d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Οι φιλοι μας οι Ρωσοι παντως το δινουν 10 ολοκληρα ευρω και αφου ειναι μεσω steam λογικα εχει και ολα τα pre-order bonus. Φοβαμαι κατι σκουπες του Steam ειδικα στους Ρωσσους, στα αλλα δεν εχω φαει ποτε blacklist το κλειδι, ειδικα μεσω G2A.. Θα μου πεις για ενα 10ρικο κανεις ετσι; Δεν ξερω ειναι και αυτο μια εναλλακτικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Και εγω το φοβαμαι αλλα αφου ηταν τοσο φτηνα....αξιζε το ρισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ένα δεκάρικο εδώ, ένα δεκάρικο εκεί όμως... Τσούπ να το κατοστάρι. Και εγώ με Kinguin/G2A δεν είχα ποτε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ένα δεκάρικο εδώ, ένα δεκάρικο εκεί όμως... Τσούπ να το κατοστάρι. Και εγώ με Kinguin/G2A δεν είχα ποτε πρόβλημα. Το Instant Gaming ειναι φθηνοτερο και απο τα δυο στα περισσοτερα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι απο allkeyshop κοιταω και εγω απλα αυτα που ανεφερε ο Spartan οντως ειναι σχεδον παντα απροβληματιστα.. Οχι τα πιο φθηνα παντα, αλλα απροβληματιστα. Ειδικα το G2A εχει απιστευτο support τοσο μεσω email οσο και μεσω live chat, για οτι προκυψει.. Αμεσο και γρηγορο και με τρομερο επαγγελματισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 @AntonisKo Προχθες εσυ ησουν με ενα Leon Cupra που ανεβαινες γα***ντας στον Ψηλορειτη? Οχι! συνηθως κυκλοφοράω ΣΚ πολύ πρωί σε δρόμους χωρίς πολυκοσμία. Προσπαθω να κρατάω λίγο τους τύπους. Δεν πιστευω να εισαι απο αυτους που βαρανε πεντοζαλι στον αγωνα και χαλανε το παιχνιδι ολων στο online Κυριάκο, ποτέ! Παίδες όλα καλά είναι για να περνάμε την ώρα μας. Άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο. Το Real Thing όμως είναι εκεί έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ένα δεκάρικο εδώ, ένα δεκάρικο εκεί όμως... Τσούπ να το κατοστάρι. Και εγώ με Kinguin/G2A δεν είχα ποτε πρόβλημα. Το Instant Gaming ειναι φθηνοτερο και απο τα δυο στα περισσοτερα παιχνιδια. Ευχαριστώ δεν το ήξερα το κατάστημαΑποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Φορζα και AC "εξομοιωνουν" στοιχειωδη χαρακτηριστικα συμπεριφορας ενος αυτοκινητου και τα 2 τα παιζω ευχαριστα,κανενα απο τα 2 μετα απο ωρες ασχολιας δε με εκανε να πουλησω το αυτοκινητο μου,αντιθετως οι οπαδικες συγκρισεις του φορζα με το nfs ειναι αστειες γιατι οσο ο 15 χρονος δεν εχει φραγκα για pc τοσο ισως ο 25χρονος της μαστερ race δεν εχει σαλιο για να δει το φορζα μετα την τελευταια αναβαθμιση στο pc του,τεσπα να χαμε να λεγαμε. Επειδη η εξομοιωση εχει σχεση με τα γραφικα και το ποσο δυνατο pc εχεις...που ειναι τα facepalm gifs οταν τα χρεαιζεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Επειδη η εξομοιωση εχει σχεση με τα γραφικα και το ποσο δυνατο pc εχεις...που ειναι τα facepalm gifs οταν τα χρεαιζεσαι? Α γεια σου,οταν τα βρεις κανε πμ ενα στον εαυτο σου γιατι εγω τσολια μου μονο αυτο δεν εθιξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Α γεια σου,οταν τα βρεις κανε πμ ενα στον εαυτο σου γιατι εγω τσολια μου μονο αυτο δεν εθιξα. 25χρονος της μαστερ race δεν εχει σαλιο για να δει το φορζα μετα την τελευταια αναβαθμιση στο pc του,τεσπα να χαμε να λεγαμε. Ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ok Πειραζει που εννοουσα οτι επειδη αναφερθηκε οτι οι κονσολαδες ειναι κυριως 8χρονα που δεν τους παιρνει ο μπαμπας τους πισι οτι και οι 25αρηδες μπορει να μην εχουν προσβαση σε ολες τις κονσολες για να κρινουν τα γκειμ τους?Που ακριβως ειπα οτι η εξομοιωση εχει σχεση με τα γραφικα? Μη βλεπετε κυκλους πλζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τώρα πήρα χαμπάρι πως υπάρχει αυτό το game. Σαν παλιός (πολύ παλιός) gran turismo φαν, να το δοκιμάσω ή παραείναι sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα δεν νομιζω να παραειναι sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που κυκλοφορούν ή περιμένουμε να κυκλοφορήσουν; Μια ματιά που έριξα στους μπαρμπάδες υπάρχει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τώρα πήρα χαμπάρι πως υπάρχει αυτό το game. Σαν παλιός (πολύ παλιός) gran turismo φαν, να το δοκιμάσω ή παραείναι sim? Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που κυκλοφορούν ή περιμένουμε να κυκλοφορήσουν; Μια ματιά που έριξα στους μπαρμπάδες υπάρχει πάντως. To Project Cars θα κυκλοφορησει στις 17/3/2015 σε PC και κονσολες, και θα υπαρχει μια εκδοση. Δεν ειναι sim, αλλα ειναι πολυ πιο ρεαλιστικο απο το Gran Turismo, και αρκετα καλυτερο σε γενικες γραμμες. Αν δυσκολευτεις, ενεργοποιεις assists. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα