Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 794
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είπαμε κανένα sim δεν είναι τέλειο.

Το Assetto έχει κ άλλο θέμα πχ το λεγόμενο kerb of death (το οποίο έχει σε μεγάλο βαθμό φτιαχτεί αλλά όχι πλήρως). Ο ίδιος ο Αριστοτέλης έχει γράψει ότι υπάρχει λόγο χαμηλού frame rate της Physics engine. Ο λόγος? Εϊναι τόσοι οι υπολογισμοί που αν ανεβάσει το frame rate (τώρα είναι στα 333Mhz) , δεν θα παίζει καλά στην πλεινότητα των Pc's (άρα hardware limited).

Το μοντέλο ελαστικών του Pcars ας το βάλουν στον πάτο τους, έτσι όπως είναι.

Σχετικά με Aero κτλ πολλά ισχύουν αλλά τους υπολογισμούς τους άλλους που δουλεύουν σωστά δεν τους αναφέρουν επιμελώς (αυτή την στιγμή είναι το top από όλα τα sims μηδενός εξαιρουμένου).

Το SAT είναι όντως υπερ του δέοντος (ουσιαστικά προβληματίζει μονο αυτους με custom DYI DD wheels). Όλους εμάς τους υπόλοιπους μας βοηθά. Για αυτό δεν φταίει το παιχνίδι αλλά τα μόλις 3Nm ροπής πχ της G27. Αν είχαμε όλοι πιο δυνατές τιμονιέρες δεν θα χρειαζόταν. Ίσως στο μέλλον να μπει μπάρα για SAT.

Όσο για πχ θερμοκρασίες φρένων, τί να την κάνω αν δεν είναι properly simulated? Δλδ αν μια άνοδο της θερμοκρασίας δεν έχει την σωστή αληθινή αντίδραση στο σύστημα πέδησης? (ή η χαμηλή στα ceramic brakes).

Κανένα sim δεν το κάνει σωστά (ούτε φυσικά το RF2). Θα έπρεπε πχ στα formula αν πέφτει η θερμοκρασία να μην πιάνουν τα φρένα, αν ανεβαίνει πολύ να πιάνουν περισσότερο. Αυτό δεν γίνεται.

Μην συζητήσω για engine/oil temperature. Ναι υπάρχουν αλλά όχι properly simulated.

Ο Αριστοτέλης έχει γράψει ότι όλα αυτά θα μπουν όταν γίνουν properly simulated και μόνο τότε δλδ όταν η επίδρασή τους θα αντιστοιχεί 100% στην πραγματικότητα!!!

Άρα καλά κάνεις και δεν γράφεις άλλα comments. Η αλήθεια είναι πιο περίπλοκη από ότι πιστεύεις (και όλοι μας μιας κανείς δεν έχει την σωστή εικόνα για την physics engine, ποιός ξέρει τί άλλα έπρεπε να γίνουν ή όχι κ για πιο λόγο πχ hardware limitations? ). 

Όλα αυτά τα ακούω βερεσέ. Πρώτος είπα ότι τέλειο sim δεν υπάρχει. Το πιο ολοκληρωμένο αυτή τη στιγμή ειναι το Assetto και το νιώθεις από τα πρώτα μέτρα σε οποιαδήποτε πίστα με οποιοδήποτε αμάξι.

Αυτά. :-)

Τα παιχνίδια είναι πολύ πιο κοντά απο οτi τα περιπαιχτικά σχολια και τα διάφορα "αστεια" βιντεάκια για το pcars αφήνουν να φανεί. Και όχι μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει το assetto πιο ολοκληρωμένο, τουλαχιστον με bmw 1m και mclaren mp4  και στα δυο παιχνιδια στις ιδιες πίστες, να μην συζητήσω για τις τεραστιες διαφορές που θέλετε να παρουσιασετε οτι υπαρχουν αναμεσα στα 2 παιχνιδια. Ειπαμε στην ουσια το ένα το παρουσιαζετε  σαν arcade.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω ποιος εγραψε οτι το pcars εχει το FEM μεσα του αλλα αυτο ειναι ενα μεγαλο ΨΕΜΑ..... λογο της λογικης του συγκεκριμενου μοντελου που το εχει η ferrari σε εναν dedicated amd server ειναι αδυνατον να υπαρξει σε game ακομη και σε απλη λογικη...οταν ο farroni μιλησε το 2012 για αυτο το μοντελο ειπε πως τους περνει σχεδον 8 μηνες για να βγει ενα επεξεργαστικο νημα για ενα νεο λαστιχο σε δικο τους αμαξι....

also ναι λινκς απο το virtualvr... το site που την εχει δει nazi 

οσο για το Dirty air που λεει ο τυπος προφανως και δεν εχει παιξει το παιχνιδι μετα το 1.1.2......ειχαν αυτο ακριβως το θεμα μετα το dlc με την p1 που ειχε περιεργη προσφυση και οπως ειπαν ζητησαν απο την Mclaren τα στοιχεια τους απο το wind tunnel και τα εφτιαξαν διοτι δυστηχως δεν υπαρχει μια universal Λυση σε αυτο το θεμα..

δεν ξερω ποιος εγραψε οτι το pcars εχει το FEM μεσα του αλλα αυτο ειναι ενα μεγαλο ΨΕΜΑ..... λογο της λογικης του συγκεκριμενου μοντελου που το εχει η ferrari σε εναν dedicated amd server ειναι αδυνατον να υπαρξει σε game ακομη και σε απλη λογικη...οταν ο farroni μιλησε το 2012 για αυτο το μοντελο ειπε πως τους περνει σχεδον 8 μηνες για να βγει ενα επεξεργαστικο νημα για ενα νεο λαστιχο σε δικο τους αμαξι....

also ναι λινκς απο το virtualvr... το site που την εχει δει nazi 

οσο για το Dirty air που λεει ο τυπος προφανως και δεν εχει παιξει το παιχνιδι μετα το 1.1.2......ειχαν αυτο ακριβως το θεμα μετα το dlc με την p1 που ειχε περιεργη προσφυση και οπως ειπαν ζητησαν απο την Mclaren τα στοιχεια τους απο το wind tunnel και τα εφτιαξαν διοτι δυστηχως δεν υπαρχει μια universal Λυση σε αυτο το θεμα..

Ναι έχεις δίκιο απ' οτι φαίνεται ο τυπος έχει κάνει λάθος ή "λαθος". Το μοντέλο που χρησιμοποιει το pcars είναι το SETA, που απ' οτι λένε μερικοί είναι πιο advanced απο το αντιστοιχο του assetto πράγμα που δεν ξέρω μέχρι στιγμής εάν ισχυει ή όχι. Εγώ φίλε μου δεν προσπαθώ να μειώσω κανένα παιχνίδι, αλλά η αφορισμοί pcars=arcade είναι τραγικοί. Κατά την γνώμη μου όποιος έχει παίξει το παιχνίδι και συνεχίζει να τα λέει αυτά είναι "βαμμένος" οπαδός.

εβαλα FFB στο 40 και ingame-edit tuning-fz scale στο 130,το τιμονι εγινε πολυ καλυτερο σαν αισθηση

Έχεις δοκιμάσει το αρχείο με τα setups για ολα τα αυτοκίνητα;

Ή είναι από αυτούς που περιμένουν ποσοστό...

Το λάθος με εισαγωγικά φαντάζομαι τα περιλαμβανει ολα. 

Αν και εδώ που τα λέμε πρότεινε σαν το καλύτερο sim που υπάρχει μέχρι στιγμής το rfactor 2 και όχι το pcars. :-)

Μια χαρα είναι το pCARS (προτιμώ παρ όλα αυτά τα γραφικά του asseto) το μόνο που με χαλάει είναι η γκάμα των αυτοκινήτων του pCARS  ΘΕΛΩ ιταλικά και έχει μόνο το pagani που στα μάτια μου είναι σαν εμετός

Μια χαρα είναι το pCARS (προτιμώ παρ όλα αυτά τα γραφικά του asseto) το μόνο που με χαλάει είναι η γκάμα των αυτοκινήτων του pCARS  ΘΕΛΩ ιταλικά και έχει μόνο το pagani που στα μάτια μου είναι σαν εμετός

Ενώ θεωρώ τα γραφικά του pcars πιο πάνω (τουλάχιστον για τα γούστα μου και στα μάτια τα δικά μου), υπάρχουν στιγμές στο asseto που με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...