ερχεται απο τον θειο το παιχνιδι,μεχρι να αρχισω να μαθαινω και να παρω και μια ανασα μιας και τα 350 ηταν πολλα!το ονλινε αξιζει γενικα?εχει καθολου κοσμο?βλεπω πανω κατω 2,000 χρηστες το πολυ..

Δημοσ.

μολις αγορασα την g29 και για αρχη ερχεται απο τον θειο το παιχνιδι,μεχρι να αρχισω να μαθαινω και να παρω και μια ανασα μιας και τα 350 ηταν πολλα!το ονλινε αξιζει γενικα?εχει καθολου κοσμο?βλεπω πανω κατω 2,000 χρηστες το πολυ.,

καλοριζικη !!! αξιζει απλα πρεπει να μαθεις να κανεις setup το αμαξι αλλιως παιζεις ετσι απλα να προσεχεις γτ εχει πολλους καγκουρες μεσα και σε κοπανανε χωρις λογο

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eξαρτάται καθαρά απο το είδος των παιχνιδιών που παίζεις, εγώ ας πούμε είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω εδώ και 1,5 χρόνο και δεν έχω βαρεθεί λεπτό, στον τεχνικό τομέα είναι εκπληκτικό με ενεργοποιημένα τα πάντα στο μέγιστο σε 4Κ που παίζω.

Σε gameplay είναι αξιόλογο και οι ήχοι των αυτοκινήτων ικανοποιητικοί.....,, επικρατεί η άποψη οτι asseto corsa είναι περισσότερο ρεαλιστικό, κανένα πρόβλημα σε γραφικά υπερτερεί και μάλιστα η διαφορά είναι μεγάλη υπέρ του pCARS

Aλλά δεν μπορεί να σου απαντήσει κανένας αν παρ όλα αυτά αξίζει ή όχι εγώ παίζω μόνο racing games και ΚΑΝΕΝΑ fps ή rpg που να με πυροβολούσες άλλοι παίζουν witcher 3 και γουστάρουν, ενώ εγώ πέθανα στη βαρεμάρα στο 10 λεπτό (μαγισσες ξοτικά κλπ meh) οπότε τι να σου πεί κάποιος, αν ψάχνεις ρεαλισμό, η λύση είναι απλή και ακριβή βρίσκείς ένα αμάξι που έχει μέσα ένας και καλά εξομειωτής  το παίρνεις και πάς μέγαρα ή σέρρες και ΑΝ λεχει καμία σχέση με το οποιοδήποτε software σε pc to συζητάμε, η πλάκα είναι οτι έχουν και καλά άποψη για ρεαλισμό (του κώλου) άνθρωποι που είτε δεν έχουν καν δίπλωμα ή που οδηγούν corsa χιλιάρι

Δημοσ.

ψαχνω ετσι για να περασω την ωρα μου,με ωραια γραφικα..κοσμο το online εχει;

δεν θα παιξω με τιμονιερα κτλπ,με ενα χειρηστηριο του xbox360  :P

Δημοσ.

Δε ξέρω, βασικά δεν παίζω on line ποτέ δεν έχω καν ιντερνετ στο κυρίως pc μου, χρόνους προσπαθώ να κάνω καλύτερους......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...