Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 794
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 σελίδες παλεύετε να πείσετε αν είναι σιμ ή οχι κ αν το AC είναι καλύτερο ή χειρότερο...

το αστείο δεν είναι που τρώγεστε χωρίς αιτία...αλλά οι περισσότεροι παίζετε με χειριστήριο...

άρα μιλάμε για τρελό simulation κ σκέφτομαι να πάω στο μηχανικό να μου αλλάξει το τιμόνι με χειριστήριο στο καρότσι μου..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω με pad που ειχα δοκιμασει στην beta ηταν unplayble παντως.Βοηθηματα OFF παντου και παντα

Το AC το ξεσκιζα με το pad  :P

για να μην παρεξηγηθώ...και για τα 2 παιχνίδια το ίδιο ισχύει !!!

με pads, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ χωρίς βοήθειες ! (με βοήθειες δεν μιλάμε για σιμ) !

15 σελίδες παλεύετε να πείσετε αν είναι σιμ ή οχι κ αν το AC είναι καλύτερο ή χειρότερο...

το αστείο δεν είναι που τρώγεστε χωρίς αιτία...αλλά οι περισσότεροι παίζετε με χειριστήριο...

άρα μιλάμε για τρελό simulation κ σκέφτομαι να πάω στο μηχανικό να μου αλλάξει το τιμόνι με χειριστήριο στο καρότσι μου..

:lol: :lol: :lol: Πες τα!

για να μην παρεξηγηθώ...και για τα 2 παιχνίδια το ίδιο ισχύει !!!

με pads, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ χωρίς βοήθειες ! (με βοήθειες δεν μιλάμε για σιμ) !

ε αυτο σου λεω το ΑC το ξεσκιζα με pad NO βοηθηματα   :P

ε αυτο σου λεω το ΑC το ξεσκιζα με pad NO βοηθηματα   :P

θα εισαι πολυυυ καλος τοτε..φανταζομαι οτι στο PC είσαι στους ΤΟΡ ?

θα εισαι πολυυυ καλος τοτε..φανταζομαι οτι στο PC είσαι στους ΤΟΡ ?

σκατα ακομα οχι....μακακιες λετε οτι οποιος παει τεζα το assetto παει και το pc ....και τα δυο πρεπει να τα μαθεις για να πας γρηγορα

• Like 1

σκατα ακομα οχι....μακακιες λετε οτι οποιος παει τεζα το assetto παει και το pc ....και τα δυο πρεπει να τα μαθεις για να πας γρηγορα

ναι ρε συ..αφού είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια.

αν κ δεν μπορω να παιξω ούτε 10' με pad οφείλω να ομολογήσω οτι θα ησουν πολυ καλος στο AC αφου πηγαινες γρηγορα.

στο PC μου φαίνεται πιο εύκολο ή ίσως επειδή είναι ευκολότερο να ρυθμίσει κάποιος το καρότσι.

και τα δύο παντως τα παίζω με μεγάλη ευχαρίστηση κ εννοείται πως το PC δε συγκρίνεται σε γραφικά με άλλο game οδήγησης !

• Like 1

Καποιος που εχει κανει δηλαδη μερικες εκατονταδες η κ χιλιαδες λαπς στο ρινγκ τι πρεπει να μαθει στο pc απο τη στιγμη που τα αυτοκινητα οδηγούνται πιο ευκολα?εγω στο pc με sls ημουν 15+ δευτερολεπτα κατω..

Καποιος που εχει κανει δηλαδη μερικες εκατονταδες η κ χιλιαδες λαπς στο ρινγκ τι πρεπει να μαθει στο pc απο τη στιγμη που τα αυτοκινητα οδηγούνται πιο ευκολα?εγω στο pc με sls ημουν 15+ δευτερολεπτα κατω..

οι πιστες ειναι διαφορετικες, ακομα και οι ιδιες εχουν αλλα πατηματα στα 2 παιχνιδια.Το sls που λες ειναι πιο ευκολο στο pc

Project Cars -> 1440P + ULTRA + MSAA

Spain GP + Ford  Focus RS + Same class cars + 18:00 race time + Thunderstorm weather + 26 αμαξια στην πιστα και εκκινώ 26ος ώστε να εχω αλλα 25 μπροστά μου + Εξωτερική κάμερα + auto pilot για να ειναι κατα 99% πανομοιότυπα 

Το BENCHMARK εγινε με FRAPS....

MSI 970 GTX (stock clocks) 

min 28

avg 33,949

max 41

SLI MSI 970 GTX (stock clocks)

min 47

avg 60,938

max 74

Πολυ καλο scaling για το SLI στο +90% απο single....

Παιδια το παιχνιδι σε nvidia καρτες τρεχει κομπλε;γιατι διαβασα προβληματα με τις amd.
Eπισης sli υποστηριζει η οχι;
θελω να το αγορασω το συγκεκριμενο παιχνιδι γι αυτο ρωταω. (μην κλαιω τα λεφτα μου)
αλλιως να το αγορασω για ps4.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...