Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 794
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αμαν ρε AMD για ακόμα μια φορά τα έκανες μαντάρα, στο SPA δεν παίζεται το παιχνίδι πολυ χαμηλά fps αντίθετα στο  Nordschleife όλα πάνε νερό!!!

"Ηηηημαρτον" όπως θα έλεγε και ο Γεωργίου..περιμένουμε το patch-fix.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον ήχο που έγραψαν μερικοί πέτυχα ένα βίντεο όπου οχ ήχος είναι επιπέδου... Gran Turismo.

Το AC έχει μακράν τους καλύτερος ήχους που έχω ακούσει σε παιχνίδι.

• Like 1

Μια ερώτηση προς τους κατόχους του επίσημου παιχνιδιού, σε σχέση με τη beta έκδοση αποδίδει καλύτερα γραφικά (fps κλπ) ή όχι;

Φυσικά αναφέρομαι για τον ίδιο υπολογιστή και με τις ίδιες ρυθμίσεις εντός του παιχνιδιού.

Ευχαριστώ.

Το παιχνίδι έτυχε να το αγοράσω και εγώ,και μπορώ να πω ότι σαν σύνολο είναι ωραίο.Η οδήγηση είναι αρκετά ρεαλιστική και δύσκολη,τα γραφικά είναι πανέμορφα ότι καλύτερο έχω δει σε racing game μέχρι στιγμής,εύκολο και γρήγορο μενού αλλα φέντε ότι έχει έρθει από κονσόλα.

Ωραία όλα αυτά αλλα δυστυχώς έχει και κάποια ενοχλητικά πράγματα όπως:Χαμηλό perfomance σε εκνευριστικό επίπεδο τουλάχιστον για εμενα που έχω AMD κάρτα γραφικών και αναγκαστικά να ρίξω τα γραφικά αλλα σε medium και τα φίλτρα όλα off αλλα και έτσι το παιχνίδι είναι όμορφο,καθώς και bugs στο Pit Box που δεν υπάρχει team να σου αλλάζει τα λάστιχα και να σου βάζει βενζίνη παρόλου που ακούγονται οι ήχοι,επίσης στο Pit Box όταν μπαίνεις το αμάξι κάνει σαν να τρελαίνεται και κάνει παράξενες κινήσεις ακόμα και αν μπεις με χαμηλή ταχύτητα αλλα αυτά ευτυχώς δεν είναι ενοχλητικά.

Σαν παιχνίδι αξίζει κατά την γνώμη μου τώρα απλά υπομονή για διορθώσεις.

το ασιατοεγγλεζο streamer στο tube εχει κατσει στο ps4 ενα τιμονι που δεν υποστηριζεται και πρεπει να του κανεις map ενα ενα τα functions. Τωρα αν εχει βαλει στο manual gear N + gear 1 και Reverse assigned  στο ιδιο button press  , εχει αυτα τα κωμικα αποτελεσματα  :-D . Noooooobs. 

To T300RS eιναι βεβαια official ps4 wheel και επρεπε να εχει profile για το CARS .....

στα βιντεάκια που έτυχε να δω, στις στουκες τα αμαξιδια δεν παθαινουν εξωτερικη ζημια αναλογη του χτυπηματος.

ισχυει ; σκαω στη μπαριερα με 100 κ το αμαξι ατσαλακωτο ;

ευχαριστω για την πληροφορια.

Πάντως νομίζω ότι όποιος δει αυτό το video και εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει τη διαφορά στο flow της κάμερας και της κίνησης από τα 30 (forza horizon και drive club) στα 60 (project cars) frames πρέπει να κοιταχτεί... Από κει και πέρα best raining effects για μένα μάλλον το Driveclub με διαφορά (όπως και το εφέ του νερού στο δρόμο που είναι απίστευτο) και μακράν άσχημο στο project cars που απλά εξαφανίζονται οι σταγόνες όπου υπάρχουν υαλοκαθαριστήρες :P Μακάρι να μην υπήρχαν αυτά τα exclusive games μόνο στις κονσόλες... (για το drive club μιλάω).

Από κει και πέρα best raining effects για μένα μάλλον το Driveclub με διαφορά (όπως και το εφέ του νερού στο δρόμο που είναι απίστευτο) και μακράν άσχημο στο project cars που απλά εξαφανίζονται οι σταγόνες όπου υπάρχουν υαλοκαθαριστήρες :P

Τι ασχήμια ρε παιδιά!  :-D

http://postimg.org/image/hsgt1upf5/full/

http://postimg.org/image/7xpnvmlgx/full/

Ρε τι αλλο θα ακουσουμε και θα διαβασουμε !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...