kyriakosm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το να ειναι καποιος ασχετος δεν σημαινει οτι ειναι χαζος....σημαινει οτι δεν εχει ασχοληθει αρκετα και καλα κανει Βεβαια το να προσπαθει να αποδηξει το ασπρο μαυρο αυτο δεν καταλαβαινω.Δεν μας λες εξ αρχης εμενα αυτα τα παιχνιδια μου αρεσουν τυπου fm/gt,αυτο ειναι απολυτος σεβαστο φιλε μου.Αλλα προπαθεις να μας πεισεις οτι το fm ειναι επιπεδου assetto,αυτο το γνωριζουν και οι πετρες οτι δεν ισχυει Αν θες να συγκρινεις το assetto υπαρχουν αλλα παιχνιδια ωραιοτατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ετσι ακριβως ειναι, επειδη καταλαβα τι εχεις καταλαβει και συνεχισες σε αυτη την ροτα το αφησα.. Χαρακτηριστικο σου γνωρισμα σε τοσα ποστ εδω μεσα.. Αρκετα το χεσαμε ειπαμε ουτε καν σοβαρα μαζι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Eίναι απίστευτο και το asseto corsa και το pCARS τα γραφικά τους είναι απίστευτα και πραγματικά αξιζει η εμπειρία, όπως και η διασκέδαση με τον χειρίσμό τους, Επίσης κάποτε διασκέδασα και απόλαυσα τα γραφικά το gt5 στο ps3, όπου και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που απέκτησα κονσόλα και (δεν πρόκειται να ξανααποκτήσω, πεταμένα λ7) ΑΛΛΑ επειδή διαφωνείτε με το ποιός είναι simulator και ποιος arcade (semulator) hype, να πώ και εγω τη γνώμη μου ΚΑΝΕΝΑΣ Πως να το θέσω με 2 αμάξια ίδια στην κατοχή μου στις ίδιες εκδόσεις που είχε το gran turismo 5 αλλά και άλλο 1 ξαδέρφου ίδιο, η οδήγηση τους, πως να το πώ η επιτάχυνση, τα περιθώρια πρόσφυσης η απόκριση του τιμονιου, απλα καμία σχέση με την πραγματικότητα μα ΚΑΜΙΑ, ε αν πάμε και στις "βελτιώσεις" απλά είναι για γέλια οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα, το μόνο που προσφέρουν είναι διασκέδαση τίποτε άλλο,,, Α δεν εχω αμπειρία απο forza αλλα δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι, και γενικώς το Point μου αν κάποιος δεν οδηγήσει ΤΟ ΙΔΙΟ αμάξι σε πίστα, π.χ. μεγαρα και μετα στο gt5 (στην περίπτωση μου) δεν μπορεί να έχει εμπειρία και πως να κρίνει τι είναι πραγματικό και τι arcade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ετσι ακριβως ειναι, επειδη καταλαβα τι εχεις καταλαβει και συνεχισες σε αυτη την ροτα το αφησα.. Χαρακτηριστικο σου γνωρισμα σε τοσα ποστ εδω μεσα.. Αρκετα το χεσαμε ειπαμε ουτε καν σοβαρα μαζι σου μπες εδω και ρωτα.Θελω να σχοληθω με "simulator-racing".Να δω αν κανενας σου προτεινει το fm/gt ετσι απο περιεργεια μιας και αυτοι ασχολουνται περισσοτερο με racing games απο εμας http://www.racedepartment.com/ απο εμενα θα σου πω αυτο γραφικα ηχο εξομοιωση περιβαλλον πιστας μεχρι και την τελευταια λακουβα πχ.(Παντα σε official πιστες/cars μιλαω,αν και υπαρχουν καλα mods) ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ.Τωρα αν εσυ δεν το καταλαβενεις παω πασο ρε τρελε απο τον καιρο του νοε ασχολουμε με τις κονσολες λες να μην ξερω τα + ΚΑΙ τα - τους,πλεον οπως θελω το καλυτερο στον οπτικο τομεα ετσι θελω και το απολυτο οσο γινετε στα παιχνιδια που ασχολουμε λιγο περισσοτερο και στα ποδοσφαιρακια θα το ηθελα αυτο ΑΛΛΑ αυτα δεν ανασταινωνται με τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Κυριακο αγορι μου αστο.. Ενα αχταρμα τα κανεις ολα και γενικα απο τα λεγομενα σου και σε αλλα τοπικ καταλαβαινει κανεις πολλα .. Ο γιατρος απο οτι καταλαβαινω εχει πει να σου λεμε ναι και να σε κανουμε να νιωθεις ξεχωριστος.. Ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες,εσυ νομιζεις οτι τωρα ανακαλυψαμε τον τροχο και σηκωνουμε τις πετρες να δουμε τι εχει απο κατω.. Ουτε καν 1)Το βιντεο που βαζεις δεν ειναι αντιπροσωπευτικο του παιχνιδιου..Αν ειχες παιξει θα εβλεπες το damage model του στα αυτοκινητα υπαρχει και παθαινουν ζημιες και φυσικα μετα απο ενα σημειο δεν μπορεις να παιξεις απλα.. Για καποια αλλα οι κατασκευαστες δεν το επιτρεπουν να εμφανιζονται ιδιαιτερες κοσμητικες ζημιες για λογους μαρκετινγκ .. Αυτος ειναι ο λογος που το παιχνιδι δεν ειναι ρεαλιστικο; Εαν απλα δεν εμφανιζεται κατι κοσμητικα χαλια και συμπεριφερεται χαλια στην οδηγηση παθαινοντας τις ζημιες και αυτο το καταλαβαινεις αμεσως, τι με ενδιαφερει; Αλλωστε μονο απο cockpit οδηγω τι με νοιαζει εμενα τι γινεται απ'εξω μονο στα replay το βλεπω..Τρακαρε εσυ και πηγαινε οδηγησε μετα απο cockpit cam να δεις αν μπορεις ή οχι αν εχει ζημια.. Tι μου δειχνεις τωρα μια εξωτερικη καμερα να μου μιλησεις για ρεαλισμο δεν καταλαβαινω.. 2)Αυτο ακριβως προσπαθω να σου πω.. Οτι ολοι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ με βαση αδοκιμα κριτηρια ονομαζουμε κατι sim ή arcade ή simarcade. Αν διαβαζες καλυτερα τι εγραψα θα εβλεπες οτι ειπα οτι ΟΛΑ ειναι simarcade, δεν υπαρχει πραγματικος εξομοιωτης .Και το Forza 5 λεει οτι στον τομεα των tyre physics το περασε σε αλλο επιπεδο με δεδομενα που δεν υπαρχουν απλα σε κανενα αλλο παιχνιδι συνεργαζομενο με πολυ γνωστη εταιρεια ελαστικων. Τι παει να πει αυτο οτι επειδη το λενε αυτοι πρεπει να το δεχθω αδιαμαρτυτητα; Η οτι τα αλλα παιχνιδια αυτοματα ειναι arcade; Mεχρι να μου αποδειξεις οτι το ταδε παιχνιδι ειναι η εννοια της εξομοιωσης εγω θα θεωρω την αποψη σου υποκειμενικη θες δεν θες. Η μονη εννοια με την οποια μπορω να δεχθω οτι ενα παιχνιδι ειναι περισσοτερο εξομοιωτης απο καποιο αλλο ειναι η παραμετροποιηση. Υπο αυτη την εννοια ναι καποια ειναι περισσοτερο simarcade ή sim ή οπως θες πες τα απο καποια αλλα. Αλλα πραγματικος εξομοιωτης δεν υπαρχει γιατι ποτε δεν μπορουν να ταυτιστουν 100% τα στοιχεια της πραγματικης τηλεμετριας με αυτα ενος παιχνιδιου.. 3)Δες το 2.. 4)Δεν καταλαβαινω.. Εν παση περιπτωσει.. Το ειπα και μην το κουραζουμε.. Μια ερευνα γυρω απο το πως δημιουργηθηκε το Forza 5 και τι ωρες εχουν σπαταλησει στο παιχνιδι, για το σχεδιασμο των πιστων, το ποσα αμαξια εχει και γενικα το ποσο παραμετροποιησιμο ειναι για κονσολα πραγματικα για οποιον ενδιαφεροταν θα το ειχε κανει.. Αλλου ειναι το προβλημα, το καταλαβαινω αλλα δεν μπορω να βοηθησω.. Και εγω εχω high end PC αλλα τα του Καισαρος τω Καισαρι, δεν μπορω να μην παραδεχομαι οταν βλεπω στις κονσολες μου ενα ακρως εθιστικο και εντυπωσιακο παιχνιδι.. Ειχαμε δεν ειχαμε το καναμε Project Cars vs ... το παιχνιδι.. Α ρε αθανατο Insomnia ... Δεν μιλησα για το μοντελο ζημιων ομως, μιλησα για το bumper που επανεφερει το αμαξι στα ισα του XD. Λες και παιζεις rollcage ειναι. Τωρα απο κει και υστερα, επειδη οι γνωμες μας δεν συμφωνουνε σημαινει οτι εχω προβλημα με τις κονσολες, right? Επειδη αλλωστε, ειναι κακο ενα παιχνιδι να μην ειναι εξομοιωτης. Btw, ο λογος που ειχα ολα τα playstation ηταν το gran turismo (το οποιο προφανως δεν ειναι εξομοιωτης), οποτε τα του Καισαρος τω Καισαρι τα αποδιδω μια χαρα. Τωρα πες μου, τα community με καμενους οδηγους με τιμονιερες και αγωνιστικα καθισματα και 24hour racing events και ιστοριες, forza 5 παιζουν, η πανε σε κατι που ΟΝΤΩΣ ειναι simulation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν μιλησα για το μοντελο ζημιων ομως, μιλησα για το bumper που επανεφερει το αμαξι στα ισα του XD. Λες και παιζεις rollcage ειναι. Τωρα απο κει και υστερα, επειδη οι γνωμες μας δεν συμφωνουνε σημαινει οτι εχω προβλημα με τις κονσολες, right? Επειδη αλλωστε, ειναι κακο ενα παιχνιδι να μην ειναι εξομοιωτης. Btw, ο λογος που ειχα ολα τα playstation ηταν το gran turismo (το οποιο προφανως δεν ειναι εξομοιωτης), οποτε τα του Καισαρος τω Καισαρι τα αποδιδω μια χαρα. Τωρα πες μου, τα community με καμενους οδηγους με τιμονιερες και αγωνιστικα καθισματα και 24hour racing events και ιστοριες, forza 5 παιζουν, η πανε σε κατι που ΟΝΤΩΣ ειναι simulation? Εαν ανατρεξεις στα λεγομενα μου θα δεις οτι εχω πει οτι κανενα δεν δικαιουται τον τιτλο του απολυτου εξομοιωτη. Βεβαια αναλογα με την παραμετροποιηση οπως συνεχισα, καποια θεωρουνται πιο σοβαρα sim ή simcade ή οπως αλλιως θες πες τα. Δεν ηταν αυτο το προβλημα μου, γιατι το βλεπω σχεδον σε καθε ποστ εδω και 2 σελιδες που σημαινει οτι κανεις δεν εκανε τον κοπο να διαβασει σοβαρα τι εγραψα απλα περιμενε την σειρα του να απαντησει. Το προβλημα μου ειναι να ακουω οτι το Forza ειναι arcade.. Εκει ξεκινησε η ολη ιστορια. Σαφως και θεωρω οτι δεν ειναι τελειο το παιχνιδι, σαφως και εχω παιξει και καλυτερο στο PC, σαφως και υπαρχουν και καλυτερα "sims". Ενταξει τωρα το εμπεδωσαμε ή να κανω και κακακια; Εσυ το λες arcade με ψηγματα ρεαλισμου, ο αλλος το λεει arcade, εγω το βαζω στην κατηγορια των sims. Η διαφοροποιηση μας ειναι στο κατα ποσο φανατικα βλεπουμε τον κλαδο και ποσο θελουμε να το κατηγοριοποιησουμε ευλαβικα σε κατωτερες κατηγοριες,επειδη δεν μπορει να μπει στην ιερη καστα των "σοβαρων" παντα κατα την προσωπικη μας και αδοκιμη αποψη driving sims. Kαι επειδη ο Μπαμπης ο Σουγιας και ο Νικος παιζουν 24ωρα events στο PC μονο αυτα ειναι σοβαρα sim.. Οχι επειδη του δινει μεγαλυτερη ελευθερια και παραμετροποιηση απο μια κονσολα το οποιο ειναι και λογικο, απλα επειδη αυτο ειναι μονο σοβαρο sim.. Ενταξει καταλαβα.. Παμε παρακατω.. υ.γ Και οχι δεν βαζω το GT στην ιδια κατηγορια με το Forza.. (Τωρα θα γινω και Xboxακιας κοιτα να δεις). Καλα καλα δεν εβαζα κανενα απο τα Forza/GT σε αυτη την κατηγορια μεχρι να βγει το Forza 4 και στη συνεχεια το 5. Tα οποια ειναι θεωρω οι μονοι εκπροσωποι sim στην console racing community υ.γ 2 : Και στο AC o ηχος θυμιζει συγκρουομενα αντι για παιχνιδι εξομοιωσης αλλα αυτο δεν αφαιρει απο τον ρεαλισμο του για να σου απαντησω και επι του θεματος. Δεν νομιζω αυτο το οντως αστειο feature να επηρεαζει τον βαθμο ρεαλισμου του παιχνιδιου, ποσο μαλιστα οταν σε σοβαρο τρακαρισμα (παντα με cockpit cam γιατι αυτη την καμερα δεν την χρησιμοποιω ποτε απο εξω), το αμαξι δεν συνεχιζει αν εχεις ενεργοποιησει τα σωστα settings..Αν παιζεις με "arcade" ρυθμισεις και την καμερα απο εξω ε παιζει να δεις και τετοια.. Κονσολα ειναι προσπαθει να πιασει μεγαλυτερο κοινο τι δεν καταλαβαινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μα δεν ειπε κανεις οτι δεν καταλαβαινουμε. Εσυ εισαι που δεν καταλαβαινεις, που ενω συμφωνεις οτι "κονσολα ειναι και προσπαθει να πιασει μεγαλυτερο κοινο" επιμενεις. Οταν ενα παιχνιδι δεν προσπαθει (ΑΣΧΕΤΩΣ του αν τα καταφερνει η οχι) να αντιγραψει 100% την πραγματικη οδηγηση, τοτε δεν ειναι simulation. Ε το forza δεν πρσοπαθει, μιας και κανει αρκετες παραχωρησεις, αρα αυτοματα ΔΕΝ ειναι simulation. Δεν ειναι οτι προσπαθησε να γινει simulation και απετυχε (λογω κακου gameplay / physics ξερω γω), ειναι οτι συνειδητα κανει παραχωρησεις για χαρη της ευκολιας του gameplay. Σε αυτο που διαφωνουμε οπως βλεπω ειναι στον ορισμο simulation. Για μενα το λογικο ειναι ενα παιχνιδι να ειναι simulation η οχι. Δεν υπαρχουν ενδιαμεσα σταδια. Τα ενδιαμεσα σταδια ειναι το ποσο ρεαλιστικο η οχι ειναι ενα παιχνιδι, και οχι το ποσο simulation ειναι. Δεν υπαρχει ρε παιδι μου λιγο εξομοιωτης και πολυ. Η εξομοιωνεις αυτο που κανεις η οχι. Για παραδειγμα το ace combat δεν ειναι "λίγο simulation αεροπλανων" επειδη τα αεροπλανα εχουν φτερα και ρεαλιστικες ταχυτητες και εξοπλισμους. Για να χαρακτηριστει simulation πρεπει να προσπαθει να κανει copy paste (ασχετος αν τα καταφερνει η οχι ξαναλεω, αυτο ειναι αλλο θεμα) ολοκληρο το πακετο αυτου που εξομοιωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ναι και εσυ δεν καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει απλα ο απολυτος εξομοιωτης. Και οι παραχωρησεις που λες στο Forza 5 μαλλον εχουν να κανουν με το οτι δεν το εχεις παιξει ή δεν του εχεις δωσει χρονο και απλα διαβαζεις οτι βλεπεις στο νετ. Εν αντιθεση με εμενα που δοκιμαζω ΟΛΑ τα παιχνιδια οδηγησης και βγαζω τα δικα μου "αυθαιρετα συμπερασματα". Γιατι και το ξαναλεω για αλλη μια φορα, μονο αυθαιρετα ειναι τα ορια του ρεαλισμου, οταν προφανως κανεις δεν μπορει να αποδειξει απο ποιο σημειο και μετα κατι ειναι ρεαλιστικο και πρεπει να καλειται "εξομοιωτης". Copy paste σε τι; Φερε μου στο ξαναλεω στοιχεια τηλεμετριας που να δειχνουν οτι ειναι πανομοιοτυπο το AC με την πραγματικοτητα και θα σε παραδεχθω. ΤΙ παει να πει προσπαθει δηλαδη θα δινουμε τιτλους στην προσπαθεια καλης θελησης, οκ το προσπαθησε; Η κατι σε πειθει ή οχι.. Με αυτη την λογικη λοιπον ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΤΗΣ. Δεν εισαι η Nasa να μου εξομοιωνεις πληρως και με υπερυπολογιστες δισεκατομμυρια δεδομενων για να μου μιλας με τετοιο τροπο για την υπερπαιχνιδαρα AC και το ποσο χαλια παιζει η κονσολα το Forza 5.. Στο PC σου παιζεις που απλα ειναι πιο δυνατο απο μια κονσολα. Αυτο ειναι ολο. Αν θες να πιστευεις οτι παιζεις πληρη εξομοιωση και να αυταπατασαι δεν εχω θεμα.. Αλλα να κοροιδευεις ενα παιχνιδι κονσολας τοσο προσεγμενο ταυτοχρονα παει πολυ.. Και το Forza 5 διατεινεται οτι εχει περασει απιστευτα στατιστικα τηλεμετριας και ειδικα για τα ελαστικα, κατι που δεν ηταν εφικτο με κονσολες προηγουμενης γενιας; Γιατι αυτο δεν προσπαθει και τα αλλα προσπαθουν; Aληθεια τωρα το εχεις παιξει ή μιλας κουτουρου ρε φιλαρακι; Γιατι εγω αυτο το λεω εχοντας παιξει τα παντα.. Ναι δεν ειμαι και ο πλεον expert σε θεματα μηχανολογιας, αλλα 5 πραγματα ο λακαμας τα καταλαβαινω και εχω βαλει και αμαξι σε πιστα.. Και το Forza 5 οτι και να λετε δεν ειναι arcade με την καμια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Eνταξει, εχεις κομπλεξ και δεν κρυβεται. Που μιλιησα εγω για χειροτερο forza, για υπερπαιχνιδαρα AC και ποσο χαλια ειναι το forza, και για ποσο χαλια ειναι η κονσολα? Ολα δικα σου αυθαιρετα ειναι, γιατι αισθανεσαι ριγμενος που αποκαλουμε το παιχνιδι που παιζεις arcade, αυτο αποκομισα εγω απο τη συζητηση. Eνταξει φιλε, παιζεις τον uber εξομοιωτη και εισαι ο colin mcrae, παμε παρακατω? Για να τελειωνουμε, το forza 5 ΕΙΝΑΙ arcade γιατι εχει arcade στοιχεια που εοχυν και παιχνιδια οπως το rollcage (οπως τα bumpers στις συγκρουσεις). Ειναι αστειο να το αποκαλουμε εξομοιωτη. Ναι, ειναι ρεαλιστικο, πιο ρεαλιστικο απο το rollcage, ισως και απο το gt, αλλα ως εκει. Εξομοιωτης δεν ειναι και δεν ΘΕΛΕΙ να ειναι. Aλλωστε, η ιδια η turn10 το εχει δηλωσει. Τωρα κατσε εσυ να μας κανεις το ασπρο μαυρο, np Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εχεις δικιο περνω ποσοστα απο την Turn 10 εχω ριξει κατι χιλιαρικα στο PC και προτιμω τις κονσολες. Οχι φιλαρακι δεν θα τα λες οπως θες και κομπλεξ εχεις εσυ που δεν μπορεις να αποδεχθεις οτι κατι περα απο την μυτη σου υπαρχει. Επειδη θες να πιστευεις οτι ανηκεις σε μια ανωτερη ελιτιστικη καστα που μονο αυτη μπορει να παιζει simulator και που προφανως μονο αυτη ξερει ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ κιολας τι ειναι εξομοιωση, και που το Forza και οι κονσολες ειναι εργαλεια ενος κατωτερου Θεου. Ακους εκει ρεαλισμος στο Forza! Θου Κυριε.. To εχει δηλωσει λεει και η Turn10.. lolol Αντε τωρα φορα το κρανος σου κατσε στο καθισμα σου και εξομοιωσε πληρως το παιχνιδι στο PC σου.. FFS ουτε 10χρονος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν βαρεθηκατε ακομα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εχεις δικιο περνω ποσοστα απο την Turn 10 εχω ριξει κατι χιλιαρικα στο PC και προτιμω τις κονσολες. Οχι φιλαρακι δεν θα τα λες οπως θες και κομπλεξ εχεις εσυ που δεν μπορεις να αποδεχθεις οτι κατι περα απο την μυτη σου υπαρχει. Επειδη θες να πιστευεις οτι ανηκεις σε μια ανωτερη ελιτιστικη καστα που μονο αυτη μπορει να παιζει simulator και που προφανως μονο αυτη ξερει ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ κιολας τι ειναι εξομοιωση, και που το Forza και οι κονσολες ειναι εργαλεια ενος κατωτερου Θεου. Ακους εκει ρεαλισμος στο Forza! Θου Κυριε.. To εχει δηλωσει λεει και η Turn10.. lolol Αντε τωρα φορα το κρανος σου κατσε στο καθισμα σου και εξομοιωσε πληρως το παιχνιδι στο PC σου.. FFS ουτε 10χρονος.. Οπως προειπα, φαινεται το κομπλεξ και με επιβεβαιωνεις, αισθανεσαι κατωτερος που σου αρεσουν τα arcade, κανει ΜΠΑΜ. Πρωτα απολα, δεν εχω κρανος / καθισμα, δεν παιζω simulator (το δηλωσα και πριν, gran turismo παιζω), και δεν εχω κανενα κομπλεξ να παραδεχτω οτι ειναι arcade. Το οτι εσενα σου εχει κατσει και θεωρεις τον εαυτο σου κατωτερο ειδος επειδη σαρεσουν τα arcade racing δεν εινα ιδικια μου αρμοδιοτητα να στο λυσω, λυπαμαι. Επισης συνεχομενα βαζεις λογια που δεν ειπα, ισα ισα λεω τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που υποστηριζεις οτι λεω. Εχω γραψει ισα με 5-10 φορες οτι το forza ειναι ρεαλιστικο, οπως και το gran turismo. Απλα δεν ειναι simulation. Τι να κανουμε τωρα, με το ζορι? Αφου σου λεω οι ιδιοι οι developers το υποστηριζουν, τι να σου κανω εγω τωρα? Λες να πηγαιναν για arcade και να τους βγηκε καταλθος simulator? Σε παρακαλω πολυ βρε φιλε μου. Ειναι σα να τσαντιζεται κανεις που αποκαλουμε το angry birds casual παιχνιδι, απλα και μονο επειδη αυτουνου του αρεσει. Και λοιπον? Σου αρεσουν τα casual παιχνιδια, ποιος ο λογος να τσαντιζεσαι και να πας να βγαλεις το ασπρο μαυρο? Τωρα το κονσολες vs pc δεν ξερω που κολλαει στο εν λογω thread και το χιλιοεπαναλμβανεις, εγω πουθενα στα post μου δεν ανεφερα καμια απο τις 2 λεξεις. Αλλα ειπαμε, κομπλεξ, το οποιο δεν ξερω αν μπορω αλλα σιγουρα δεν ειμαι διατεθειμενος να σου λυσω εγω, λυπαμαι, αναζητησε αλλου βοηθεια ps1. Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι οτι ολο σου το ποστ, εκτος απο πραγματα που δεν ειπα, δηλωνει και πραγματα που δεν ειμαι. Δεν ανηκω σε καμια ελιτιστικη καστα που μονο αυτη παιζει simulators γιατι..ποτε δεν μαρεσαν τα simulators xD. Αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι απο αυτα που υποστηριζεις ισχυουν τα ΑΚΡΙΒΩΣ αντιθετα, ενω εγω επεσα διανα στο ποιο ειναι το προβλημα σου και τσαντιζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν βαρεθηκατε ακομα? Σωστος.. Mindfuck η ολη ιστορια και να πω οτι βγαινει και κανα point της προκοπης.. Ο αλλος λεει παιζει GT αλλα μας εχει κανει πληρη αναλυση για το τι ειναι εξομοιωση με υποδειξεις κιολας και μας λεει και κομπλεξικους.. Τεσπα παμε παρακατω οτι καταλαβαινει ο καθενας I guess.. Τι με νοιαζει εμενα τι πιστευει τωρα ο καθενας και τι παιζει κιολας πως θα χωρεσει η κουτρα του 5 βασικα επιχειρηματα.. Ειναι ρεαλιστικο αλλα οχι sim Παιζει GT αλλα το Forza με την καμια δεν ειναι sim και ειναι και arcade κιολας Toυ λες παιζω τα παντα, σου λεει μονο Forza παιζεις και σου αρεσουν και τα arcade κιολας και δεν το ξερεις!! Μαντης! MINDFUCK ΣΟΥ ΛΕΩ.. LOL Πες μας οτι παιζεις μονο GT να καταλαβω και εγω γιατι κοπτεσαι τοσο πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σωστος.. Mindfuck η ολη ιστορια και να πω οτι βγαινει και κανα point της προκοπης.. Ο αλλος λεει παιζει GT αλλα μας εχει κανει πληρη αναλυση για το τι ειναι εξομοιωση με υποδειξεις κιολας και μας λεει και κομπλεξικους.. Τεσπα παμε παρακατω οτι καταλαβαινει ο καθενας I guess.. Τι με νοιαζει εμενα τι πιστευει τωρα ο καθενας και πως θα χωρεσει η κουτρα του 5 βασικα επιχειρηματα.. Εγω δεν ειπα πουθενα το τ ειναι εξομοιωση. Ειπα τι ΔΕΝ ειναι εξομοιωση, δηλαδη το forza, μιας και ειναι arcade, μιας και το λενε και οι ιδιοι οι DEVELOPERS (ξεριες, αυτοι που εφτιαξαν το παιχνιδι ). Tωρα απο κει ακι περα το τι παιχνιδι παιζω δεν ξερω πως ακριβως κανει τα επιχειρηματα μου λιγοτερα σωστα η λαθος, μονο εσυ ξερεις, σα κλασσικος Ελληναρας που δεν κρινεις το τι λεει ο αλλος αλλα το τι ειναι. Συνεχισε ετσι, θα προκοψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Επειδη εχεις κουρασει με τις ιδιες @@ τοση ωρα και δεν λες και τιποτα σημαντικο ή δεν απαντας σε βασικα ερωτηματα που σου εχω κανει, να σου παραθεσω τι ειπε ο dev για να μην λες και ανακριβειες και μαις και μας το εχεις πει 100 φορες.. Εκτος και αν δεν μπορεις να βγαλεις ενα λογικο συμπερασμα απο τα λεγομενα καποιου που αρχιζω πραγματικα να το πιστευω.. Greenawalt says. “Whether you’re a five-year-old or a 35-year-old race car mechanic, whether in splitscreen or Free Play, multiplayer, singleplayer… we value everyone’s time equally. I don’t ever want to try to fit someone into a cookie-cutter mould, to say, ‘Oh, you’re not into simulation – get out of here’. I believe that’s poor design. Are there arcade games and sim games? No, there are just poor designers. I believe a good designer can come in and we can have excellent physics and we can have that depth, but if you don’t get it, don’t even worry about it.” Πες μου λοιπον ρε ξερολα που λεει οτι δεν ειναι sim.. Λεει ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που σου ειπα.. Οτι προσπαθει να πιασει μια μεγαλη γκαμα χρηστων και πιστευει σε καλους devs που ξερουν την δουλεια τους και οχι σε διαχωρισμους αστειους και αβασιμους.. Κατι που λεω τοση ωρα εχει μαλιασει η γλωσσα μου αλλα αδυνατεις να καταλαβεις.. Αν εσυ θεωρεις το οτι ενα παιχνιδι πιανοντας μια μεγαλυτερη γκαμα πεφτει αυτοματα στην arcade κατηγορια τοτε απλα δικαιωμα σου, αλλα ειναι δικος σου ισχυρισμος αυθαιρετος. Το ποιος ειναι κλασσικος Ελληναρας τελος που ενω παιζει μονο GT, πιθανοτατα εχει δει μονο απο video το Forza 5 και αρκετα απο τα υπολοιπα sim και ξερει σαν τους ταριφες τα παντα το αφηνω στην διακριτικη ευχερεια των υπολοιπων.. Το αν εχω προκοψει επισης ή οχι δεν θα μπω καν στην διαδικασια να το απαντησω γιατι μαλλον πανω απο 20 ετσι οπως μιλας δεν εισαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα