Anastazio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Project CARS Delayed Yet Again, Now Coming Out Mid-May Ελεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ε για να πάνε οι πίκρες κάτω Project CARS – Four New Locations Revealed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ε για να πάνε οι πίκρες κάτω Project CARS – Four New Locations Revealed Αυτο που γίνεται με τα delays πέρυσι και φέτος δεν θυμάμαι να είχε ξαναγίνει Έβερ πάντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Official Location Overview Trailer: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αν και γενικα σαν στησιμο το παιχνιδι ειναι κατι αιωνες πισω απο το gt6, στα γραφικα δεν υπαρχει, κορυφαιο, θα ηθελα ομως ενα career σαν το gt6, να σου κραταει το ενδιαφερον και οχι ενα παρε παιξε ολα τα αμαξια με την μια στο free practice και ενα ψιλοβαρετο ως συνηθως career, επισης τα μενου θελουν πολυ δουλεια και ειναι ντιγκα στο bug, δεν καταφερα να κανω ενα setup, συνεχεια κολαει το ποντικι, τελος σαν χειρισμο ειναι πιο ρεαλιστικο απο το gt6, σιγουρα πιο δυσκολο, αλλα κυριως με τον μοχλο του xbox τα εχουν κανει λιγο μανταρα και προσπαθω να το στρωσω, την τιμονιερα αν και την εχει στις υποστηριζομενες και κανονικα την βγαζει στο μενου, δεν δουλευει το force feedback και ειναι επισης οτι νανε. Οσο για τα γραφικα σε 1440p κραταω ευκολα πανω απο 35fps σε thunderstorm (στο max γονατιζει κατω απο 25fps) με την 7950 και εχω κοψει ελαχιστα πραγματα, σε αιθριο καιρο εχω αλλα 10fps και παιζει πολυ πιο smooth, γενικα ειναι smooth τουλαχιστον, δεν εχει αποτομα frame drops και shuttering. Μακαρι να φτιαξουν αρκετα τα πραγματα και να γινει ενα παιχνιδι που θα σου κραταει το ενδιαφερον χωρις προβληματα και bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Σε 1 μηνα θα ξερουμε. Αφηστε τις ξε-betes στην ακρη! Οσο για την μεγαλυτερη κονσερβα της ιστοριας GT, μακρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 θα αναβαθμίζουμε μηχανικά μέρι η απλά θα οδηγήσαμε αυτοκίνητα μέσα στις πίστες; να ξέρω άμα είναι να βάλω την 970 στις αγγελίες για τραμπα με ps4 , να πάρω και το gt Όταν έρθει και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Σε 1 μηνα θα ξερουμε. Αφηστε τις ξε-betes στην ακρη! Οσο για την μεγαλυτερη κονσερβα της ιστοριας GT, μακρια! Βασικα αν μπορουσαμε να εχουμε τα γραφικα του και μερικα αυτοκινητα και πιστες που δεν εχει στο gt ουτε που θα ασχολουμασταν με αυτα τα beta games, αλλα τεσπα, θα βγει το 7 καποια στιγμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 γιατι εχω την διαίσθηση οτι οταν βγουν τα gt και forza τα καινούρια θα παει άπατο αυτο το παιχνίδι ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 γιατι εχω την διαίσθηση οτι οταν βγουν τα gt και forza τα καινούρια θα παει άπατο αυτο το παιχνίδι ???? Ολα σχετικα ειναι, αν ειναι καλο στην final εκδοση και κραταει το ενδιαφερον με ενα σωστο gameplay, δεν θα παει απατο, μην ξεχνας οτι θα κυκλοφορησει για ολες τις κονσολες και pc, οποτε εχει ελπιδες να κανει καποιες πωλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 γιατι εχω την διαίσθηση οτι οταν βγουν τα gt και forza τα καινούρια θα παει άπατο αυτο το παιχνίδι ???? Τι να κάνουμε, πάντα κάποιοι θα προτιμούν να παίζουν στο game boy τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 γιατι εχω την διαίσθηση οτι οταν βγουν τα gt και forza τα καινούρια θα παει άπατο αυτο το παιχνίδι ???? Νομιζω ότι το μονο κοινό τους με αυτο το παιχνιδι ειναι τα αυτοκίνητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το οτι θα πάει άπατο είναι κάτι σχετικό. ... για μένα π.χ, που δεν έχω κονσόλα, για να παίζω παιχνίδια που βγαίνουν εκεί, άπατα πάνε όλα τα racing games, που βγαίνουν στις κονσόλες. Θέλοντας και μη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Reflexologos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μπορείτε να μου πείτε πως βλέπω τα fps κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα