Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προσωπική μου βαθμολογία ως προς το θέμα που εξετάζεις :

Shift2 1/10

Grid 2/10

PCars 5/10 (ακόμα ψάχνομαι, κάποια αμάξια με κανουν να το βάλω στο 4/10 κ άλλα στο 6/10)

Raceroom 7/10

Assetto Corsa 10/10

Λοιπόν δοκίμασα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα. Η τελικά μου βαθμολογία δεν αλλάζει.

Υ.Γ. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αμάξι που μου αρέσει είναι το Ford Mustang Cobra SCCA TransAm. Δοκιμάστε το στο ring. Αρκετά καλό, αν κ τα άλλα ήταν στο ίδιο επίπεδο, θα έπαιζε στο 6.5/10 .

• Like 1
Δημοσ.

Εδω μιλαμε για κωδικα και πολλαπλα engine που τρεχουν απο πισω και θα πρέπει να συνδυαστουν. Aφηστε οτι επρεπε να βγει σε Playstation 4 και Xbox One.

Σε τι βοηθουσε η κοινοτητα σε αυτο ?

Το assetto corsa που βγηκε πριν 2 χρονια  με 3 πιστες και 5 αμαξια πόσο developing ειχε απο πισω, 1 μηνα ? Δεν νομιζω, ζητουσε και 40 ευρω!

Υπομονη, ετσι και αλλιώς το μαχαίρι στο λαιμό να το αγοράσετε κανεις δεν σας το εβαλε.

κάπου λάθος είσαι,αλλά ας το αφησουμε εδώ.

Δημοσ.

Γιατι καποιοι εχουν αμφιβολίες (in game και actual gameplay με capture screen με fraps): 

Μοnza στο ιδιο σημειο

Project Cars -> http://postimg.org/image/5tzhelx3t/full/

Assetto Corsa -> http://postimg.org/image/q02zdhsrd/full/

- Επισης να πουμε το εξης, το Project Cars εχει 35 διαφορετικες τοποθεσιες πιστών απο day one, αντιθετα με το Assetto Corsa μολις 10 με 12 μετα απο 2 χρονια στην αγορα. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο δίπλα forum είπαν αυτό:  Turn track texture and grass to their minimum values. I can’t check myself, but these are apparently the two main settings causing AMD issues. Worth a shot.

@hitman69 να το βράσω. Είναι laser scanned?

Δημοσ.

Λοιπόν με κάνατε και κατέβασα το assetto, με λίγα λόγια, πιο δύσκολο ναι, πιο ρεαλιστικό μέχρι στιγμής δεν το βλέπω(να μην πώ και το αντίθετο και πέσει βαρύ).Έπεται συνέχεια των τεστ και εάν στην πορεία διαπιστώσω κάτι διαφορετικό θα το αναφέρω. Δεν είμαι παντρεμένος με κανένα απο τα δυο παιχνίδια. Κατά τα υπόλοιπα δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης το ένα είναι demo μπροστά στο άλλο. Ήχος πολύ καλός μέχρι στιγμής.

Πάρε ένα οποιοδήποτε LMP2 αυτοκίνητο. Μπες στην πίστα. Σταμάτα. Πάτα συμπλέκτη , γύρνα το τιμόνι τέρμα δεξιά ή αριστερά , πάτα τέρμα το γκάζι , άσε τον συμπλέκτη απότομα και πες μου τί θα γίνει (για να μην απορείς, όχι δεν θα κάνεις donut = arcade)

Δεν το έπιασα τι προσπαθείς να αποδείξεις με αυτό, αν κατάλαβα καλά οτι δεν μπορεί να κάνει donut, μπορεί οπως και το assetto, όπως και διάφορα άλλα arcade παιχνίδια.

Δημοσ.
ok...τελικά βρήκα κάποιες ρυθμίσεις που με ικανοποιούν...απλά στην περιπτωση μου, το FFB πρέπει να πάει στο .50 ή στο .40 για να είναι ο.κ

Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στα αμάξια...(δεν έχω δοκιμάσει πολλά αμάξια ακόμα) αλλά πήρα το "Pagani Huayra" για έναν αγώνα...και παναγία μου...τι πράμα είναι αυτό... σα διαστημόπλοιο (κοντινό chase view)...πφω-πφω-πφω(με στόμφο)...νιώθεις το βάρος και το μούγκρισμα.

Τους βγάζω το καπέλο εκεί...πολύ καλή δουλεια.

Δημοσ.

Στο δίπλα forum είπαν αυτό:  Turn track texture and grass to their minimum values. I can’t check myself, but these are apparently the two main settings causing AMD issues. Worth a shot.

@hitman69 να το βράσω. Είναι laser scanned?

Αναρωτιέμαι έαν σου βάλουν μια laser scanned πίστα, και μια άρτια φτιαγμένη αλλά οχι laser scanned, θα  καταλάβεις πιά είναι laser scanned και πιά όχι;

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι έαν σου βάλουν μια laser scanned πίστα, και μια άρτια φτιαγμένη αλλά οχι laser scanned, θα  καταλάβεις πιά είναι laser scanned και πιά όχι;

Εγω το 'ring σιγουρα. :P

Δημοσ.

http://www.virtualr.net/project-cars-races-1-uk

• Project CARS (Bandai Namco)
  • Grand Theft Auto V (Rockstar)
  • Mortal Kombat X (Warner Bros)
  • FIFA 15 (EA)
  • Dying Light (Warner Bros)
  • Call of Duty: Advanced Warfare (Activision)
  • Battlefield Hardline (EA)
  • Minecraft: Xbox Edition (Microsoft)
  • Halo: The Master Chief Collection (Microsoft)
  • Destiny (Activision)

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα, πιστεύω ότι είναι ένας ακόμα λόγος που μπορεί να οδηγήσει σε καλή υποστήριξη του παιχνιδιού από εδώ και πέρα.

Δημοσ.

Έπαιζα χθες σχεδόν όλη την ημέρα την Imola με mclaren mp4-12c gt3 στο AC και σήμερα όλο το απόγευμα στο PC. Μιλάμε για μέρα με νύχτα. Περισσότερο μου τη σπάει στο PC ότι η πίστα είναι χαλί, σμουθίλα στα 250χλμ/ω, δεν κουνάει τίποτα.

Επίσης δοκίμασα το προγραμματάκι με την webcam για τη helmet cam του PC που δόθηκε παραπάνω, δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει σωστά, δηλαδή πειραματίστηκα, έπαιξε σε ένα βαθμό, αλλά δε μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος το χρησιμοποιεί σοβαρά στο παιχνίδι του. Θα το δοκιμάσω και στο AC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...