liakjim Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Συγγνώμη λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια να ρωτησω κατι γινεται να εχω 2 career profiles ταυτόχρονα γιατι θελω να δοκιμασω μερικα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 15 σελίδες παλεύετε να πείσετε αν είναι σιμ ή οχι κ αν το AC είναι καλύτερο ή χειρότερο... το αστείο δεν είναι που τρώγεστε χωρίς αιτία...αλλά οι περισσότεροι παίζετε με χειριστήριο... άρα μιλάμε για τρελό simulation κ σκέφτομαι να πάω στο μηχανικό να μου αλλάξει το τιμόνι με χειριστήριο στο καρότσι μου.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 εγω με pad που ειχα δοκιμασει στην beta ηταν unplayble παντως.Βοηθηματα OFF παντου και παντα Το AC το ξεσκιζα με το pad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 εγω με pad που ειχα δοκιμασει στην beta ηταν unplayble παντως.Βοηθηματα OFF παντου και παντα Το AC το ξεσκιζα με το pad για να μην παρεξηγηθώ...και για τα 2 παιχνίδια το ίδιο ισχύει !!! με pads, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ χωρίς βοήθειες ! (με βοήθειες δεν μιλάμε για σιμ) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 15 σελίδες παλεύετε να πείσετε αν είναι σιμ ή οχι κ αν το AC είναι καλύτερο ή χειρότερο... το αστείο δεν είναι που τρώγεστε χωρίς αιτία...αλλά οι περισσότεροι παίζετε με χειριστήριο... άρα μιλάμε για τρελό simulation κ σκέφτομαι να πάω στο μηχανικό να μου αλλάξει το τιμόνι με χειριστήριο στο καρότσι μου.. :lol: Πες τα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 για να μην παρεξηγηθώ...και για τα 2 παιχνίδια το ίδιο ισχύει !!! με pads, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ χωρίς βοήθειες ! (με βοήθειες δεν μιλάμε για σιμ) ! ε αυτο σου λεω το ΑC το ξεσκιζα με pad NO βοηθηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ε αυτο σου λεω το ΑC το ξεσκιζα με pad NO βοηθηματα θα εισαι πολυυυ καλος τοτε..φανταζομαι οτι στο PC είσαι στους ΤΟΡ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 θα εισαι πολυυυ καλος τοτε..φανταζομαι οτι στο PC είσαι στους ΤΟΡ ? σκατα ακομα οχι....μακακιες λετε οτι οποιος παει τεζα το assetto παει και το pc ....και τα δυο πρεπει να τα μαθεις για να πας γρηγορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 σκατα ακομα οχι....μακακιες λετε οτι οποιος παει τεζα το assetto παει και το pc ....και τα δυο πρεπει να τα μαθεις για να πας γρηγορα ναι ρε συ..αφού είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. αν κ δεν μπορω να παιξω ούτε 10' με pad οφείλω να ομολογήσω οτι θα ησουν πολυ καλος στο AC αφου πηγαινες γρηγορα. στο PC μου φαίνεται πιο εύκολο ή ίσως επειδή είναι ευκολότερο να ρυθμίσει κάποιος το καρότσι. και τα δύο παντως τα παίζω με μεγάλη ευχαρίστηση κ εννοείται πως το PC δε συγκρίνεται σε γραφικά με άλλο game οδήγησης ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 σκατα ακομα οχι....μακακιες λετε οτι οποιος παει τεζα το assetto παει και το pc ....και τα δυο πρεπει να τα μαθεις για να πας γρηγορα Καποιος που εχει κανει δηλαδη μερικες εκατονταδες η κ χιλιαδες λαπς στο ρινγκ τι πρεπει να μαθει στο pc απο τη στιγμη που τα αυτοκινητα οδηγούνται πιο ευκολα?εγω στο pc με sls ημουν 15+ δευτερολεπτα κατω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καποιος που εχει κανει δηλαδη μερικες εκατονταδες η κ χιλιαδες λαπς στο ρινγκ τι πρεπει να μαθει στο pc απο τη στιγμη που τα αυτοκινητα οδηγούνται πιο ευκολα?εγω στο pc με sls ημουν 15+ δευτερολεπτα κατω.. οι πιστες ειναι διαφορετικες, ακομα και οι ιδιες εχουν αλλα πατηματα στα 2 παιχνιδια.Το sls που λες ειναι πιο ευκολο στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια να ρωτησω κατι γινεται να εχω 2 career profiles ταυτόχρονα γιατι θελω να δοκιμασω μερικα πραγματα Ναι μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Project Cars -> 1440P + ULTRA + MSAA Spain GP + Ford Focus RS + Same class cars + 18:00 race time + Thunderstorm weather + 26 αμαξια στην πιστα και εκκινώ 26ος ώστε να εχω αλλα 25 μπροστά μου + Εξωτερική κάμερα + auto pilot για να ειναι κατα 99% πανομοιότυπα Το BENCHMARK εγινε με FRAPS.... MSI 970 GTX (stock clocks) min 28 avg 33,949 max 41 SLI MSI 970 GTX (stock clocks) min 47 avg 60,938 max 74 Πολυ καλο scaling για το SLI στο +90% απο single.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια το παιχνιδι σε nvidia καρτες τρεχει κομπλε;γιατι διαβασα προβληματα με τις amd.Eπισης sli υποστηριζει η οχι;θελω να το αγορασω το συγκεκριμενο παιχνιδι γι αυτο ρωταω. (μην κλαιω τα λεφτα μου)αλλιως να το αγορασω για ps4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα