Προς το περιεχόμενο

Project CARS (Community Assisted Race Sim)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσες φορες εχω πεσει κατω απο την πιστα και πεταω απειρα :P

Και εγώ να τουμπαρω και να τσουλάει άπειρα :-) και να χτυπιέται το αμάξι χωρίς λόγο :-) πάντως πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει στα γραφικά ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 794
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγω το ιδιο, θελω να διαπιστωσω ιδιοις ομμασι με την ευκαιρια της καθυστερησης εαν ολα αυτα που εχω δει εχουν και πραγματικη εφαρμογη. Εντυπωσεις αυριο!

Σε λιγο θα παιζω! SO fucking thrilled! Ενας αλητης δεν ειπε τπτ για το handling και για το κοινο καλο κατεβασα για την δικη σας ενημερωση! :D

Κοίτα χωρίς τα βοήθηματα δεν οδηγείται το αυτοκίνητο :-)ειδικά τα γρήγορα.. Τα κουβαδακια που έχει κάπως παλεύονται. Σίγουρα θέλει τιμονιερα το παιχνίδι. Αλλά και με το χειριστήριο παλεύεται.

• Like 1

TCS και ECS οπωσδηποτε ΟΝ για αμαξια με μεγαλη ιπποδυναμη και ABS καλο θα ηταν για αρχη. Για τα υπολοιπα ε καλο ειναι να βγει καμια βοηθεια να εχει λιγο fun το παιχνιδι, ειδικα με τις πισωκουνες.. Μου αρεσει σαν πρωτη εντυπωση. Αρκετα θα ελεγα, πολυ καλο feel ειδικα στο traction control και στην φυσικη και λατρευω το damage model. Παρα πολλες επιλογες, οι πιστες και τα αμαξια φαινονται αρκετα καλοσχεδιασμενα απο πρωτη εντυπωση.. Δεν εχω προλαβει να δω σχεδον τιποτα ακομη βεβαια και να βαλω και μια τιμονιερα επανω για σοβαρη εκτιμηση, με joystick τι να καταλαβεις..

Περισσοτερα αυριο..

• Like 1

TCS και ECS οπωσδηποτε ΟΝ για αμαξια με μεγαλη ιπποδυναμη και ABS καλο θα ηταν για αρχη. Για τα υπολοιπα ε καλο ειναι να βγει καμια βοηθεια να εχει λιγο fun το παιχνιδι, ειδικα με τις πισωκουνες.. Μου αρεσει σαν πρωτη εντυπωση. Αρκετα θα ελεγα, πολυ καλο feel ειδικα στο traction control και στην φυσικη και λατρευω το damage model. Παρα πολλες επιλογες, οι πιστες και τα αμαξια φαινονται αρκετα καλοσχεδιασμενα απο πρωτη εντυπωση.. Δεν εχω προλαβει να δω σχεδον τιποτα ακομη βεβαια και να βαλω και μια τιμονιερα επανω για σοβαρη εκτιμηση, με joystick τι να καταλαβεις..

Περισσοτερα αυριο..

Όπως τα λες είναι. Ειδικά με βροχή δεν οδηγούνται τα πισωκινητα ακόμη και με τις βοήθειες... Με τιμονιερα όπως είπα και εγώ σίγουρα θα έχεις πολύ καλύτερο έλεγχο. Αυτό που θα τα σπάει θα είναι το occulus rift ...

Νομιζω εχουμε το πρωτο nextgen racing!Εχουμε νικητη!Στο συστημα μου με amd955 και ati6850 σερνεται αν βαλω πολλα μπλικιμπλικια στα options αλλα οκ παλιωσε,ελπιζω το ps4 να με βγαλει ασπροπροσωπο γιατι δεν ημανε για αναβαθμισεις!Δεν εχω λογια για το handling,ειναι τοσο sim οσο χρειαζεται,δηλαδη αν το assetto corsa ειναι ΤΟ sim,εδω ειμαστε 1/4 του click κατω αλλα η ατμοσφαιρα τα γραφικα ο ηχος κλπ κανουν το AC να μοιαζει με mod του Rfactor,εγω επαιξα χωρις βοηθειες γιατι με ταυλωνουν τα δυσκολα και ενιωσα το δεος που επρεπε να νιωσω κανοντας κουμαντο την mclaren F1 γιατι με το forza και το GT ηθελα να σκισω τα poster απο το παιδικο μου δωματιο που μπορουσα να οδηγησω την F1 οπως το piccanto της μανας μου,τι να πω,ενα season pass στα 100 ευρω θελω και να μας τα παιρνουν απο παντου αυτοι,εχει αρκετες επιλογες σε πιστες,ισως τις περισσοτερες σε racing,μακαρι να χωσουν κ αλλο περιεχομενο σε αυτοκινητα και πιστες να σβησουν ολα απο το χαρτη!!

Νομιζω εχουμε το πρωτο nextgen racing!Εχουμε νικητη!Στο συστημα μου με amd955 και ati6850 σερνεται αν βαλω πολλα μπλικιμπλικια στα options αλλα οκ παλιωσε,ελπιζω το ps4 να με βγαλει ασπροπροσωπο γιατι δεν ημανε για αναβαθμισεις!Δεν εχω λογια για το handling,ειναι τοσο sim οσο χρειαζεται,δηλαδη αν το assetto corsa ειναι ΤΟ sim,εδω ειμαστε 1/4 του click κατω αλλα η ατμοσφαιρα τα γραφικα ο ηχος κλπ κανουν το AC να μοιαζει με mod του Rfactor,εγω επαιξα χωρις βοηθειες γιατι με ταυλωνουν τα δυσκολα και ενιωσα το δεος που επρεπε να νιωσω κανοντας κουμαντο την mclaren F1 γιατι με το forza και το GT ηθελα να σκισω τα poster απο το παιδικο μου δωματιο που μπορουσα να οδηγησω την F1 οπως το piccanto της μανας μου,τι να πω,ενα season pass στα 100 ευρω θελω και να μας τα παιρνουν απο παντου αυτοι,εχει αρκετες επιλογες σε πιστες,ισως τις περισσοτερες σε racing,μακαρι να χωσουν κ αλλο περιεχομενο σε αυτοκινητα και πιστες να σβησουν ολα απο το χαρτη!!

Με τιμονιερα το οδήγησες;

Με τιμονιερα το οδήγησες;

Και με τιμονιερα και με joypad DS4,νταξει και με joypad παιζεις χωρις assist αλλα πρεπει να την κατεχεις την χειρουργικη! :D Το παιχνιδι σαφως δεν ειναι ετοιμο αλλα η beta κρυβει στιγμες απολαυσης που σε κανενα racing game δεν εχω νιωσει!Πρωτη φορα μετα απο δεκαδες ραλακια που εχουν περασει απο τα χερια μου χαρηκα ενα R8 σε ολα τα games η τετρακινηση ηταν συνηθως αδιαφορη,εδω πραγματικα ειναι επικα,το παραπονο μου ειναι οτι για την ωρα εχει λιγα Road cars αναλογικα με τα αγωνιστικα,δε θελω πολλα,λιγα iconic και καλα,μια f40,ενα skyline,κανα παλιο 996,μια diablo ρε αδερφε!Σε γενικες γραμμες πιστευω το final release θα σβησει απο το χαρτη και τα casuals(forza,Gt) και τα πιο hardcore (assetto corsa)!Επισης ο ηχος ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!

Το Assetto Corsa (όπως και τα rfactor,iracing) απευθύνονται σε ένα διαφορετικό (hardcore) κοινό και δεν σβήνονται εύκολα από το χάρτη. Υπάρχει κόσμος που θέλει υψηλό επίπεδο εξομοίωσης και δεν δέχεται συμβιβασμούς.

Επίσης, μάλλον δεν έχεις δει την τελευταία αναβάθμιση του AC σε γραφικό επίπεδο για να μιλάς για mod του rfactor(!!!).  

• Like 2

Ναι εντυπωσιάστηκα και εγώ πολύ από το cars παρότι είναι beta. Το assetto corsa το έχω παίξει σε πρώιμη έκδοση που δεν είχε ούτε ζημιές ούτε εξωτερική κάμερα ακόμη. Όντως πρέπει να βάλουν και άλλα road αυτοκίνητα αλλά και πιο συμβατικά. Θα έχουμε 2 πολύ καλά simulators φέτος στο PC :-P

Το Assetto Corsa (όπως και τα rfactor,iracing) απευθύνονται σε ένα διαφορετικό (hardcore) κοινό και δεν σβήνονται εύκολα από το χάρτη. Υπάρχει κόσμος που θέλει υψηλό επίπεδο εξομοίωσης και δεν δέχεται συμβιβασμούς.

Επίσης, μάλλον δεν έχεις δει την τελευταία αναβάθμιση του AC σε γραφικό επίπεδο για να μιλάς για mod του rfactor(!!!).  

Assetto corsa επαιξα την RC φιλε μου,αμα δεις ομως τι γινεται στο project cars θα παθεις σοκ,nordschleife+βροχη+ομιχλη...επος,το επιπεδο εξομοιωσης ειναι παρα πολυ καλο,το ειπα και πριν ειναι στα επιπεδα του AC απλα ελεω beta καποια αυτοκινητα δεν ειναι οπως θα επρεπε ισως απο αποψη handling,πχ το ariel atom το εχουν τερματησει αλλα η mclarenf1 θελει δουλεια,τεσπα δεν ηθελα να θιξω τους fan των αλλων παιχνιδιων απλα εγω επειδη ειμαι fan των racing γενικοτερα ενθουσιαστηκα και ειπα να πω τις εντυπωσεις μου.

Μονο μη κανουν καμια μαλακια και το κανουν casual friendly αυτο το 5μηνο που δωσαν delay και εχουμε θυματα!

Συζήτηση κάνουμε και δεν πιστεύω θίγεται κάποιος από αυτά που γράφουμε. Στo PCars για λίγο δεν πρόλαβα να γίνω baker οπότε γνωρίζω το πόσο καλό παιχνίδι μπορεί να γίνει, εξάλλου συμφωνώ πως φαίνεται να είναι πολύ πιο μπροστά από GT και Forza  που οριοθετούν μεγάλο μέρος της αγοράς. Μακάρι να έχουμε πολλά καλά παιχνίδια να παίζουμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...