Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Παλι κολοτουμπες κανεις XD Τελικα παιζω μονο gran turismo ή ειμαι ο κλασσικος hardcoras με το κρανος και το bucket? Σε καθε ποστ τα αλλαζεις XD Και ναι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ οταν ενα παιχνιδι πιανει μια μεγαλυτερη γκαμα, με λιγα λογια, θυσιαζει ρεαλισμο για χαρη του gameplay, οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηδη εγω γραψει προηγουμενος, παυει να ειναι simulation. Τι αυθαιρετο και παπατζες μου λες, αφου σου λεει ο ιδιος ο developer οτι ΧΕΣΤΗΚΕ αν θα ειναι εξομοιωτης η οχι, θελει απλα να ειναι οσο πιο προσιτο σε μεγαλη μεριδα γινεται. Το οτι ειναι αρκετα ρεαλιστικο ΔΕΝ το κανει simulator, simulator = εξοιμοιωτης. Επειδη μια ανοιχτοχρωμη αποχρωση του πρασινου μπορει να μοιαζει με γαλαζιο ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι γαλαζιο, got it? Tωρα το ποιος ειναι πανω απο 20 (εγκεφαλικα παντα) φαινεται απο το επιπεδο των επιχειρηματων σου. Αντι να απαντησεις στα γραφομενα, απαντας στο τι ειναι και τι προτιμησεις εχει ο συνομιλητης σου, λες και το τι ειναι ο αλλος κανει λιγοτερο ψευδη η αληθη τα λεγομενα του. Δηλαδη αμα σου φερω ταυτοτητα και ειμαι 40 για παραδειγμα, σημαινει οτι οσα ειπα ειναι σωστα? Οχι βεβαια, οποτε το αναποδο (το να ειμαι κατω απο 20) γιατι παιζει ρολο και το χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα? Εμ γιατι ετσι σε μαθανε σε αυτη τη χωρα, δυστηχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ναι κανω κωλοτουμπες εχεις δικιο. Ωχου αδελφακι μου ειμαι πολυ χαζος. Εχεις δικιο arcade ειναι.. Αντε καληνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ναι κανω κωλοτουμπες εχεις δικιο. Ωχου αδελφακι μου ειμαι πολυ χαζος. Εχεις δικιο arcade ειναι.. Αντε καληνυχτα. Ασφαλως και κανεις κωλοτουμπες. Τη μια με λες ελιτιστη που λιωνω στα simulators με τιμονιερα bucket και κρανος και την αλλη arcada που παιζω gran turismo . Εγω ξερω οτι σφιγκεσαι να μας αποδειξεις οτι το παιχνιδι που σαρεσει να παιζεις δεν ειναι arcade, γιατι αισθανεσαι μειονεκτικα με το να σε θεωρουν arcada. Το ιδιο θα εκανες αν σαρεσε το shift η ξερω γω το nfs underground, θα τα φερνες ολα τουμπα να μας αποδειξεις οτι το underground ειναι sim-arcade η οτιδηποτε μπασταρδεμενο ορισμο σου ρχοταν για να μη σε θιξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ασφαλως και κανεις κωλοτουμπες. Τη μια με λες ελιτιστη που λιωνω στα simulators με τιμονιερα bucket και κρανος και την αλλη arcada που παιζω gran turismo . Εγω ξερω οτι σφιγκεσαι να μας αποδειξεις οτι το παιχνιδι που σαρεσει να παιζεις δεν ειναι arcade, γιατι αισθανεσαι μειονεκτικα με το να σε θεωρουν arcada. Το ιδιο θα εκανες αν σαρεσε το shift η ξερω γω το nfs underground, θα τα φερνες ολα τουμπα να μας αποδειξεις οτι το underground ειναι sim-arcade η οτιδηποτε μπασταρδεμενο ορισμο σου ρχοταν για να μη σε θιξουν Αααααα Θ Ε Ο Σ απλα.. Με 5χρονο μιλουσα τοση ωρα και περιμενα να βγαλω ακρη .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Παιδια υπαρχουν και τα Π.Μ. αν θελετε να τσακωθειτε, μην το γυρνατε σε προσωπικο επιπεδο εδω.Τα driving mechanics & physics του Forza5 απο τη στιγμη που δεν φερουν κανενα Simulator στοιχειο (δεν υπαρχει εξομοιωση πραγματικων συνθηκων), ειναι Arcade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν συμφωνω οτι τα driving mechanics και τα physics δεν φερνουν κανενα simulator στοιχειο με τιποτα, τουναντιον μαλιστα, υπαρχουν αρθρα αυτουσια πανω σε αυτο, δεν θα κανω ομως εγω αυτη την δουλεια για τους αλλους, και συμφωνω οτι το κουρασαμε και επαναλαμβανομαστε.. Επι του θεματος ετσι για αλλαγη.. Ξερει κανεις αν προπαραγγειλουμε το Project Cars απο το Steam εαν εχουμε κατι σαν μπονους οταν θα βγει το παιχνιδι στην επισημη κυκλοφορια του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για να τα βάλουμε σε μια σειρά, τα GT/FORZA και κατα πάσα πιθανότητα και το project cars είναι semi sims, έχουν τα χαρακτηριστικά ρεαλισμού, δηλαδή δεν παίρνεις στροφή 90 μοιρών με 200χλμ ωστόσο τα physics απέχουν από την πραγματικότητα και είναι πιο φιλικά στο χρήστη, άλλωστε έχουν σχεδιαστεί να παίζονται ανετοτατα και με χειριστήριο. Από την άλλη το AC αλλά και τα παλαιότερα όπως r factor, lfs, rbr, I racing είναι απόλυτοι εξωμοιωτες, η βάση δίνεται στην προσομοίωση, στο πως δηλαδή θα μεταφέρουν την αίσθηση του πραγματικού αυτοκινήτου στην εικονική πραγματικότητα. Ένας simmer αυτό το καταλαβαίνει πολύ εύκολα και αυτή τη στιγμή το AC είναι ο απόλυτος εξωμοιωτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Funny thing is οτι παιζω ανετοτερα το AC με το joystick σε pro ρυθμισεις και χωρις ABS καλυτερα απο οτι παιζω το Forza..Στο forza εχω κατι μουτρα αν δεν συγχρονισω σωστα το φρεναρισμα μου και δεν εχω καλη θεση και χανω το grip για το χαβαλε, ενω μου φαινεται οτι στο AC ειμαι πιο ανετος.. Με το τιμονι εχω την αισθηση της υποστροφης οπως ειπα σε καποια αμαξια στο AC, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο και αυθαιρετο συμπερασμα προσωπικο. Αφηνοντας κατα μερος το Forza (οχι φιλε μου δεν θα κανω το ιδιο λαθος) θα ηταν ενδιαφερον να μαθω απο καποιον τελικα αυτα που εχω ρωτησει περι εξομοιωσης σελιδες πισω. Θα συμφωνησω ομως οτι καποια εχουν σαφως περισσοτερα στοιχεια προς αναλυση στην μηχανη του παιχνιδιου απο καποια αλλα και υπο αυτη την εννοια ναι αγγιζουν περισσοτερο την αληθινη αισθηση.. Με πιανει κατι με την λεξη εξομοιωση ειδικα στα PCακια μας και στις κονσολες, και κατα ποσο βασιζονται σε επιστημονικη αναλυση δεδομενων και τηλεμετριας αυτα που λεμε, ποσο μαλλον να ακουω για απολυτους εξομοιωτες αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Δεν ειμαι o hardcore driving simmer αλλα Πανο επαναλαμβανω οτι η αισθηση του πραγματικου αυτοκινητου ειναι καθαρα υποκειμενικη, ειδικα οταν αυτο δεν μπορει να αποδειχθει χωρις πληρη στοιχεια τηλεμετριας και ποσο μαλλον οταν δεν εχω οδηγησει την συντριπτικη πλειοψηφια αυτων σε πραγματικες συνθηκες για να ξερω ποιος ειναι πραγματικα ΑΠΟΛΥΤΟΣ εξομοιωτης. Παντως μιας και το εθεσες και το AC μια χαρα πανευκολα παιζεται με joystick..Αρα αυτο δεν νομιζω οτι αποτελει κριτηριο. Σαφως και το καποια παιχνιδια λογω υπαρξης στις κονσολες προσπαθουν να πιασουν μεγαλυτερο κοινο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να χαρακτηριστουν εξομοιωτες και σοβαροι ανταγωνιστες σε παιχνιδια τυπου AC..Απλα εχουν περισσοτερες ρυθμισεις μεταξυ arcade και sim, απο οτι ενα παιχνιδι που αφιερωνεται αποκλειστικα σε αυτο που θελει να πετυχει. Το κατα ποσο το πετυχαινει εν τελει ειναι αλλη ιστορια βεβαια, αλλα δεν μπορω εγω να κρινω τις αποψεις ολων, για να το λενε κατι θα εχουν δει και αυτοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Oσο εγω ειμαι πυρηνικος φυσικος,αλλο τοσο ειναι το forza simulation. Παιχνιδια που βγαινουν για κονσολες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ simulations,γιατι ειναι δυσκολα και δε πουλανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για να τα βάλουμε σε μια σειρά, τα GT/FORZA και κατα πάσα πιθανότητα και το project cars είναι semi sims, έχουν τα χαρακτηριστικά ρεαλισμού, δηλαδή δεν παίρνεις στροφή 90 μοιρών με 200χλμ ωστόσο τα physics απέχουν από την πραγματικότητα και είναι πιο φιλικά στο χρήστη, άλλωστε έχουν σχεδιαστεί να παίζονται ανετοτατα και με χειριστήριο. Από την άλλη το AC αλλά και τα παλαιότερα όπως r factor, lfs, rbr, I racing είναι απόλυτοι εξωμοιωτες, η βάση δίνεται στην προσομοίωση, στο πως δηλαδή θα μεταφέρουν την αίσθηση του πραγματικού αυτοκινήτου στην εικονική πραγματικότητα. Ένας simmer αυτό το καταλαβαίνει πολύ εύκολα και αυτή τη στιγμή το AC είναι ο απόλυτος εξωμοιωτης. Μην μπερδευεις το ρεαλισμο με την εξομοιωση. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Επισης η εξομοιωση ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο και μη-μετρησιμο (δεν υπαρχει λιγη και πολυ εξομοιωση). Ενω ο ρεαλισμος στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι κατι γενικο, αντικειμενικο και αμφιλεγομενο. Οπως ειπα και εδω. Δηλαδη οταν μου λες οτι ειναι ρεαλιστικο το Forza, ρεαλιστικο σε συγκριση με τι? Εγω θα ελεγα, σε συγκριση με το NFS Rivals ειναι ρεαλιστικο, σε συγκριση με το Assetto Corsa δεν ειναι ρεαλιστικο, σε συγκριση με την πραγματικοτητα δηλαδη με πραγματικη με οδηγηση σε πιστα δεν ειναι ρεαλιστικο επισης. Ας μην το συνεχισουμε αλλο εδω, τα ιδια και τα ιδια λεμε. Ο καθενας εχει την αποψη του. Επι του θεματος ετσι για αλλαγη.. Ξερει κανεις αν προπαραγγειλουμε το Project Cars απο το Steam εαν εχουμε κατι σαν μπονους οταν θα βγει το παιχνιδι στην επισημη κυκλοφορια του; Σου δινει τα τρια αυτα custom αμαξια: • Ruf CTR3 SMS-R: Created by the talented engineers at veteran developers Slightly Mad Studios • Pagani Zonda Cinque Roadster: The 678bhp V12 open-top hypercar is the perfect companion for a drive along the Azure Coast • Ariel Atom 3 Mugen: The ultimate track day car will take you from 0-60 in just 2.9s + το Limited Edition upgrade DLC pack που παιρνεις δωρο με το Digital Edition του Steam: • Ford GT40 Mk IV • BMW M1 Pro Car • McLaren F1 • Sauber C9 • Mercedes-Benz AMG C-Coupe DTM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Σου δινει τα τρια αυτα αμαξια: • Ruf CTR3 SMS-R: Created by the talented engineers at veteran developers Slightly Mad Studios • Pagani Zonda Cinque Roadster: The 678bhp V12 open-top hypercar is the perfect companion for a drive along the Azure Coast • Ariel Atom 3 Mugen: The ultimate track day car will take you from 0-60 in just 2.9s + το Limited Edition upgrade DLC pack το σου δινει το Digital Edition του Steam: • Ford GT40 Mk IV • BMW M1 Pro Car • McLaren F1 • Sauber C9 • Mercedes-Benz AMG C-Coupe DTM Θενξ.. Μαλλον θα προπαραγγειλω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για καλυτερη τιμη ριξε και εδω μια ματια: http://www.instant-gaming.com/en/456-buy-key-steam-project-cars/?igr=289098&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshopΕιναι Steam Digital Key με το Limited Edition upgrade DLC pack, αλλα δεν παιρνεις το Modified Car Pack του Pre-purchase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι απο εκει ψωνιζω ουτως ή αλλως απλα αποφευγω Ρωσσους για να μην μπλεκω με VPN..(allkeyshop εννοω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μην μπερδευεις το ρεαλισμο με την εξομοιωση. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Επισης η εξομοιωση ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο και μη-μετρησιμο (δεν υπαρχει λιγη και πολυ εξομοιωση). Ενω ο ρεαλισμος στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι κατι γενικο, αντικειμενικο και αμφιλεγομενο. Οπως ειπα και εδω. Δηλαδη οταν μου λες οτι ειναι ρεαλιστικο το Forza, ρεαλιστικο σε συγκριση με τι? Εγω θα ελεγα, σε συγκριση με το NFS Rivals ειναι ρεαλιστικο, σε συγκριση με το Assetto Corsa δεν ειναι ρεαλιστικο, σε συγκριση με την πραγματικοτητα δηλαδη με πραγματικη με οδηγηση σε πιστα δεν ειναι ρεαλιστικο επισης. Ας μην το συνεχισουμε αλλο εδω, τα ιδια και τα ιδια λεμε. Ο καθενας εχει την αποψη του. E πεστα ρε φιλε, αυτο γραφω και γω τοσες σελιδες. Ακου εκει, σχεδον εξομοιωτης...o σχεδον εξομοιωτης λοιπον ΔΕΝ ειναι εξομοιωτης, οπως και ο σχεδον χοντρος δεν ειναι χοντρος, το σχεδον ασπρο δεν ειναι ασπρο και ουτω καθεξης. Το αν τωρα ειναι καλος εξομοιωτης (αν πετυχαινει δηλαδη να εξομοιωσει ή αν απλα failare λογω κακου implementation) ειναι αλλο θεμα. Οσο για τον ρεαλισμο, και γω αυτο λεω, ειναι εντελως αλλο ζητημα. Για παραδειγμα, και το nfs underground εχει στοιχεια ρεαλισμου (πραγματικα αυτοκινητα, οταν τρακαρεις χανεις ταχυτητα, αναβαθμισεις, αυτοκινητα που κινουνται με 4 ροδες κλπα) αλλα ΔΕΝ ειναι εξομοιωτης (προφανως) γιατι δεν προσπαθει να τα κανει ολα ρεαλιστικα, αλλα μονο συγκεκριμενα πραγματα, ενω αλλα τα θυσιαζει στο βωμο του gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Απο in game beta (και οχι photomode) 2560x1440+ultra McLaren F1 BMW AUDI R8 McLaren P1 RUF Αν αναρωτιέστε πως βγαζω εν κινηση PHOTO με το FRAPS περστρεφοντας την καμερα και οδηγώντας ειναι γιατι το beta μεσα στο παιχνίδι εχει την δυνατοτητα του AUTOPILOT για οσο το χρειαστείς. Μονο ενας που επιδέχεται οφθαλμίατρο θα εβγαζε καλυτερο το MapaΘολουραClub απο το Project Cars. Απο τους sonakides το 99% δηλαδη.... Το Assetto Corsa φοβερο αλλα για Αλονσο και Κιμι Ραικονεν... Το Project cars θα τους παρει τα σωβρακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα