aetos1988 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το GPU usage είναι στο 100% , εγώ λέω ότι μάλλον το video που λες δεν είναι όλα στο Ultra γι'αυτό ίσως έχει 60fps σταθερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως ο κολέκτορας του με έψησε και ήδη έγινε προπαραγγελία http://www.public.gr/product/gaming/pre-orders/project-cars-limited-edition-pc-game/prod6680057pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Θα βγεί η Limited και σε digital edition??? (μπας κ σώσουμε κανά €?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 πηρε αναβολη για 20 μαρτιου!χοχοχο!επικ φειλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μολις το διαβασα ρε γαμωτο. Το περιμενα πως και πως. Κατεβαζω το grid 2 απο steam για να δω μηπως το αγορασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 κ εγω το περιμενα μετα την ξενερα με το driveclub...γενικα το 14 ψιλοφολα βγηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Και άλλη καθυστέρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Παλι με το Forza θα μεινουμε μεχρι να βγει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 1ο βήμα -> αγοράζεις PC 2ο βήμα -> αγοράζεις το Assetto Corsa 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 1ο βήμα -> αγοράζεις PC 2ο βήμα -> αγοράζεις το Assetto Corsa 3ο βήμα λες στον "θείο " να σου φέρει την beta μέχρι να βγει το κανονικό ;-)... Τελικά έχει κάποια προβληματάκια το παιχνίδι... Για αυτό το καθυστέρησαν.. Πάντως στο PC της υπογραφής μου τρέχει μία χαρά όλα φουλ .πολύ καλά γραφικά το παιχνίδι. Ferrari δεν βλέπω να έχει. Πάντως αρκετά καλό σε οδηγική συμπεριφορά. Σίγουρα μια τιμονιερα θα βοηθούσε. Χωρίς βοηθήματα δεν οδηγείται. Αυτά τα λίγα προς το παρόν... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από Darth Revan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Επίσης από ότι λένε παίζει και το online κανονικά.. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη πάντως... Θα ενημερώσω και για αυτό .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Mερικά screenshots απο το παιχνίδι απο το δικό μου pc... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2014 από Darth Revan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 το δοκιμασα και εγω,full ολα εχω 45-50 frame αλλα το gpu usage ειναι χαμηλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 το δοκιμασα και εγω,full ολα εχω 45-50 frame αλλα το gpu usage ειναι χαμηλο Πολλά bugs όμως... Εκεί που πας αμέριμνος ξαφνικά τρώει φρίκη και ισοπεδωνεται το αμάξι χωρίς λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ποσες φορες εχω πεσει κατω απο την πιστα και πεταω απειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα