darkphantomggr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 σοβαρα ακομη κατηγορουν την amd που εχουν φτιαξει το παιχνιδι γυρω απο το Physx? η θα εχουμε ιστοριες παλι οπως με το Hidden tessalation units στο crysis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αφού το ξέρετε ρε σεις με τις amd.. Ότι game έχει κολλημένα αυτοκολλητάκια nvidia και στο intro βλέπεις ''The way it's meant to be played'', you know you are going to be screwed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 μα ναι δεν ηθελα να το πιστεψω διοτι ειχε φυγει ο ceo λιγους μηνες μετα το shift 2 αλλα τελικα τιποτα δεν αλλαξε ακομη η ιδια ιστορια blame the amd http://www.pcgameshardware.com/aid,700688/Need-for-Speed-Shift-Patch-2-accelerates-Radeon-graphics-cards/Reviews/ Need for Speed: Shift Patch 2 - Background When Need for Speed: Shift was released, we criticized the surprisingly low performance of AMD's Radeon cards. Especially in scenes with many vehicles the framerate was bad - no matter if the resolution was set to 800 x 600, 1920 x 1200 or any other resolution. The first time the racing game was updated, the problem was not solved, but the second patch for Need for Speed: Shift delivers more frames per second - according to the readme because of "Improved ATI graphics card support”. The reason for the up to now poor performance of Radeon cards has not been unveiled although rumors say that certain Shader routines had not been optimized. Honi soit qui mal y pense - Shift is part of Nvidia's TWIMTBP program. (και μιλαμε για το 2009!) αλλα αυτο που πραγματικα με τρωει ειναι η αποδοση στα win10 πραγματικα οτι να ναι και αλλο ενα διαμαντακι XBone version: "Glitch on Xbox one self.pcarsSubmitted 54 minutes ago * by jnrdingoThere is a glitch in my game where if I go off the track or brake, I lose all sound except backfire..Edit: issue is with force feedback, turn it off and you are golden." (απο το tech help section ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εγω μαθαινω οτι στο Race Department το εχουν γυρισει σιγα σιγα σε Project Cars online races με 24ωρα Le mans και τετοια.... Σε 3 μηνακια που θα εχουν πέσει patches και new cars το assetto θα το παίζουν μονο οι Ιταλοι αντε και οι βαριά haters του Pcars Aυτο που παραδεχονται σιγα σιγα ολοι τους ειναι οτι το PCars ειναι σαφως πιο ολοκληρωμένο προϊόν απο οτι κυκλοφορεί μεχρι σήμερα, παρά τα οποια προβλήματα τα οποια σιγουρα θα διορθωθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Διαβάζω ρε @@@στη μου τις τελευταίες σελίδες και βλέπω κάτι μ@@@@ες του στίλ -Να μην ποστάρει κάποιος που αναφέρεται στα γραφικά -Οποιος πεί κακή κουβέντα για το pCARS κατ' ευθείαν είναι εγκάθετος των developers του asseto Ti να πώ???? Αν κάποιοι δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης ή τελοσ πάντων.... Να καταλήξω οτι αν θέλετε πραγματική εξομείωση και πραγματική εμπειρία χρειάζεστε ΔΟΚΙΜΗ του αυτοκινήτου σε μέγαρα ή Σέρρες τα παιχνίδια στον υπολογιστή ΑΣΧΕΤΑ όπως και αν πλασάρονται ΔΕΝ έχουν σχέση με την πραγματικότητα οδηγήστε ενα rx8 όχι κάτει εξωτικο (ferrari, aston, pagani κλπ) σε μια πίστα στραμπουλήξτε το να δείτε που στρίβει τα όρια του που γλιστράει πως πατάει φρενάρει κόβει και κάντε το ΣΕ όποιο παιχνίδι (και καλά εξομειωτη οδήγησης, και αν βρείτε ομοιότητα τρυπήστε μου τη μύτη Ελεοw με τον κάθε ψηφιακό ayrton senna που οδηγεί η καθόλου ή matiz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Διαβάζω ρε @@@στη μου τις τελευταίες σελίδες και βλέπω κάτι μ@@@@ες του στίλ -Να μην ποστάρει κάποιος που αναφέρεται στα γραφικά -Οποιος πεί κακή κουβέντα για το pCARS κατ' ευθείαν είναι εγκάθετος των developers του asseto Ti να πώ???? Αν κάποιοι δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης ή τελοσ πάντων.... Να καταλήξω οτι αν θέλετε πραγματική εξομείωση και πραγματική εμπειρία χρειάζεστε ΔΟΚΙΜΗ του αυτοκινήτου σε μέγαρα ή Σέρρες τα παιχνίδια στον υπολογιστή ΑΣΧΕΤΑ όπως και αν πλασάρονται ΔΕΝ έχουν σχέση με την πραγματικότητα οδηγήστε ενα rx8 όχι κάτει εξωτικο (ferrari, aston, pagani κλπ) σε μια πίστα στραμπουλήξτε το να δείτε που στρίβει τα όρια του που γλιστράει πως πατάει φρενάρει κόβει και κάντε το ΣΕ όποιο παιχνίδι (και καλά εξομειωτη οδήγησης, και αν βρείτε ομοιότητα τρυπήστε μου τη μύτη Ελεοw με τον κάθε ψηφιακό ayrton senna που οδηγεί η καθόλου ή matiz Το κακό ξέρεις πιο είναι ότι θάβουν το pcars και αποθεώνουν το assetto πράγμα που δεν ισχύει. Όσο sim είναι το ένα άλλο τόσο σε γενικές γραμμές είναι και το άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Το κακό ξέρεις πιο είναι ότι θάβουν το pcars και αποθεώνουν το assetto πράγμα που δεν ισχύει. Όσο sim είναι το ένα άλλο τόσο σε γενικές γραμμές είναι και το άλλο. Σε φάση, Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: 11 εμείς, 11 αυτοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Σε φάση, Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: 11 εμείς, 11 αυτοί. Εάν αυτό βλέπεις εσύ οκ, εγώ πάντως δεν βλέπω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Όπου φτάνει ο καθείς...Χαρείτε το game όποιο και να 'ναι αυτό, αν σας ικανοποιεί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Όπου φτάνει ο καθείς... Χαρείτε το game όποιο και να 'ναι αυτό, αν σας ικανοποιεί. Στην τελική, αυτό είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εγω μαθαινω οτι στο Race Department το εχουν γυρισει σιγα σιγα σε Project Cars online races με 24ωρα Le mans και τετοια.... Σε 3 μηνακια που θα εχουν πέσει patches και new cars το assetto θα το παίζουν μονο οι Ιταλοι αντε και οι βαριά haters του Pcars Aυτο που παραδεχονται σιγα σιγα ολοι τους ειναι οτι το PCars ειναι σαφως πιο ολοκληρωμένο προϊόν απο οτι κυκλοφορεί μεχρι σήμερα, παρά τα οποια προβλήματα τα οποια σιγουρα θα διορθωθούν. δηλαδη περιμενεις Patch απο την ιδια εταιρεια που οταν εβγαλε patch στο shift2 το εκανε χειροτερο ? α δηλαδη παρολα τα πολλα προβληματα που εχει αμεσα στον χειρισμο στα Physics στο ffb την τραγικη a.i που κανει simulation τον tacuma sato παραμενει ολοκληρωμενη προταση? για αυτο εχουμε φτασει εδω που εχουμε φτασει τελικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Διαβάζω ρε @@@στη μου τις τελευταίες σελίδες και βλέπω κάτι μ@@@@ες του στίλ -Να μην ποστάρει κάποιος που αναφέρεται στα γραφικά -Οποιος πεί κακή κουβέντα για το pCARS κατ' ευθείαν είναι εγκάθετος των developers του asseto Ti να πώ???? Αν κάποιοι δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης ή τελοσ πάντων.... Να καταλήξω οτι αν θέλετε πραγματική εξομείωση και πραγματική εμπειρία χρειάζεστε ΔΟΚΙΜΗ του αυτοκινήτου σε μέγαρα ή Σέρρες τα παιχνίδια στον υπολογιστή ΑΣΧΕΤΑ όπως και αν πλασάρονται ΔΕΝ έχουν σχέση με την πραγματικότητα οδηγήστε ενα rx8 όχι κάτει εξωτικο (ferrari, aston, pagani κλπ) σε μια πίστα στραμπουλήξτε το να δείτε που στρίβει τα όρια του που γλιστράει πως πατάει φρενάρει κόβει και κάντε το ΣΕ όποιο παιχνίδι (και καλά εξομειωτη οδήγησης, και αν βρείτε ομοιότητα τρυπήστε μου τη μύτη Ελεοw με τον κάθε ψηφιακό ayrton senna που οδηγεί η καθόλου ή matiz Μεγαρα όπως λέμε "χωράφι ". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο στο γεγονός, ότι και να κάνει μια εταιρεία στο game της για να το κάνει να τείνει προς simulation δεν πλησιάζει την αίσθηση που έχεις όταν οδηγείς ένα γρήγορο αμάξι. Έχω παίξει αρκετά racing/sim games παρόλο που δεν είμαι και πολύ fan γενικά, και είτε το έβρισκα υπερβολικά εύκολο είτε υπερβολικά δύσκολο, όμως ποτέ δεν μου έδωσε την αίσθηση του simulation. Το Project Cars μου φαίνεται βατό σαν game, δεν μπορώ να πω περισσότερα καθώς το έχω δοκιμάσει μόνο με gamepad. Ούτε αυτό όμως πιστεύω θα με κάνει να το νιώσω σαν sim game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 εγω απορω με αυτους που γραφουν και ξαναγραφουν τα ιδια τρολ για το game,δηλαδη τι προσπαθουν? να μας "πεισουν" οτι το game δεν μας αρεσει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο στο γεγονός, ότι και να κάνει μια εταιρεία στο game της για να το κάνει να τείνει προς simulation δεν πλησιάζει την αίσθηση που έχεις όταν οδηγείς ένα γρήγορο αμάξι. Έχω παίξει αρκετά racing/sim games παρόλο που δεν είμαι και πολύ fan γενικά, και είτε το έβρισκα υπερβολικά εύκολο είτε υπερβολικά δύσκολο, όμως ποτέ δεν μου έδωσε την αίσθηση του simulation. Το Project Cars μου φαίνεται βατό σαν game, δεν μπορώ να πω περισσότερα καθώς το έχω δοκιμάσει μόνο με gamepad. Ούτε αυτό όμως πιστεύω θα με κάνει να το νιώσω σαν sim game. Ούτε σ' έναν Επίσημο Επαγγελματικό Flight Simulator θα "νοιώσεις" ότι πετάς..αλλά η συμπεριφορά ως προς την πορεία του και την λειτουργίες του θα είναι όπως του πραγματικού που εξομοιώνει... Και μια μικρή έκλυση/παρατήρηση...όσους θέλουν να χαρακτηρίσουν ένα racing game ως εξομοιωτή ή μη, ας έχουν και την ευγενή καλοσύνη να το "παίζουν" έστω με τιμονιέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα