Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα το θέμα, να κάνω μια χαζή ερώτηση; Θα με ενδιέφερε να αγοράσω το παιχνίδι, αλλά θέλω πρώτα να ακούσω μια σύντομη έστω άποψη από κάποιον που:

- να έχει παίξει (κατά προτίμηση online όπου αυτό είναι δυνατόν) ένα ή περισσότερα παλιά ραλάκια σαν τα Live For Speed, rFactor 1/2, netKar Pro, GTR 1/2, GT Legends, Richard Burns (ή ακόμα και τα αλήστου μνήμης Mobil 1 Rally Championship, Grand Prix 3/4 και F1 Challenge 99-02)

και

- να μην ενδιαφέρεται καθόλου για γραφικά, εφέ, fps, ήχους και συναφή ανούσια πράγματα (όταν μιλάμε για simulators)

και

- να παίζει μόνο με τιμονιέρα επιπέδου G25/27 και άνω

και

- να θεωρεί ότι ραλάκια επιπέδου Forza/Gran Turismo είναι arcade του κερατά (για Grid και σία δεν το συζητάω καν)

και

- να μην χρησιμοποιεί καθόλου βοήθειες (άντε κανα χαμηλού προφίλ traction control στην καλύτερη)

Αν η άποψη ενός τέτοιου reviewer είναι θετική, τότε να μπω στον κόπο να φέρω την τιμονιέρα από το χωριό. Διαφορετικά να ξέρω να μην κατεβάσω καν το παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 794
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@nzeppos διάβασε από εδώ  http://www.thelab.gr/topic/105268-project-cars/page-25και μετά. Με τα παιδιά που γράφουν  έτρεχα (δεν προλαβαίνω τώρα) σε αγώνες με το Asseto Corsa και το κατέχουν το θέμα.

• Like 1

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα το θέμα, να κάνω μια χαζή ερώτηση; Θα με ενδιέφερε να αγοράσω το παιχνίδι, αλλά θέλω πρώτα να ακούσω μια σύντομη έστω άποψη από κάποιον που:

- να έχει παίξει (κατά προτίμηση online όπου αυτό είναι δυνατόν) ένα ή περισσότερα παλιά ραλάκια σαν τα Live For Speed, rFactor 1/2, netKar Pro, GTR 1/2, GT Legends, Richard Burns (ή ακόμα και τα αλήστου μνήμης Mobil 1 Rally Championship, Grand Prix 3/4 και F1 Challenge 99-02)

και

- να μην ενδιαφέρεται καθόλου για γραφικά, εφέ, fps, ήχους και συναφή ανούσια πράγματα (όταν μιλάμε για simulators)

και

και

- να θεωρεί ότι ραλάκια επιπέδου Forza/Gran Turismo είναι arcade του κερατά (για Grid και σία δεν το συζητάω καν)

και

- να μην χρησιμοποιεί καθόλου βοήθειες (άντε κανα χαμηλού προφίλ traction control στην καλύτερη)

Αν η άποψη ενός τέτοιου reviewer είναι θετική, τότε να μπω στον κόπο να φέρω την τιμονιέρα από το χωριό. Διαφορετικά να ξέρω να μην κατεβάσω καν το παιχνίδι.

Τα εχω παιξει ολα πλην formulagenre,το παιχνιδι με καποια αυτοκινητα υπο καποιες συνθηκες σε καποιες πιστες εχει ενδιαφερον,αλλα δεν προκειτε ποτε να ειναι τοσο απολυτο οσο το assetto corsa/gt legends πχ,σε καθε λαθος που θα κανεις εχεις παντα χρονο να διορθωσεις,το tyre model να πω την αληθεια λιγο μου θυμιζει το lfs,δεν εχει καμια σχεση με το ac που αν μπεις στο ring με road tyres και τα ζορισεις δεν βγαζεις ουτε 15κμ χωρις να παρουν φωτια και φυσικα να μη μαζευεται το αυτοκινητο πουθενα,ολα κυλανε λιγο πιο αργα,πιο προοδευτικο traction,μερικες φορες ομως νομιζω οτι δεν ειναι και λαθος αυτο,τουλαχιστο το lfs ειχε μια τετοια προοδευτικοτητα αλλα το ac oxi,απο προσωπικη εμπειρια αν πιεσεις ενα bmw 335 με πλατυ πελμα δεν θα αρχισει να φερνει σβουρες οπως στο ac υπο συνθηκες.Γενικα επειδη φανταζομαι ομως τι περιμενεις απο τους τιτλους που αναφερεις αν δεν εισαι λιγο δεκτικος μη μπεις στον κοπο.

• Like 1

Έτσι όπως τα περιγράφεις μου φαίνεται πως τελικά θα προτιμήσω το AC.

Α δεν καταλαβα οτι εισαι σε τετοιο διλημα!Δεν τιθεται θεμα,μονο το AC μπορει να σε καλυψει σε αυτο το επιπεδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και

και

και

και

AC μονόδρομος. Αν θεωρήσεις τα AC/iRacing στο 9,5/10 ως προς το simulation του αυτοκινήτου και τα GT/Forza στο 5/10, το pCars έρχεται στα 5,5-6/10. Το μόνο που προσφέρει παραπάνω είναι γραφικά και μια "νέα" κατηγορία racing games για τα PC όπου μέχρι πρότινος "απολάμβαναν" το κοινό των κονσολών, με μεγάλη ποικιλία από tracks και πιο ολοκληρωμένο career.

Επεξ/σία από jumaru99
  • Like 1

Έχοντας διαβάσει τις τελευταίες 20+ σελίδες της συζήτησης, προσωπικά με προβληματίζει το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό των σχολίων (για να μην πω η πλειοψηφία τους) ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με γραφικά και ήχους. Ώρες ώρες νομίζω ότι μιλάμε για το νέο NFS και όχι για ένα ραλάκι που αυτοχαρακτηρίζεται ως sim.

edit: σε συνδυασμό με τα όσα τραγελαφικά διάβασα στο thelab.gr νομίζω πως έχω πλέον αποφασίσει.

• Like 3

edit: σε συνδυασμό με τα όσα τραγελαφικά διάβασα στο thelab.gr νομίζω πως έχω πλέον αποφασίσει.

Σε περιμένουμε στους αγώνες (κάθε Κυριακή βράδυ). Ο server είναι on-line κ τρέχει το combo που θα παίξει την Κυριακή που μας έρχεται.
Ενδεικτικά, ο server σηκώθηκε μόλις το απόγευμα και ήδη την στιγμή που μιλάμε έχουν κάνει χρόνους και έχουν τρέξει 76 άτομα http://managerdc2.rackservice.org:50299/lapstat?page=0, δλδ σε λίγες ώρες !!!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...