Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το έβαλα το δοκίμασα, έγινε απεγκατάσταση.

( Δεν φτιάχνεις αυτοκίνητα)

τόσο ωραία γραφικά απλά για να κάνουμε βόλτες μέσα στις πίστες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 794
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το έβαλα το δοκίμασα, έγινε απεγκατάσταση.

( Δεν φτιάχνεις αυτοκίνητα)

τόσο ωραία γραφικά απλά για να κάνουμε βόλτες μέσα στις πίστες.

Νομίζω αυτή είναι η λογική του simulator, να μπορείς να ρυθμίσεις το αυτοκίνητο και να προσπαθείς να κάνεις χρόνους σε πίστες και αγώνες.

Νομίζω αυτή είναι η λογική του simulator, να μπορείς να ρυθμίσεις το αυτοκίνητο και να προσπαθείς να κάνεις χρόνους σε πίστες και αγώνες.

ασχετα με το simulation, Δεν είναι καθόλου φιλικό με τον χρήστη.

Καλημέρα!

Έπαιξε κανείς με του καινούργιους beta να μας πεί εντυπώσεις??

Εγκατέστησα σήμερα την catalyst 15,5 και τολμώ να πω ότι ανέβηκαν τα fps κατά 10 μονάδες περίπου και σε κάποιες στιγμές είδα μέχρι και 90 ενώ πριν είχα το πολύ 68 περίπου. Στην πράξη διαθέτει λίγο πιο ομαλή κίνηση όταν υπάρχουν πολλά προπορευόμενα οχήματα.

• Like 1

Eβαλα τον 15,5, δεν είδα τρομερές διαφορές σε σχέση με τον 14,12 omega που είχα ίσως λίγο παραπάνω 4-5 fps σε πίστες με βροχή, γενικά με τις Ρ9 270 crossfire έπαιζα μια χαρά δέν είχα θέματα απόδοσης όπως άκουγα απο άλλους χρήστες γενικά απο 43 min μέχρι 100 max σε 1080p

Το παίζω και εγώ το συγκεκριμένο.
Από γραφικά μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλά.
Από θέμα χειρισμού στην αρχή μου έσπασε τα νεύρα. Έπαιζα με Gamepad και δεν μπορούσα να τελειώσω ούτε ένα γύρο.
Έβαλα τέρμα την βοήθεια και πάλι δεν μπορούσα. Ήμουνα έτοιμος να το βγάλω μέχρι που έιπα να μου φέρει ο κολλητός την τιμωνιέρα για να το δοκιμάσω και με αυτή.
Εντυπώσεις? ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Απλά. Είναι υπερβολικά καλύτερη, φοβερή απόκρουση και το απολαμβάνεις στο Full!!!!
Έτρεξα στην καριέρα στην αρχή με το Clio και αφού τελείωσα στα Special events έτρεξα με πισωκούνα. Δυσκολεύτικα μέχρι που κατάλαβα ότι δεν θέλει απότομες κινήσεις (ούτε απότομα γκάζι ούτε απότομα με το τιμόνι).
Τώρα απολαμβάνω όσο δεν πάει την οδήγηση.
Σιγά σιγά βγάζω και την βοήθεια και όλα πάνε καλά.
Γενικώς είναι εξαιρετικό παιχνίδι αλλά μόνο με τιμονιέρα, αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις.
Προσωπική άποψη.

• Like 1

Eβαλα τον 15,5, δεν είδα τρομερές διαφορές σε σχέση με τον 14,12 omega που είχα ίσως λίγο παραπάνω 4-5 fps σε πίστες με βροχή, γενικά με τις Ρ9 270 crossfire έπαιζα μια χαρά δέν είχα θέματα απόδοσης όπως άκουγα απο άλλους χρήστες γενικά απο 43 min μέχρι 100 max σε 1080p

Ούτε εγώ είδα. Στο Σπα μόνος μου με βροχή στο κομμάτι από την αρχή των πιτ μέχρι και την Eau Rouge είμαι στα 35fps το πολύ με όλα στο high.

Ρε παιδια μια ερωτηση γτ με μπερδευει αυτο το παιχνιδι...Στο career τι ακριβως γινεται?Ξεκιναω με οτι αμαξι μου δωσει και κατανταει βαρετο!!!!Οκ καταλάβαινω οτι μαλλον ξεκινας με τα πιο παλια και αργα αυτοκινητα αλλα απο εκει και περα μπορω με καποιο τροπο να διαλεξω με τι αμαξι θα τρεχω?Η μονο οτι μου βγαζει στα συμβολαια?

Επισης αλλα αμαξια θα βαλουν στο παιχνιδι γτ γενικα λειπουν πααααρα πολλες μαρκες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...