nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Περί τεχνικών προβλημάτων & performances παιχνιδιών Μακάρι να πιάσει, αν και πολύ αμφιβάλλω. Τι ωραία που θα ήταν να ξεφορτωνόμασταν την πλειοψηφία των σχολίων που έχουν ως μοναδική έγνοια τα γραφικά, τη μνήμη που απαιτείται για τα textures, τα fps, τους drivers, τα benchmarks, τα SLIs κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Για να προχωρήσω λίγο την προηγούμενη σκέψη μου περί hardware limitations. Στο Assetto Cοrsa όταν τρέχω με 23 Α.Ι. cars , η CPU φλερτάρει ανησυχητικά με την περιοχή του 100%. Εκτός από το Α.Ι. , πρέπει να υπολογιστούν και τα physics όλων των αυτοκινήτων μιας κ όλα χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς physics. Μάλιστα ο επεξεργαστής μου είναι σαφώς δυνατότερος από τα ελάχιστα requirements ( AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ ). Αντίθετα στο RF2 , στις ίδιες συνθήκες, η CPU δεν ανεβαίνει πάνω από το 80% , με τις ίδιες απαιτήσεις. Το δε GSCE που ουσιαστικά είναι ένα RFactor 1.5 (βελτιωμένο RF1) , έχει απείρως μικρότερες απαιτήσεις (1.4 Ghz Processor) και το βλέπω, ποτέ πάνω από 40~50% στην CPU. Στο PCars ειλικρινά δεν ξέρω μιας και δεν έχω καταφέρει να κάνω το OSD του MSI Afterburner να δουλέψει. Χωρίς αυτά να σημαίνουν απαραίτητα κάτι , νομίζω όμως ότι είναι μία ένδειξη. Τα παιχνίδια πρέπει να δουλέψουν σε consumer pc και όχι σε υπερ-υπολογιστές. Οπότε σίγουρα θα υπάρχουν περιορισμοί ως το τί θα κάνεις simulation. Για αυτό έχω τόσο πολύ απογοητευτεί με το PCars. Εϊναι πιο νέος τίτλος και θα περίμενα να είναι πιο advanced . (CPU – 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400, 3.0 GHz AMD Phenom II X4 940) Οπότε όταν σε 5 χρόνια πχ που θα βγει το AC 2 (αν λέγεται έτσι), η μηχανή του θα είναι σίγουρα πιο ανεπτυγμένη μιας και το hardware στα σπίτια μας θα είναι σαφώς δυνατότερο. Ήδη ένας απλός i3 αν κ 2-πύρηνος, μπορεί συντρίψει τον δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ναι έχεις δίκιο απ' οτι φαίνεται ο τυπος έχει κάνει λάθος ή "λαθος". Το μοντέλο που χρησιμοποιει το pcars είναι το SETA, που απ' οτι λένε μερικοί είναι πιο advanced απο το αντιστοιχο του assetto πράγμα που δεν ξέρω μέχρι στιγμής εάν ισχυει ή όχι. Εγώ φίλε μου δεν προσπαθώ να μειώσω κανένα παιχνίδι, αλλά η αφορισμοί pcars=arcade είναι τραγικοί. Κατά την γνώμη μου όποιος έχει παίξει το παιχνίδι και συνεχίζει να τα λέει αυτά είναι "βαμμένος" οπαδός. Έχεις δοκιμάσει το αρχείο με τα setups για ολα τα αυτοκίνητα; για μενα οταν περνω ενα παιχνιδι και πρεπει να βγαλω φλυκταινες για να κανω την τιμονιερα να δουλεψει οπως πρεπει και οχι σαν tdu2 ειναι αστειο δεν ξερω ποιος πηρε την αποφαση να τα καταστρεψει ολα εκει μεσα αλλα σιγουρα μετα τα μεσα του 2014 κατι εγινε και τα αλλαξαν ολα (δες εδω για να δεις για ποσο παλια μιλαμε τωρα.. http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4446107&postcount=618fun fact τον eclap τον εκαναν ban και του εκαναν refund επειδη εκανε παραπονα σε αλλο forum ) η τελευταια ευκαιρια που εδωσα σε αυτο το game ηταν πριν κατι ωρες αλλα δεν το παιχνιδι ειναι 100% αλλου απο αυτο που υποσχοταν πως θα ειναι..κριμα τα λεφτα που ζηταει και κριμα τα λεφτα που θα ζητησει για τα dlc... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 για μενα οταν περνω ενα παιχνιδι και πρεπει να βγαλω φλυκταινες για να κανω την τιμονιερα να δουλεψει οπως πρεπει και οχι σαν tdu2 ειναι αστειο δεν ξερω ποιος πηρε την αποφαση να τα καταστρεψει ολα εκει μεσα αλλα σιγουρα μετα τα μεσα του 2014 κατι εγινε και τα αλλαξαν ολα (δες εδω για να δεις για ποσο παλια μιλαμε τωρα.. http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4446107&postcount=618fun fact τον eclap τον εκαναν ban και του εκαναν refund επειδη εκανε παραπονα σε αλλο forum ) η τελευταια ευκαιρια που εδωσα σε αυτο το game ηταν πριν κατι ωρες αλλα δεν το παιχνιδι ειναι 100% αλλου απο αυτο που υποσχοταν πως θα ειναι..κριμα τα λεφτα που ζηταει και κριμα τα λεφτα που θα ζητησει για τα dlc... Καλά το όπως πρέπει είναι σχετικό, φαντάζομαι γνωρίζεις οτι πολλά απο τα FFB effect του δρόμου στο assetto είναι canned και οχι πραγματικά απο την physics engine του παιχνιδιού. Δοκίμασε το αρχείο με τα settings που έχει αναφερθεί πιο πρίν, κάποιος έχει ποστάρει και λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Στο PCars ειλικρινά δεν ξέρω μιας και δεν έχω καταφέρει να κάνω το OSD του MSI Afterburner να δουλέψει. Mια χαρα μου δουλευει. Σε SPA με 4790Κ στα 4,7ghz με 25 αμαξια σε μερα. 4 threads (HT OFF) http://postimg.org/image/e2griz5oz/ http://postimg.org/image/4vygvp0gj/ http://postimg.org/image/6c9zdu3df/ 8 threads (HT ON) διαμοιρασμό κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Εσωτερικά η physics engine του παιχνιδιού, απ' οσο γνωρίζω δουλεύει στο 600fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Κρίμα για αυτό το παιχνίδι, πίστευα ότι θα ήταν κάτι πραγματικά καλό. Για μένα τα παιχνίδια αυτά απευθύνονται σε ηλικίες μέχρι το πολύ 16. Όποιος βγάλει δίπλωμα και μετά και έχει οδηγήσει πραγματικό αυτοκίνητο δεν έχει νόημα να οδηγεί κάτι τόσο μη ρεαλιστικό όσο το PCars. Όσοι δε αγοράζουν τιμονιέρες επιπέδου G25/27 και άνω, απλά εγκληματούν. Το παιχνίδι αυτό είναι για καναπέ στην τηλεόραση, gamepad και 0% επεξεργασία εγκεφάλου. Όσοι θέλουν η επένδυση της τιμονιέρας να πιάσει τόπο και να έχουν την ψευδαίσθηση ότι όντως οδηγάνε (όχι παίζουν) κοιτάζουν αλλού. Οι επιλογές είναι 3. 1. Rfactor 2 : ακριβό, απίστευτα physics/FFB , παλιά γραφικά, άπειρα mods, βροχή/νύχτα. 2. GSCE : φθηνό, απίστευτα physics/FFB, λίγα σχετικά αυτοκίνητα και όχι official, παλιά γραφικά. 3. Assetto Corsa : καλή τιμή, πολύ καλά γραφικά/ήχος, απίστευτα physics/FFB (ίσως ένα τακ κάτω από τα από πάνω, λέω ίσως , και οι 3 τίτλοι αλλού χάνουν αλλού κερδίζουν), άπειρα mods, 100% official cars, 100% laser scanned tracks). Τέλειο παιχνίδι δεν υπάρχει αλλά επειδή τα έχω και τα 3, το 80% του χρόνου μου τον δίνω στο Assetto Corsa, το 15% στο GSCE και το 5% στο RF2. (το ποσοστό συνεχώς αυξάνει για το AC καθώς το βελτιώνουν συνεχώς ενώ τα άλλα 2 έχουν μείνει ψιλο-στάσιμα) Ναι συμφωνω στα περισσοτερα που λες,, αλλα απο την στιγμη που παιζεις με gamepad με ολες τις βοηθειες στο off και τα περισσοτερα αμαξια δεν κρατιουνται στην πιστα τι αλλο θελεις?? το game ειναι semi-sim που είναι οτι πρεπει γιατι δεν σου λεει με το ζορι θα παρεις τιμονιερα για να το παιξεις ενω στα αλλα που αναφερεις που κλεινουν προς την κατηγορια sim τοτε ok...θες τιμονιερα! το αλλο που λες οτι οποιος βγαλει διπλωμα και εχει οδηγησει πραγματικο αυτοκινητο δεν κολλαει πουθενα...δεν στεκει καθολου! με το που εβγαλες διπλωμα οδηγησες τα υπεραυτοκινητα και εβγαλες συμπερασμα οτι ειναι μουφα το game? δεν υπερασπιζομαι το pcars αλλα δεν ειναι οσο τραγικα τα παρουσιαζεις...μπορει εσυ να περιμενες το υπερsim και τελικα εμεινες με το ψευτο-sim στο χερι αλλα δεν ειναι και για πεταμα,, αν ειχε λιγο μεγαλυτερη ποικιλια σε αυτοκινητα θα μετρουσε... τελος απο αυτα τα sim που αναφερεις ειναι ενα ακομη που τα κανει σκονη ολα,,, Richard burns rally Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 αλλα απο την στιγμη που παιζεις με gamepad με ολες τις βοηθειες στο off και τα περισσοτερα αμαξια δεν κρατιουνται στην πιστα τι αλλο θελεις?? Καλά και εγώ που παίζω με τιμονιέρα, αυτή την στιγμή προσπαθώ να κάνω κανά σοβαρό χρόνο στην zolder με mclaren F1 και παλεύω να την κρατήσω στο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 μην δινετε και πολυ σημασια σε πολλους.Το προβλημα δεν ειναι το pcars αλλα το assetto.Δεν θελουν να πανε στραφι οι ωρες που εχουν σπαταλησει στο assetto και δεν θελουν ανταγωνιζμο, κατι rfactor κλπ,κλπ ειναι unpalyable απο γραφικα και χειροτερα απο το assetto σε ολους τους τομεις οποτε δεν εχουν προβλημα ,τα περισσοτερα απο αυτα που γραφονται ειναι μπουρδες κανονικα και με το νομο καποιος ειπε οτι δεν μπορει να καθεται και να σεταρει την τιμονιερα σε παιχνιδι:To κραξιμο και τα ban στο forum του assetto εχουν παει συνεφο 2 χρονια τωρα απο παραπονα στα settings σε τιμονιερες/gamepad ΚΑΙ για τις μουφες που ειχε σε γραφικα/περιεχομενο τα οποια βελτιωθηκαν στην πορεια μετα απο πολυ κραξιμο Μου θυμηθηκαν και τα lacerscan παναθεμα τους μεχρι χθες παιζανε τα μουφοmods του assetto για περιεχομενο και προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ηταν και ωραια.Τωρα τα βρισκουν μουφα μπροστα στα official...ειχε μαλιασει η γλωσσα μας να τους τα λεμε Το project cars ειναι πιο ολοκληρωμενο στο ξεκινημα του επεται και συνεχεια πιστευω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 μην δινετε και πολυ σημασια σε πολλους.Το προβλημα δεν ειναι το pcars αλλα το assetto.Δεν θελουν να πανε στραφι οι ωρες που εχουν σπαταλησει στο assetto και δεν θελουν ανταγωνιζμο, κατι rfactor κλπ,κλπ ειναι unpalyable απο γραφικα και χειροτερα απο το assetto σε ολους τους τομεις οποτε δεν εχουν προβλημα ,τα περισσοτερα απο αυτα που γραφονται ειναι μπουρδες κανονικα και με το νομο καποιος ειπε οτι δεν μπορει να καθεται και να σεταρει την τιμονιερα σε παιχνιδι:To κραξιμο και τα ban στο forum του assetto εχουν παει συνεφο 2 χρονια τωρα απο παραπονα στα settings σε τιμονιερες/gamepad ΚΑΙ για τις μουφες που ειχε σε γραφικα/περιεχομενο τα οποια βελτιωθηκαν στην πορεια μετα απο πολυ κραξιμο Αδερφε αν καποιος παει τεζα στο ac πιστεψε με το pc του φαινεται περιπατος...αυτο περι ανταγωνισμου δεν ισχυει...αντιθετα αν καποιος απο το pc παει στο ac θα τα βρει μπαστουνια...παντως το tyre model του pc υπο συνθηκες και με καποια αυτοκινητα μου φαινεται πιο σωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 μην δινετε και πολυ σημασια σε πολλους.Το προβλημα δεν ειναι το pcars αλλα το assetto.Δεν θελουν να πανε στραφι οι ωρες που εχουν σπαταλησει στο assetto και δεν θελουν ανταγωνιζμο, κατι rfactor κλπ,κλπ ειναι unpalyable απο γραφικα και χειροτερα απο το assetto σε ολους τους τομεις οποτε δεν εχουν προβλημα ,τα περισσοτερα απο αυτα που γραφονται ειναι μπουρδες κανονικα και με το νομο καποιος ειπε οτι δεν μπορει να καθεται και να σεταρει την τιμονιερα σε παιχνιδι:To κραξιμο και τα ban στο forum του assetto εχουν παει συνεφο 2 χρονια τωρα απο παραπονα στα settings σε τιμονιερες/gamepad ΚΑΙ για τις μουφες που ειχε σε γραφικα/περιεχομενο τα οποια βελτιωθηκαν στην πορεια μετα απο πολυ κραξιμο Μου θυμηθηκαν και τα lacerscan παναθεμα τους μεχρι χθες παιζανε τα μουφοmods του assetto για περιεχομενο και προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ηταν και ωραια.Τωρα τα βρισκουν μουφα μπροστα στα official...ειχε μαλιασει η γλωσσα μας να τους τα λεμε Το project cars ειναι πιο ολοκληρωμενο στο ξεκινημα του επεται και συνεχεια πιστευω Δηλαδή όλα αυτά τα λέμε γιατί ζηλεύουμε την επιτυχία του PC, είμαστε μέτοχοι της Kunos και δεν θέλουμε ανταγωνισμό και έχουμε επενδύσει συναισθηματικά σε ένα παιχνίδι και δεν ανεχόμαστε την ήττα του από ένα άλλο παιχνίδι! Με την λογική σου, δηλαδή να μην πάνε χαμένες οι ώρες μας σε κάποιο παιχνίδι, θα έπρεπε ακόμη να παίζουμε outrun... Επειδή και εγώ έχω γκρινιάξει για την τιμονιέρα (και ίσως να εννοείς και εμένα), όλα αυτά τα χρόνια και σε όλα αυτά τα racing, δεν μου έχει τύχει ποτέ, ούτε μία φορά, τέτοια κακή αίσθηση τιμονιέρας out of the box. Και στο AC χρειάστηκε να κάνω ρυθμίσεις και στα περισσότερα racing ως τώρα, τέτοιο χάλι όμως εξαρχής δεν έχω ξαναδεί. Και, ξαναλέω, μία παλιότερη έκδοση που είχα δοκιμάσει δεν είχε αυτά τα προβλήματα. Το PC έχει αρκετά καλύτερα γραφικά και αρκετά ευκολότερο/λιγότερο simulation χειρισμό, ελπίζω να μην διαφωνεί κάποιος με αυτό. Το πού θα ρίξει ο καθένας το βάρος, ποιο θα προτιμήσει και ποιο θα αγοράσει, είναι δικό του θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 To point ειναι να εχουμε αξιοπρπες race-game να παιζουμε(γραφικα+gameplay),τωρα πιο ειναι πιο hard-sim απο το αλλο εμενα με αφηνει αδιαφορο, μια χαρα πηγαινω και με τα 2 anastazio το θεμα δεν ειναι μονο να κρατας το αυτοκινητο στον δρομο αλλα να πηγενεις γρηγορα με αυτο,οπως και στο assetto ετσι και στο pcars καποια αυτοκινητα ειναι καλυτερα στημενα απο αλλα.Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklas13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Ρε παιδια μια ερωτηση... Το παιχνιδι ενω παιζει με σχεδον ολα ultra σε 60-70fps , μετα απο κανενα 10λεπτο παιχνιδιου αρχιζει να κανει κατι μικρα lag σαν stuttering ανα 20-30 δευτερολεπτα. παρεμπιτοντως παιζω με vsync off αφου η οθονη εχει gsync. το pc εχει 4790κ και 2x 970gtx σε sli. εχω δοκιμασει να κατεβασω ρυθμισεις αλλα το μονο που ανεβαινει ειναι τα fps, kai to προβλημα παραμένει. Εχει κανεις ιδέα που μπορει να οφειλεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ρε παιδια μια ερωτηση... Το παιχνιδι ενω παιζει με σχεδον ολα ultra σε 60-70fps , μετα απο κανενα 10λεπτο παιχνιδιου αρχιζει να κανει κατι μικρα lag σαν stuttering ανα 20-30 δευτερολεπτα. παρεμπιτοντως παιζω με vsync off αφου η οθονη εχει gsync. το pc εχει 4790κ και 2x 970gtx σε sli. εχω δοκιμασει να κατεβασω ρυθμισεις αλλα το μονο που ανεβαινει ειναι τα fps, kai to προβλημα παραμένει. Εχει κανεις ιδέα που μπορει να οφειλεται?? Ρίξε μια ματιά εδώ στο επίσημο φορουμ: http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22375-Technical-TroubleShooting-Steps-WIP-NO-CHAT-PLEASE Δεν θα έπρεπε κανονικά, παίζω με 970gtx χωρίς κάποιο πρόβλημα. Για ευκολία σου κάνω paste τι αναφέρουν συγκεκριμένα για το stuttering πήγαινε όμως και στο λίνκ που σου δίνω λένε αρκετά ενδιαφέροντα παραπάνω: Performance Issues: Stuttering: If you happen to get a stuttering game-play, it might be caused because of the following: CPU Bottleneck: Project CARS Physics is quite heavy, even if you have a newish CPU, you might be limited here. Also if your GPU is powerful enough, it will produce a high number of frames and the CPU must cope with that. Limiting the frame rate per second is a valid option. You can use and external tool (such as MSI Afterburner) or -fpscap 60 (60 as normal refresh rate for the screen) Launch Option within the game's properties in steam. Closing background programs that might consume extra CPU power should help also. There's also a known issue with certain Xbox controllers on where force feedback causes stuttering. Try reducing FFB to 0% to reduce stutters. Use Render Frames Ahead = 2 or 3 at least Very high graphics setting: It is normal that users try to bump up everything to ULTTRA on the first day. Project CARS is pretty much next-gen everywhere so unless you REALLY have a powerful system, don't do that! First try default graphics settings. Don't be affraid, it looks gorgeous either way! Don't believe me, watch it here in AdrianF1's own video AMD CrossFire: AMD is actively working closely with Slightly Mad Studios to enhance the overall performance of Project CARS in ADM GPUs. Up until Driver 14.xx, Crossfire didn't worked quite well. This was addressed in 15.3 and 15.4 Drivers. If you are a AMD GPU user, stick to 15.3/15.4 Drivers Also for AMD I've been pointed out that rising the power limit might ONLY without overclocking might help with performance. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από vfragos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklas13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ρίξε μια ματιά εδώ στο επίσημο φορουμ: http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22375-Technical-TroubleShooting-Steps-WIP-NO-CHAT-PLEASE Δεν θα έπρεπε κανονικά, παίζω με 970gtx χωρίς κάποιο πρόβλημα. Για ευκολία σου κάνω paste τι αναφέρουν συγκεκριμένα για το stuttering πήγαινε όμως και στο λίνκ που σου δίνω λένε αρκετά ενδιαφέροντα παραπάνω: Performance Issues: Stuttering: If you happen to get a stuttering game-play, it might be caused because of the following: CPU Bottleneck: Project CARS Physics is quite heavy, even if you have a newish CPU, you might be limited here. Also if your GPU is powerful enough, it will produce a high number of frames and the CPU must cope with that. Limiting the frame rate per second is a valid option. You can use and external tool (such as MSI Afterburner) or -fpscap 60 (60 as normal refresh rate for the screen) Launch Option within the game's properties in steam. Closing background programs that might consume extra CPU power should help also. There's also a known issue with certain Xbox controllers on where force feedback causes stuttering. Try reducing FFB to 0% to reduce stutters. Use Render Frames Ahead = 2 or 3 at least Very high graphics setting: It is normal that users try to bump up everything to ULTTRA on the first day. Project CARS is pretty much next-gen everywhere so unless you REALLY have a powerful system, don't do that! First try default graphics settings. Don't be affraid, it looks gorgeous either way! Don't believe me, watch it here in AdrianF1's own video AMD CrossFire: AMD is actively working closely with Slightly Mad Studios to enhance the overall performance of Project CARS in ADM GPUs. Up until Driver 14.xx, Crossfire didn't worked quite well. This was addressed in 15.3 and 15.4 Drivers. If you are a AMD GPU user, stick to 15.3/15.4 Drivers Also for AMD I've been pointed out that rising the power limit might ONLY without overclocking might help with performance. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. θα δοκιμασω τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα