Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 794
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξυδι αδερφε,την γνωμη μου ειπα,οτι για μενα τα σιμ δεν ειναι για να χαζευεις τους αγρους που και σε αυτο το project cars τα παει μια χαρα,οταν με το καλο παρετε το γκειμ και το παιξετε σε ενα καλο pc μπορουμε να το ξανασυζητησουμε αλλα μη μου κανετε κριτικη βλεπωντας βιντεακια και να θιγεστε επειδη διαφωνούμε.

Αδερφέ σε λάθος πόρτα χτυπάς, δεν έχω ανάγκη εγώ προσωπικά να πιω ξύδι. Έρχομαι και από τους δυο κόσμους και ξέρω πολύ καλά τι παίζει και στις κονσόλες και στο PC. 

post-193931-0-56650400-1431031678_thumb.png

Λοιπόν όταν σου λέω ότι το Driveclub το αφήνει χιλιόμετρα σε γραφικά το PCars σημαίνει ότι τα βλέπω δίπλα δίπλα στο PS4 μου και στο PC μου και όχι από βιντεάκια. Αυτά είναι για άλλους εδώ μέσα...

Σε θέμα φυσικής και handling αυτοκινήτων φυσικά και το PCars είναι μπροστά και εκεί δεν διαφωνώ καθόλου μιας και το driveclub είναι ό,τι χειρότερο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια σε αυτό τον τομέα.

Απλά σε γραφικά δεν... Το σωστό να λέγεται. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα γραφικα στο pc customised βελτιωνονται πολυ . Εχω ενα θεματακι  , η R 290 σερνεται... 15 fps ultra και ο i7 δειχνει να ζοριζεται ανεβαζει

temp αρκετα

Λοιπόν όταν σου λέω ότι το Driveclub το αφήνει χιλιόμετρα σε γραφικά το PCars σημαίνει ότι τα βλέπω δίπλα δίπλα στο PS4 μου και στο PC μου και όχι από βιντεάκια. Αυτά είναι για άλλους εδώ μέσα...

DRIVECLUB   :eek:  ps4

vs Project Cars (PC ultra)

edited
  • Like 3

Αρχiσαμε .. παρτε pop corn  :-D . Και εγω τα εχω διπλα σε 2 28αρια monitor , το ενα ειναι sim το αλλο arcade και τα δυο φοβερα γραφικα , μονο που στο pc περιμενουμε patch και νεους drivers ...

• Like 2

...

Μα δεν έχεις βαρεθεί να είσαι ο περίγελος του φόρουμ ακόμα? Screenshots από την alpha του Driveclub όταν πρωτοανακοινώθηκε... 

Κάνε μια βόλτα από το αντίστοιχο θέμα και δες τα τελευταία screenshots που έχουν βγάλει παιδιά από το παιχνίδι έτσι όπως είναι τώρα να ξεστραβωθείς λίγο.

Αλλά βέβαια στα screenshots θα μείνεις.. Άσε εμάς να στεναχωριόμαστε παίζοντας και τα δυο  :-D

• Like 2

Πραγματικά όμως διάλεξες την χειρότερη-χειρότερες φωτό και σε ανάλυση και σε λήψη, και την καλύτερη για to Project Cars xD

Aν είναι να κάνουμε σωστό comparison.. Δεν το πάμε στο vs το θέμα. Απλά λέμε την γνώμη μας για το οπτικό και μόνο κομμάτι και των δυο.

Πολύ hate όμως για το Driveclub και ps4, πάω στοίχημα ότι αν σου πετάξω ένα dualshock στα χέρια Titanomaxos θα πάθεις κατευθείαν αλλεργικό σοκ.

• Like 3

για ποιο λογο συγκρινετε γραφικα pc με ps4 παλι; ειναι ανουσιοοο

btw οταν το ειχα παιξει οταν κυκλοφορησε το driveclub μπορω να πω μου αρεσε

η χρωματικη παλετα και τα γραφικα..και τα physics ωραια αλλα φαινοταν στα χναρια του grand turismo..ψιλο fake

Αδερφέ σε λάθος πόρτα χτυπάς, δεν έχω ανάγκη εγώ προσωπικά να πιω ξύδι. Έρχομαι και από τους δυο κόσμους και ξέρω πολύ καλά τι παίζει και στις κονσόλες και στο PC. 

attachicon.gifUntitled.png

Σε θέμα φυσικής και handling αυτοκινήτων φυσικά και το PCars είναι μπροστά και εκεί δεν διαφωνώ καθόλου μιας και το driveclub είναι ό,τι χειρότερο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια σε αυτό τον τομέα.

Απλά σε γραφικά δεν... Το σωστό να λέγεται. 

Λοιπον κυριε λουφη να το τελειωνουμε το θεμα,η πρωτη μου ενσταση ηταν απεναντι στον αλεξ ο οποιος ανεφερε εντυπωσεις απο το γκειμ βλεπωντας βιντεο,δεν τρελαθηκε κανεις,απλα ειπα πως εγω δεν παιζω sim για να χαζευω τους αγρους και η συγκριση με το driveclub με πονεσε το μυαλο γιατι το driveclub το οποιο το ειχα και το περιμενα πως και πως(ψαξε ποστ μου στο θρεντ του ps4)ηταν ενα racing game για αμπαλους με παρα πολυ ωραια γραφικα και σκαει ο xtrmsnpr  και λεει οτι το driveclub εχει καλυτερο μοντελο οδηγησης απο το project cars...ε δεν αντεξα την συγκινηση. Και για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη το project cars εφαγε μεγαλυτερο downgrade στα physics παρα στα γραφικα.Οσοι παιξαν early builds ξερουν.

Λοιπον κυριε λουφη να το τελειωνουμε το θεμα,η πρωτη μου ενσταση ηταν απεναντι στον αλεξ ο οποιος ανεφερε εντυπωσεις απο το γκειμ βλεπωντας βιντεο,δεν τρελαθηκε κανεις,απλα ειπα πως εγω δεν παιζω sim για να χαζευω τους αγρους και η συγκριση με το driveclub με πονεσε το μυαλο γιατι το driveclub το οποιο το ειχα και το περιμενα πως και πως(ψαξε ποστ μου στο θρεντ του ps4)ηταν ενα racing game για αμπαλους με παρα πολυ ωραια γραφικα και σκαει ο xtrmsnpr  και λεει οτι το driveclub εχει καλυτερο μοντελο οδηγησης απο το project cars...ε δεν αντεξα την συγκινηση. Και για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη το project cars εφαγε μεγαλυτερο downgrade στα physics παρα στα γραφικα.Οσοι παιξαν early builds ξερουν.

Κι εγώ είμουν από τους πρώτους που αγόρασαν και τελικά έθαψα το driveclub τόσο βαθιά που βγήκε από την αλλη μεριά του πλανήτη.

Δες κι εσύ τα post μου στο αντίστοιχο θέμα όταν πρωτοβγήκε.

Συμφωνώ ως προς τη διαφορά sim με arcade που λες και απορώ τι σκεφτόταν ο xtmsnpr όταν το έγραψε αυτό. Η δική μου ένσταση είναι μόνο στα γραφικά και τίποτα άλλο.  

Απλά δεν είναι ανάγκη να βγάζουμε σπυριά εδώ μέσα όταν ακούμε ότι κάποιο παιχνίδι σε μία ταπεινή κονσόλα τυχαίνει να έχει καλύτερα γραφικά από ένα άλλο στο πανίσχυρο PC.  Και αυτά γίνονται τι να κάνουμε. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε εσένα προσωπικά, εννοείται. Δες τι αρλούμπες αραδιάζει ο "άλλος" και βγάλε συμπέρασμα... 

• Like 1

Σορρυ...άσχετο...αλλα πως στο διάολο κάνεις Exit Game?

Τι back πατάω, τι escape.... τίποτα. Τα adjustments γενικά είναι περίπλοκα. Εχει να κάνεις custom key bindings? Ή είναι όλα όπως στα δίνει?

οκ...thanks... αλλα το σύστημα είναι αστα να πάνε στο δικο μου.

Με την τιμονιέρα δεν πάει στο Χ για να το πατήσω...και το mouse δεν εμφανίζει κέρσορα.

Οπότε εψαξα στα τυφλα με το Mouse, και τελικά το έκανε highlight, και το πάτησα.

Επίσης ελπίζω να είναι θέμα ρυθμίσεων γιατι το τιμόνι κουνάει απο μόνο του, και πρέπει να καταβάλω προσπάθεια για να μην πάει όπου θέλει αυτό. Ακόμα και όταν το kart είναι σταματημένο στην εκκίνηση. Μάλλον θα κατεβάσω το forcefeedback σε πολύ χαμηλα επίπεδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...