Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και τι πιστα λουκουμιιιι οτι πρεπει για μετα την φασολαδα  :-D ευτυχως που καποιοι αγαπαμε το αθλημα και τους ξυπνησαμε εκει στην κουνος γιατι θα ειχε παει απατο το καημενο το corsa σημερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 794
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αναρωτιέμαι τί ποσοστό θα είχε μια αντίστοιχη ψηφοφορία αν το Assetto Corsa είναι sim ή όχι...

Σύμφωνα με την τάση που επικρατεί στο παρών thread, είναι αδικαιολόγητα και υπερβολικά δύσκολο ραλλάκι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, οπότε για καραarcade το βλέπω να βγαίνει..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορώ με όσους δεν αρέσει το παιχνίδι, τι κάνουν τόσες μέρες εδώ μέσα, τα είπατε μια, δυο, τρεις, δηλαδή το βρίσκετε σοβαρό τώρα αυτό, γιατί δεν ασχολείστε με το thread του αγαπημένου σας παιχνιδιού, άντε να μπω εγώ τώρα στο thread του assetto και να σας τα κάνω τσουρέκια για το πόσο  κακό είναι το assetto και πόσο καλύτερο το  pcars. Αλλά εντάξει αναμενόμενο από κάτι τέτοιες συμπεριφορές τα περισσότερα thread στο insomnia  να μην πω πως καταντάνε.

ήταν ειρωνικό σχόλιο :devil:

Έλα βρε, σοβαρά; :-)

Μου αρέσει που τις προάλλες έκανες καινούργιο θέμα που θα ασχολείται με τις "γκρίνιες" για τα γραφικά των παιχνιδιών ώστε να μένουν καθαρά τα θέματα και να μπορεί να διαβάσει κάποιος κάτι πιο χρήσιμο για το παιχνίδι που τον ενδιαφέρει.

Βλέπω με τα εποικοδομητικά σχόλια σου πως συμβάλεις σε αυτό.

Επεξ/σία από vfragos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολες οι photo που ανεβαζω ειναι με FRAPS, ιn game και actual gameplay (oχι replay or photo mode)!

Ευτυχως εχει τον αυτοματο πιλοτο οταν θελω να βγαλω screens...  :-D

http://postimg.org/image/wlprpyxnv/full/

http://postimg.org/image/fhhnes4iz/full/

http://postimg.org/image/s7lvrvch7/full/

http://postimg.org/image/6wobnlucr/full/

http://postimg.org/image/5f2vc1pm3/full/

http://postimg.org/image/k4npgjrvv/full/

http://postimg.org/image/wxbtgh3hn/full/

Για να δουμε πως παει η καλπη στο Race Department -> http://postimg.org/image/5g87rq223/

Μακαρι να μπουνε μερικές Ιταλιδες ( Ferrari, lambo) πειξαμε στο ΓερμανοΕγγλεζο!

Στο μεταξύ στις κονσολες ( Playstation 4, xbox one) το Project Cars εχει 60.000 pol ανα αμαξι ενω στο PC απο 300.000 pol + ultra reflections + και λοιπα....

Προσεξτε στην τριτη απο το τελος το εμπρος φαναρι της Bmw! Για να καταλάβετε γιατι μιλαμε  :-D

http://postimg.org/image/k4npgjrvv/full/

Επεξ/σία από Titanomaxos

Απορώ με όσους δεν αρέσει το παιχνίδι, τι κάνουν τόσες μέρες εδώ μέσα, τα είπατε μια, δυο, τρεις, δηλαδή το βρίσκετε σοβαρό τώρα αυτό, γιατί δεν ασχολείστε με το thread του αγαπημένου σας παιχνιδιού, άντε να μπω εγώ τώρα στο thread του assetto και να σας τα κάνω τσουρέκια για το ποσό  κακό είναι το assetto και πόσο καλύτερο το  pcars. Αλλά εντάξει αναμενόμενο από κάτι τέτοιες συμπεριφορές τα περισσότερα thread στο insomnia  να μην πω πως καταντάνε.

Έλα βρε, σοβαρά; :-)

Μου αρέσει που τις προάλλες έκανες καινούργιο θέμα που θα ασχολείται με τις "γκρίνιες" για τα γραφικά των παιχνιδιών ώστε να μένουν καθαρά τα θέματα και να μπορεί να διαβάσει κάποιος κάτι πιο χρήσιμο για το παιχνίδι που τον ενδιαφέρει.

Βλέπω με τα εποικοδομητικά σχόλια σου πως συμβάλεις σε αυτό.

Πιο σοβαρά δεν γίνεται!

το θέμα είναι κλειδωμένο,οπότε ΖΑΑΑΑΑΑΡΤ..και το να ποστάρω ότι βγήκε ένα patch με το fixlist δεν νομίζω να κάνει κωλοτούμπα σε αυτά που είπα και υποστηρίζω και ακόμα τα υποστηρίζω.

Πολύ βιάζεστε να την πείτε σε άλλους,αλλά μπααα!

Πιο σοβαρά δεν γίνεται!

το θέμα είναι κλειδωμένο,οπότε ΖΑΑΑΑΑΑΡΤ..και το να ποστάρω ότι βγήκε ένα patch με το fixlist δεν νομίζω να κάνει κωλοτούμπα σε αυτά που είπα και υποστηρίζω και ακόμα τα υποστηρίζω.

Πολύ βιάζεστε να την πείτε σε άλλους,αλλά μπααα!

Σου κλειδώσανε το θέμα άρα όλα κάλα ε; Μάλιστα.

Εσύ μόνος σου είπες ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο δεν το είπα εγώ και μην αρχίζεις τις κωλοτούμπες τώρα. Φιλικά πάντα :-)

Απορώ με όσους δεν αρέσει το παιχνίδι, τι κάνουν τόσες μέρες εδώ μέσα, τα είπατε μια, δυο, τρεις, δηλαδή το βρίσκετε σοβαρό τώρα αυτό, γιατί δεν ασχολείστε με το thread του αγαπημένου σας παιχνιδιού, άντε να μπω εγώ τώρα στο thread του assetto και να σας τα κάνω τσουρέκια για το ποσό  κακό είναι το assetto και πόσο καλύτερο το  pcars. Αλλά εντάξει αναμενόμενο από κάτι τέτοιες συμπεριφορές τα περισσότερα thread στο insomnia  να μην πω πως καταντάνε.

Φίλε, το game δεν είναι κακό, προσωπικά το παίζω για και είναι μια ευχάριστη ενασχόληση για πιο casual racing, κοντρούλες με φίλους όχι τόσο απαιτητικούς, και για εν μέρη για το career. Όπως έκανα και με το Gran Turismo. Γι αυτό το λόγο λοιπόν συμμετέχω σ' αυτό το thread. Και δεν κατάλαβα...πρέπει να 'μαι funboy(αγαπημένο) του εκάστοτε παιχνιδιού, για να εκφέρω γνώμη?

Αυτό που συζητείται στα τελευταία posts είναι το κατά πόσο το game είναι sim όχι επειδή έτσι μας τη βάρεσε, αλλά επειδή έτσι μας το πλάσαραν.. και γι αυτό έχω κάθε λόγο να σχολιάζω το οτιδήποτε..

Τώρα οι περισσότεροι από εσάς προέρχεστε από NFS/GT/FORZA/DiRT/GRiD κ.α. , οπότε μπορώ να καταλάβω πως το pCars στα μάτια σας και στα μέχρι τώρα θέλω σας, φαντάζει sim και είναι πιο sim από τα προαναφερθέντα.

Αλλά στην μικρότερη κοινότητα των simracers, το pCars είναι ένα βελτιωμένο GT/FORZA και όχι sim.

Πίστεψέ με και γω ήθελα το pCars να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του και να είναι αυτό που κραύγαζε, αλλά έμεινε στις δηλώσεις, για την ευρύτερη απήχηση στο κοινό και τον μεγαλύτερο πακτωλό χρημάτων, μιας και οι φίλοι μας στις κονσόλες δεν τους αρέσει να ζορίζονται και πολύ. Το οποίο το δείχνει και γενικότερα η βιομηχανία τα τελευταία χρόνια με τα παιχνίδια κονσέρβες, τα οποία παρότι τα "κράζουν"... στο τέλος τα τιμούν δεόντως, συντηρώντας αυτή την κατάσταση! Μια τέτοια περίπτωση έχουμε και δω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να φτάσει αυτό το επίπεδο που προσδοκούσε, σίγουρο πάντως είναι πως τελικά επέλεξε την σίγουρη οδό με το να το "απλουστεύσει". Αν πάντως ήθελε να εδραιωθεί στην αγορά των κονσολών(περισσότερο χρήμα) σε σχέση με τα GT/Forza, ίσως το πέτυχε. Για το PC έχει πολλά χιλιόμετρα να διανύσει...αν τα καταφέρει ποτέ...

• Like 2

Φίλε, το game δεν είναι κακό, προσωπικά το παίζω για και είναι μια ευχάριστη ενασχόληση για πιο casual racing, κοντρούλες με φίλους όχι τόσο απαιτητικούς, και για εν μέρη για το career. Όπως έκανα και με το Gran Turismo. Γι αυτό το λόγο λοιπόν συμμετέχω σ' αυτό το thread. Και δεν κατάλαβα...πρέπει να 'μαι funboy(αγαπημένο) του εκάστοτε παιχνιδιού, για να εκφέρω γνώμη?

Αυτό που συζητείται στα τελευταία posts είναι το κατά πόσο το game είναι sim όχι επειδή έτσι μας τη βάρεσε, αλλά επειδή έτσι μας το πλάσαραν.. και γι αυτό έχω κάθε λόγο να σχολιάζω το οτιδήποτε..

Τώρα οι περισσότεροι από εσάς προέρχεστε από NFS/GT/FORZA/DiRT/GRiD κ.α. , οπότε μπορώ να καταλάβω πως το pCars στα μάτια σας και στα μέχρι τώρα θέλω σας, φαντάζει sim και είναι πιο sim από τα προαναφερθέντα.

Αλλά στην μικρότερη κοινότητα των simracers, το pCars είναι ένα βελτιωμένο GT/FORZA και όχι sim.

Πίστεψέ με και γω ήθελα το pCars να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του και να είναι αυτό που κραύγαζε, αλλά έμεινε στις δηλώσεις, για την ευρύτερη απήχηση στο κοινό και τον μεγαλύτερο πακτωλό χρημάτων, μιας και οι φίλοι μας στις κονσόλες δεν τους αρέσει να ζορίζονται και πολύ. Το οποίο το δείχνει και γενικότερα η βιομηχανία τα τελευταία χρόνια με τα παιχνίδια κονσέρβες, τα οποία παρότι τα "κράζουν"... στο τέλος τα τιμούν δεόντως, συντηρώντας αυτή την κατάσταση! Μια τέτοια περίπτωση έχουμε και δω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να φτάσει αυτό το επίπεδο που προσδοκούσε, σίγουρο πάντως είναι πως τελικά επέλεξε την σίγουρη οδό με το να το "απλουστεύσει". Αν πάντως ήθελε να εδραιωθεί στην αγορά των κονσολών(περισσότερο χρήμα) σε σχέση με τα GT/Forza, ίσως το πέτυχε. Για το PC έχει πολλά χιλιόμετρα να διανύσει...αν τα καταφέρει ποτέ...

Αγορίνα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με εσένα και μια χαρά τα λες άσχετα ότι δεν συμφωνούμε σε πολλά, πιθανότατα όταν εγώ έπαιζα lfs rFactor rFactor  2 πολλοί από εδώ μέσα να  να μην ξέρανε τι σημαίνουν  καθότι φτάσαμε αισίος τα 44 (παππούς), οπότε όχι δεν προέρχομαι από nfs και σία. Σ' αυτός που απευθύνομαι το γνωρίζουν πολύ καλά και δεν νομίζω ότι είμαι άδικος. Εποικοδομητική κριτική είπαμε ευπρόσδεκτη αλλά οι "εξυπναδούλες" όχι.

Πάντως αυτά τα 2 παιχνίδια AC και το PC μου φαίνονται πολύ κοντινά.

-για να μην παρεξηγούμαι είμαι φούλ άσχετος που προσπαθώ να μάθω το Dirt Rally...

• Like 1

Πάντως αυτά τα 2 παιχνίδια AC και το PC μου φαίνονται πολύ κοντινά.

-για να μην παρεξηγούμαι είμαι φούλ άσχετος που προσπαθώ να μάθω το Dirt Rally...

Εγώ απο άποψη sim θα σου απαντήσω ναι, άλλοι θα σου απαντήσουν όχι. Όποτε μάλλον θα σε μπερδέψουμε χειρότερα. Έχουν και διαφορές όμως, το pcars έχει πιο ολοκληρωμένο career, έχει φυσικά φαινόμενα που για μενα σε ένα sim προσθέτουν, περισσότερες πίστες και αυτοκινητα. Απο την άλλη το assetto έχει mods που εάν το διαχειριστούν σωστά και ωριμάσει καλά έχει να δώσει πολλά και φυσικά πιστεύω και τα δύο παιχνίδια θα εξελισονται. Επίσης τουλάχιστον μέχρι στιγμής το assetto έχει περισσοτερο κόσμο online, αν και το pcars είναι πολύ φρέσκο και αυτό μπορεί να αλλάξει.

Θα σου έλεγα να μην επιστευτεις κανέναν και να κατεβάσεις και τα δύο παιχνίδια απο τον "θείο" εάν ψάχνεις παιχνίδι και να εμπιστευτείς την κρίση σου, ότι σου αρέσει εσένα, άσε που μπορεί να σου αρέσουν και τα δύο! :-)  

• Like 1

....προσωπικά το παίζω για και είναι μια ευχάριστη ενασχόληση για πιο casual racing, κοντρούλες με φίλους όχι τόσο απαιτητικούς, και για εν μέρη για το career.

ρε φιλε sorry κι'ολας αλλα οταν λες casual racing στο pcars τι εννοεις? βαζεις ολα τα assistant help (antilock-traction-stability-brakes κτλ) στο on και τρεχεις χαλαρα τις πιστουλες που εχει?

γιατι casual racing μπορω και εγω να κανω ανετα στο assetto corsa ετσι.......

η μηπως εννοεις οτι εισαι τοσο οδηγαρα και εισαι στα top leaderboards και λες ας κανω κανα casual racing σημερα στο cars και μετα ας παω σοβαρα στο corsa ,, κατι τετοια διαβαζω και γελαω πραγματικα.....

δεν ειμαι με το μερος κανενος game , συμφωνω οτι το corsa ειναι πιο sim απο το cars αλλα δειξε μου τι εχεις κανει στο cars και μετα λες οτι θα κανω casual racing...

τελος αν νομιζεις πως το corsa ειναι το top sim παιχνιδι....για ψαξε λιγο καλυτερα προς Richard burns rally ,,, εκει να δεις ,, το corsa μπροστα του ειναι arcade για casual racing!

ρε φιλε sorry κι'ολας αλλα οταν λες casual racing στο pcars τι εννοεις? βαζεις ολα τα assistant help (antilock-traction-stability-brakes κτλ) στο on και τρεχεις χαλαρα τις πιστουλες που εχει?

γιατι casual racing μπορω και εγω να κανω ανετα στο assetto corsa ετσι.......

η μηπως εννοεις οτι εισαι τοσο οδηγαρα και εισαι στα top leaderboards και λες ας κανω κανα casual racing σημερα στο cars και μετα ας παω σοβαρα στο corsa ,, κατι τετοια διαβαζω και γελαω πραγματικα.....

δεν ειμαι με το μερος κανενος game , συμφωνω οτι το corsa ειναι πιο sim απο το cars αλλα δειξε μου τι εχεις κανει στο cars και μετα λες οτι θα κανω casual racing...

τελος αν νομιζεις πως το corsa ειναι το top sim παιχνιδι....για ψαξε λιγο καλυτερα προς Richard burns rally ,,, εκει να δεις ,, το corsa μπροστα του ειναι arcade για casual racing!

Έχω περάσει και από RBR οπότε έχω ιδίαν άποψη. Για όσους ασχολούνται σοβαρά με τα sims, το pCars είναι κομμάτι εύκολο όσον αφορά την οδήγηση... δεν χρειάζεται να είσαι Top, αρκεί να γνωρίζεις να οδηγείς σε αυτό το επίπεδο... και είναι τουλάχιστον βλασφημία οι ενεργές βοήθειες, πέραν των πραγματικών (real στις ρυθμίσεις). Απλά η φύση του pCars είναι ένα ευκολότερο οδηγικό μοντέλο, ώστε να προσελκύσει περισσότερο casual παίχτες και να τους δυσκολέψει?. Είναι σαν ένας "επαγγελματίας" ποδοσφαιριστής να έρθει να παίξει μπάλα στην αλάνα... δεν χρειάζεται να είναι ο Messi, αλλά δεν θα κοπιάσει και ιδιαίτερα...

• Like 1

Σου κλειδώσανε το θέμα άρα όλα κάλα ε; Μάλιστα.

Εσύ μόνος σου είπες ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο δεν το είπα εγώ και μην αρχίζεις τις κωλοτούμπες τώρα. Φιλικά πάντα :-)

φυσικά και όλα καλά.Το κλείδωσανε προσωρινά ή μόνιμα,θα δείξεις.

Ναι το είπα,από κει και πέρα,εσύ δεν έχω καταλάβει με τί πράγμα τρώγεσαι και γιατί.

Για κάνε μια δοκιμή (και να φανταστείς το παιχνίδι δεν έχει καν φτιαχτεί για αυτόν το λόγο).

Να το δοκιμάσεις όμως και μετά πες μου τις εντυπώσεις σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...