d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ρε θα τραβηξω βιντεο που επαιζα για πρωτη φορα στην ζωη μου απο εξωτερικη καμερα αμαξιου στον απολυτο εξομοιωτη στο AC εχθες το βραδυ και τρακαρα με 200 επιτηδες και το αμαξι συνεχιζε.. Ακριβως οπως στο Forza 5 που ειδα στο βιντεο, μονο μετα απο fatal damage δεν συνεχιζε. Ενταξει ομως δεν γυριζε το αμαξι στο τρακαρισμα αρα ειναι εξομοιωτης!! Συνεχιζε μετα απο τρακαρισμα με 200 στις μπαρες στο Σπα αλλα δεν γυρισε αυτη ειναι η διαφορα... Αυτος ειναι ο εξομοιωτης με επιχειρηματα και αυτες ειναι οι διαφορες που μου παραθετετε. Δεν εχει σημασια αν failarei λεει ο αλλος, απλα εχει βαλει τα πλαισια για εξομοιωση σε ολους τους τομεις, αρα ας ειναι και οτι ειναι, ας μην εχει διαφορα απο το αλλο, το ενα ειναι το αλλο οχι..Αλλα τι περιμενεις να συζητησεις με ενα ανθρωπο που εχεις την καλη θεληση να κανεις διαλογο, και απο εκει που συζητας σοβαρα για παιχνιδια σοβαρα σου πεταει στην συγκριση το nfs και το συγκρινει με το forza.. Ακου φαρισαισμο να δεις με την τυπολογια.. Εχει φοβερα tire physics,τρομερη αισθηση προσφυσης,ειναι ρεαλιστικο,εχει τρομερη αισθηση ταχυτητας, ειναι ανταγωνιστικοτατο με τα drivatar πολυ περισσοτερο απο καποιους αποκαλουμενους pure εξομοιωτες αλλα ειπαμε..Δεν ειναι εξομοιωτης το παιχνιδι γιατι δεν εχει θεσει τις βασεις για πληρη εξομοιωση με βαση την ορολογια της σωστης εξομοιωσης!! Του παραθετεις τι λεει o dev και οτι ελεγε μπουρδες, παλι τα γυριζει.. 2 μετρα 2 σταθμα.. Πως γινεται να εχω καλυτερο χρονο με το ιδιο αμαξι ιδιο στησιμο ιδια πιστα στο AC αντι στο Forza που το εχω παιξει και πολυ περισσοτερο, δεν ξερω.. Αντε με τα semantics και τις αυθαιρεσιες του καθενος που σχολιαζει χωρις να εχει καν παιξει και τα δυο γιατι ειδε δυο βιντεακια στο yt.. Δεν με νοιαζει αν ανηκει στην κατηγορια sim ή αν καλειται sim με βαση την ευλαβικη ιεραρχηση που κανει η hardcorila base.. Με νοιαζει οταν παιζω κατι εαν ειναι ανταξιο να μου προσφερει μια οσο το δυνατον καλυτερη αισθηση οδηγικη με βαση τα δικα μου υποκειμενικα κριτηρια περι ρεαλισμου. Πειτε το ρεαλισμο αν θελετε και οχι εξομοιωση εμενα λιγη διαφορα μου κανει, αν βγαζετε σπυρακια οταν ακουτε την λεξη εξομοιωση.Εγω ξερω οταν τα παιζω οτι εχω πολυ κοντινη αισθηση και στα δυο.. Αλλα arcade και φιφες που ακουω αυτα ειναι για τους πανασχετους που δεν το εχουν ακουμπησει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Oσο και να σφιγγεσαι, arcade ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι αμπου αμπου. Κανε μας μια ενδελεχη συγκριση με τον ρεαλισμο του nfs.. lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Στα collisions-συγκρουσεις δεν κανει εξομοιωση το AC, ουτε και το iRacing και rFactor, ουτε το Prepar3D και xPlane10 ουτε και κανενα αλλο driving και flying simulator που γνωριζω. Θα ηταν υπερβολικα δυσκολο στην υλοποιηση αυτο, και σχεδον αχρηστο ταυτοχρονα, εκτoς για καποιον που τον ενδιαφερουν τα crash tests.Αν θες "ρεαλιστικα" collisions δες το Next Car Game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) O μπαμπας δεν περνει ευκολα ενα τουμπανο pc στο παιδι του για να παιζει racing παιχνιδια.Το πιθανοτερο ειναι να το παρει για τον εαυτο του εφοσον γνωριζει και θελει το κατι παραπανω για sim-racing Eνας απο τους λογος που δεν βγενουν τοσο εξειδικευμενα παιχνιδια στις κονσολες ειναι οτι το ευρυ κοινο εχει και πολλα 8-15χρονα Τα περισσοτερα simulation βγενουν για pc ειναι γνωστο αυτο και πολλες φορες ειναι απολκειστικοτητες Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2015 από kyriakosm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Φορζα και AC "εξομοιωνουν" στοιχειωδη χαρακτηριστικα συμπεριφορας ενος αυτοκινητου και τα 2 τα παιζω ευχαριστα,κανενα απο τα 2 μετα απο ωρες ασχολιας δε με εκανε να πουλησω το αυτοκινητο μου,αντιθετως οι οπαδικες συγκρισεις του φορζα με το nfs ειναι αστειες γιατι οσο ο 15 χρονος δεν εχει φραγκα για pc τοσο ισως ο 25χρονος της μαστερ race δεν εχει σαλιο για να δει το φορζα μετα την τελευταια αναβαθμιση στο pc του,τεσπα να χαμε να λεγαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ελα φτανει με τις κονσολες μας πρηξατε και λετε τις ιδιες ανοησιες "κανενα απο τα δυο δεν με εκανε να πουλησω το αυτοκινητο μου" αν σε πηγενε στην δουλεια σου ο προσομοιωτης μπορει και να το πουλαγες ενα νεο videaki για το pcars Ισως να ειναι οτι καλυτερο εχει βγει για κονσολα απο θεμα εξομοιωσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Στα collisions-συγκρουσεις δεν κανει εξομοιωση το AC, ουτε και το iRacing και rFactor, ουτε το Prepar3D και xPlane10 ουτε και κανενα αλλο driving και flying simulator που γνωριζω. Θα ηταν υπερβολικα δυσκολο στην υλοποιηση αυτο, και σχεδον αχρηστο ταυτοχρονα, εκτoς για καποιον που τον ενδιαφερουν τα crash tests. Αν θες "ρεαλιστικα" collisions δες το Next Car Game. BeamNG για καλύτερα αποτελέσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 BeamNG για καλύτερα αποτελέσματα. Το ειχα παιξει πριν πολυ καιρο το BeamNG, απο ενα demo που ειχαν βγαλει στα πολυ-πρωτα σταδια της αναπτυξης του, δεν γνωριζω σε τι σημειο βρισκεται τωρα αλλα σαν ιδεα ηταν καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ελα φτανει με τις κονσολες μας πρηξατε και λετε τις ιδιες ανοησιες "κανενα απο τα δυο δεν με εκανε να πουλησω το αυτοκινητο μου" αν σε πηγενε στην δουλεια σου ο προσομοιωτης μπορει και να το πουλαγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ρε σεις για simulation αφήστε τα πληκτρολόγια και τις τιμονιέρηδες και βγείτε στα βουνά.. Όλοι νομίζουν ότι είναι μικροί Σουμάχερ κα οταν βγαίνουν στην πραγματικότητα, τρώνε τα μούτρα τους (και όχι μόνο). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 @Anastazio Με αυτα που γραφεις τι απαντηση περιμενεις και εσυ δηλαδη. @AntonisKo Προχθες εσυ ησουν με ενα Leon Cupra που ανεβαινες γα***ντας στον Ψηλορειτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ρε σεις για simulation αφήστε τα πληκτρολόγια και τις τιμονιέρηδες και βγείτε στα βουνά.. Όλοι νομίζουν ότι είναι μικροί Σουμάχερ κα οταν βγαίνουν στην πραγματικότητα, τρώνε τα μούτρα τους (και όχι μόνο). Xaxax ετσι ακριβως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ρε σεις για simulation αφήστε τα πληκτρολόγια και τις τιμονιέρηδες και βγείτε στα βουνά.. Όλοι νομίζουν ότι είναι μικροί Σουμάχερ κα οταν βγαίνουν στην πραγματικότητα, τρώνε τα μούτρα τους (και όχι μόνο). εμεις παιχνιδια θελουμε να παιζουμε δεν ειπαμε οτι ειμαστε σουμαχερ αλλοι τα νομιζουν αυτα πχ 15χρονα και τρωνε τα μουτρα τους στα sim-racing Δεν πιστευω να εισαι απο αυτους που βαρανε πεντοζαλι στον αγωνα και χαλανε το παιχνιδι ολων στο online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Οι φιλοι μας οι Ρωσοι παντως το δινουν 10 ολοκληρα ευρω και αφου ειναι μεσω steam λογικα εχει και ολα τα pre-order bonus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα