21century Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Φιλοι μου, εχω σε φορητο απομακρυσμενο προγραμματισμενες εργασιες να κανει reboot συγκεκριμενες ωρες. Υπαρχει αρχειο .bat για αυτο και οταν αποεπιλεγω το "Εργασια κατα την συνδεση" ζητα κωδικο διαχειριστη ο οποιος ειναι κενος γιατι μετα το reboot ανοιγει η συνδεση Ιντερνετ με το internet on the go, τι να κανω;
jim_p Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Το προβλημα σου ειναι δηλαδη το οτι μετα την επανεκκινηση δεν κανει αυτοματα login στον χρηστη που θες. ωστε να ανοιξει η συνδεση κλπ?
21century Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Οχι, ο φορητος εκλεινε επειδη λειτουργει ολο το 24ωρο και ηταν απο ζεστη. Οπποτε θελω να εκκινει βαση Προγραμματισμενης εργασιας ακομα και οταν ειναι κλειστος, η δυνατοτητα υπαρχει να μπουταρει αλλα δεν μπορω να ολοκληρωσω την διεργασια γιατι ζητα κωδικο διαχιεριστη και οπως προειπα ειναι κενος....
hawkpilot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Οχι, ο φορητος εκλεινε επειδη λειτουργει ολο το 24ωρο και ηταν απο ζεστη. Οπποτε θελω να εκκινει βαση Προγραμματισμενης εργασιας ακομα και οταν ειναι κλειστος, η δυνατοτητα υπαρχει να μπουταρει αλλα δεν μπορω να ολοκληρωσω την διεργασια γιατι ζητα κωδικο διαχιεριστη και οπως προειπα ειναι κενος.... Νομίζω ότι λογικά αναρωτιέται ο φίλος jim_p. Και εγώ καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα που έχεις είναι ότι δεν κάνει αυτόματο login ο Η/Υ με τον χρήστη που θέλεις. Μήπως να μας το γράψεις πιο αναλυτικά γιατί μάλλον κάτι χάνουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.