Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαρτάται τί εννοείς "τα φτιάχνουμε". Αν εννοείς φτερούγες, φώτα neon και μπογιατίσματα όχι, αν εννοείς πείραγμα πίεσης ελαστικών, σχέσεων μετάδοσης και ρύθμιση αεροδυναμικής, ναι.

είπα gran turismo, οχι need for speed !

αν δεν υπάρχει tuning στα οχήματα από after market Ανταλλακτικά τζάμπα κόπος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είπα gran turismo, οχι need for speed !

αν δεν υπάρχει tuning στα οχήματα από after market Ανταλλακτικά τζάμπα κόπος!

Δεν έχω ιδέα τί κάνει σε αυτόν τον τομέα το GT, αλλά μου μοιάζει λίγο παράλογο να μπορείς να πειράξεις πχ την Mercedes C-coupe DTM. Δηλαδή τί, να της αλλάξω την πίσω φτερούγα ή τον κινητήρα;

Ας την εμπιστευτούμε καλύτερα στα χέρια των μηχανικών της AMG και εμείς απλά ας οδηγήσουμε, άντε, ας πειράξουμε και 5-6 παραμέτρους.

είπα gran turismo, οχι need for speed !αν δεν υπάρχει tuning στα οχήματα από after market Ανταλλακτικά τζάμπα κόπος!

Καμία σχέση το gt με το p.c το ένα εχει να επιδείξει μια αχανή car list με στοιχειώδη physics που ειναι πολύ διασκεδαστικά αλλα όχι ρεαλιστικά και το άλλο ειναι η θέλει να γίνει sim,παίζω ένα junior build του PC,μερικά σημεία όπως η μεταφορά του βάρους ειναι καλυτερα ακόμα κ απο το assetto corsa,μένει να δούμε το τελικό προϊόν...μακάρι να είχε περισσότερα street cars αλλα πιστεύω το κάνανε επίτηδες έτσι για να μη δώσουν φράγκα για άδειες κ να μας αλλάξουν τα φώτα στο dlc αν βγει καλό.

Απο την σελιδα του p.c

What game is Project CARS like?
Project CARS is a racing simulation so is comparable with popular console franchises Forza Motorsport and Gran Turismowhilst also providing the kind of advanced features usually reserved for PC-only simulators like iRacing and rFactor.

Can we upgrade the cars?

Since the game covers such a variety of motorsports, each with their own performance restrictions, all vehicles are non-upgradable and come pre-installed with the best parts possible.

με λιγα λογια οτι γινεται εδω και χρονια."δεν θελω να πληρωσω παραπανω για να εχω πιο πολλα δικαιωματα στα οχηματα οποτε θα φας στην μαπα οτι σου δωσουμε."

Αντιθετα το forza και gt ηταν τοσο αγαπητα επειδη το αγαπημενο σου οχημα το χρησιμοποιουσες σε πολλες διαδρομες.Δεν πηγαινες απο το tt στην bugatti  οπως γινεται στα περισσοτερα χωρις modding

με λιγα λογια οτι γινεται εδω και χρονια."δεν θελω να πληρωσω παραπανω για να εχω πιο πολλα δικαιωματα στα οχηματα οποτε θα φας στην μαπα οτι σου δωσουμε."

Να ρωτήσω εγώ ξανά, τί εξαρτήματα θα ήθελες να προσθέσεις/κάνεις αναβάθμιση σε μία C-coupe DTM; Το αμάξι δεν βγαίνει με παραλλαγές. Και τα περισσότερα αυτοκίνητα του παιχνιδιού αυτής της λογικής είναι, είναι σπορ/αγωνιστικά.

Το παιχνίδι αυτό, όπως και το Assetto Corsa, δεν έχει και πολλή σχέση με τα υπόλοιπα racing ευρείας κυκλοφορίας.

Να ρωτήσω εγώ ξανά, τί εξαρτήματα θα ήθελες να προσθέσεις/κάνεις αναβάθμιση σε μία C-coupe DTM;

Έχω την εντύπωση πως ο φίλος(ας με διορθώσει αν κάνω λάθος), ερωτά αν θα έχει τη δυνατότητα της βελτίωσης του επιμέρους μηχανικού συνόλου των αυτοκινήτων, κάτι το οποίο του προσφέρουν τα Forza/GT. Και βέβαια σε οχήματα που το επιτρέπουν αυτό. Όχι φυσικά στα DTM ή σε αντίστοιχες κατηγορίες(ούτε τα προαναφερθέντα το κάνουν!), αλλά στα εργοστασιακά "πολιτικά" αυτοκίνητα.Πχ στο Evo X να μπορέσεις να βελτιώσεις το stage του turbo, αλλαγή αναρτήσεων κτλ. Βέβαια ως προς αυτό τελικά μας δίνει την απάντηση η ίδια η εταιρία πως δεν θα το προσφέρει.

Can we upgrade the cars?

Since the game covers such a variety of motorsports, each with their own performance restrictions, all vehicles are non-upgradable and come pre-installed with the best parts possible.

Και καθώς σε βλέπω να απορείς γενικότερα με την φύση της ερώτησης του, να σε ενημερώσω πως στο στρατόπεδο των κονσολών που κάνει εξίσου άνοιγμα το pCars, οι άμεσοι ανταγωνιστές του προσφέρουν αυτού του είδους το gameplay. Βέβαια για να μην παρεξηγηθώ αυτό δεν καθιστά το ένα ή το άλλο καλύτερο. 

Πάντα φιλικά :)

• Like 1

διλαδι με λιγα λογια να μην περιμένουμε ενα παιχνίδι σε υπολογιστή οπως ειναι το forza και το GT ?

αυτο λετε ????

εγω παντος αμα δεν πειραζω αυτοκίνητα απο μπροστα μεχρι πισω και απο μεσα πρως τα εξω σε ολους τους τομεις και να μπορω να τα περνω σε αρκετες πιστες δεν υπαρχει περιπτωση να το βαλω αυτο το παιχνιδι στον υπολογιστη μου!!! 

θα συνεχίσω σε ps2emu με GT4 και θα δινω πονο εκει !!! 

μονο αμα ειναι σε τετοια φαση θα ασχοληθω !! 

• Like 1

διλαδι με λιγα λογια να μην περιμένουμε ενα παιχνίδι σε υπολογιστή οπως ειναι το forza και το GT ?

αυτο λετε ????

εγω παντος αμα δεν πειραζω αυτοκίνητα απο μπροστα μεχρι πισω και απο μεσα πρως τα εξω σε ολους τους τομεις και να μπορω να τα περνω σε αρκετες πιστες δεν υπαρχει περιπτωση να το βαλω αυτο το παιχνιδι στον υπολογιστη μου!!! 

θα συνεχίσω σε ps2emu με GT4 και θα δινω πονο εκει !!! 

μονο αμα ειναι σε τετοια φαση θα ασχοληθω !! 

Ε ναι, ασ'το και το και το PC και το AC, δεν σου κάνουν.

Ε ναι, ασ'το και το και το PC και το AC, δεν σου κάνουν.

διλαδι για εναν τιτλο να αφησω το pc gaming ????

σοβρακολογεις !!!??????

απλα δεν θα τιμήσω τον συγκεκριμένο τίτλο !! 

σοβρακολογεις !!!??????

Project Cars...

• Like 2

σοβρακολογεις !!!??????

Νομίζω οτι εννοούσε 

pc--> project cars

ac--> asseto corsa

• Like 2

Μιας και αναφέρθηκε το GT4, έχει καταφέρει κανένας να το τρέξει καλά με emulator?

Σε εμένα δεν έπαιξε ποτέ, χάλια εικόνα, χαμηλά fps. Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις.

(Q9650 - GTX660 - 8GB ram).

σε 290x...σερνεται το παιχνιδι ασε που με τις φωτο που εχω δει καμια σχεση.

Δεν θα είναι τίτλος που θα μπορεί να στραγγαλίσει  μια 290 χ ΔΕΝ έχει βγεί ο τίτλος για να μπορείς να κρίνεις

Με την alpha έκδοση με το setup  μου Xfire r9 270 π.χ. παίζω την πίστα την πρώτη φορά με 60fps@1080p, εννοείται όλα στο τέρμα, με το που τελείωσα την πίστα, και βγήκα απο το παχνίδι την επόμενη φορά που το δοκίμασα είχα απο 6-15 fps κλείνω το xfire με την μια έπειζα απο 25-33, την επόμενη φορά με 15, το απεγκατέστησα το ξαναπερνάω και πάλι 60-70fps

ΑΝΥWAY με οδηγούς που δεν το υποστηρίζουν και με όχι την τελική έκδοση του παιχνιδιού δε μπορείς να κρίνεις ποσο βαρύ είναι ουτε καν εικόνα ενδεικτική δε μπορείς να έχεις

To xfire με catalyst 14.12 omega δεν είχε profile ΑΛΛΑ δούλεψε forced profile

Μιας και αναφέρθηκε το GT4, έχει καταφέρει κανένας να το τρέξει καλά με emulator?

Σε εμένα δεν έπαιξε ποτέ, χάλια εικόνα, χαμηλά fps. Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις.

(Q9650 - GTX660 - 8GB ram).

θέλει επεξεργαστή με sse4 sse 4.1 !!!

εμένα με τον phenom x6 Δεν μπορούσα να βάλω κάποια φίλτρα για δεν είχε τα σετ εντολών.

με τον, fx 8350 Όλα μια χαρά!! Ούτε με τον q9550 μπορούσα να κάνω πολλά. μερικα επαιζαν, μερικά όχι!!!

Δεν θέλει τρελή κάρτα, έχει παίξει με HD6870, R9 280X, με την 970 δεν το έχω βάλει ακόμα.

Αλλά γενικά για παιχνίδια ps2 θες επεξεργαστή λόγο μεταγλώττιση του κώδικα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...