Προς το περιεχόμενο

Περί απεργιας ΤΑΞΙ

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλοι εσείς που κράζετε συνεχίστε γιατί δεν έχετε ποιός να σας κατεβάσει παραλίακή.

κάντε για μια μέρα το συκγεκριμένο επάγγελμά και θα δούμε πόσο θα αντέξετε και τι λεφτά θα βγάλετε.

οι ίδιοι είμαστε που όταν μας ανοίγουν τα διόδια περνάμε κορνάροντας και τους λέμε όλε και μπράβο !!!

πόσο υποκριτές ρε π###4$ μου??

Ναι γιατί είμαστε κουλοί και κουτσοί και δεν ξέρουμε να οδηγήσουμε. Η διασκέδαση μας είναι άμεσα εξαρτημένη από τα ταξί........NOT

Δύσκολο το επάγγελμα του ταρίφα? Ok τα άκουσα όλα. Να απαιτήσουν να υπαχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Να βγουν από εκεί ξέρω εγώ, οι εργάτες σε τσιμεντοβιομηχανίες, στα λατομεία, στα ανθρακορυχεία και να μπουν οι ταρίφες. Γιατί ναι τι να κλάσει το τσιμέντο σε δυσκολία μπροστά στο τιμόνι.......

Τους ζητήσαμε να ανοίξουν τα διόδια? Και αν περνάω από εκεί δηλαδή δεν θα πάω στον προορισμό μου επειδή ο ταρίφας έχεις ανοίξει τα διόδια? Σιγά μην πω το παραμικρό μπράβο σε αυτήν την κάστα.

Οι μόνοι υποκριτές είναι οι ταρίφες.....τους φτύνουν όλοι και εκείνοι νομίζουν ότι ο κόσμος είναι μαζί τους.

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"Τον προηγούμενο μήνα ήρθαν να πάρουν τον Δημόσιο Υπάλληλο γείτονα μου, που πήγαινε στην δουλειά στις 12'30 και σχολούσε στις 11'15. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν Δ.Υ. Την προηγούμενη βδομάδα ήρθαν και πήραν το φαρμακοποιό γείτονα μου. Αυτόν με τα υπερκέρδη στις πωλήσεις φαρμάκων και τις πουστιές κάτω από το τραπέζι. Δεν φώναξα, δεν ήμουν φαρμακοποιός. Εχθές ήρθαν και πήραν τον κλέφτη, ελεεινό τρισάθλιο ταρίφα γείτονα μου. Δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν ταρίφας. Σήμερα ήρθαν να πάρουν εμένα αλλά μιας και το κράτος και οι προηγούμενες συντεχνίες δεν μου είχαν αφήσει τίποτα τους έδωσα τα @@ μου φωνάζοντας με χαρά ΠΑΡΤΕ ΤΑ" Chill Μπρεχτman

"Ωραιοι" γειτονες.Στερεοτυπα αλλα οκ τη κανουν τη δουλεια τους,οπως τα μμε ενα πραγμα.

Δημοσ.

όλοι εσείς που κράζετε συνεχίστε γιατί δεν έχετε ποιός να σας κατεβάσει παραλίακή.

κάντε για μια μέρα το συκγεκριμένο επάγγελμά και θα δούμε πόσο θα αντέξετε και τι λεφτά θα βγάλετε.

οι ίδιοι είμαστε που όταν μας ανοίγουν τα διόδια περνάμε κορνάροντας και τους λέμε όλε και μπράβο !!!

πόσο υποκριτές ρε π###4$ μου??

Το δίκιο σας το χάνετε όταν αντί για απεργία κάνετε κατάληψη δρόμων και άλλες τέτοιες καφρίλες.

Όσο και να χτυπιέστε τώρα, ο κόσμος δεν είναι μαζί σας.

Φυσικά και όταν μας ανοίγουν τα διόδια περνάμε κορνάροντας. Δεν το κάνουμε επειδή τα ανοίξατε εσείς, το κάνουμε επειδή είναι ανοιχτά.

Δημοσ.

Γιατι να περασεις κορναροντας?

για να δεις αν δουλευει η κορνα. :P

Ναι γιατί είμαστε κουλοί και κουτσοί και δεν ξέρουμε να οδηγήσουμε. Η διασκέδαση μας είναι άμεσα εξαρτημένη από τα ταξί........NOT

Δύσκολο το επάγγελμα του ταρίφα? Ok τα άκουσα όλα. Να απαιτήσουν να υπαχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Να βγουν από εκεί ξέρω εγώ, οι εργάτες σε τσιμεντοβιομηχανίες, στα λατομεία, στα ανθρακορυχεία και να μπουν οι ταρίφες. Γιατί ναι τι να κλάσει το τσιμέντο σε δυσκολία μπροστά στο τιμόνι.......

Τους ζητήσαμε να ανοίξουν τα διόδια? Και αν περνάω από εκεί δηλαδή δεν θα πάω στον προορισμό μου επειδή ο ταρίφας έχεις ανοίξει τα διόδια? Σιγά μην πω το παραμικρό μπράβο σε αυτήν την κάστα.

Οι μόνοι υποκριτές είναι οι ταρίφες.....τους φτύνουν όλοι και εκείνοι νομίζουν ότι ο κόσμος είναι μαζί τους.

+1000

Δημοσ.

Κλείσανε την Θεσσνικης-Μουδανιων για τις απεργίες τους.

εξυπνάκηδες. αίσχος. αισχος.

Δημοσ.

ρε δεν ειμαι ταρίφας

συνεχίστε το κράξιμο

Πάντως επειδή ανέφερες κάτι περι υποκρισίας...τα ίδια άτομα (κάστα καλύτερα) που έβαζαν το στήθος τους μεταξύ καταπέλτη πλοίου και ταλαιπωρημένου τουρίστα και καλά στον πάπαρό μου αν χάσεις το πλοίο ή είσαι 48 ώρες άυπνος,τώρα ανοίγουν διόδια και μουσεία για να γίνουν αρεστοί στο κοινωνικό σύνολο...

Πραγματικά πόσο πιθίκια μας περνάνε;

Δημοσ.

Οι ταξιτζηδες φταινε για ολα παιδια...not

Sorry αλλα αρκετοι δε μασαμε απο το κατασκευασμενο διπολο Απεργοι- Κοινωνια που κατασκευασαν κυριως επικοινωνιακα.Ειναι τουλαχιστον παραπλανητικο.Δε λεω πως πολλα παραπονα για τους ταξιτζηδες δεν ειναι δικαιολογημενα αλλα πρεπει επιτελους να μη κοιταξουμε το δεντρο και να χασουμε το δασος παλι.

Η επιθεση στην μεσαια ταξη καλα κρατει και εμεις βρηκαμε ωρα να βγαλουμε γκρινια και να ξεκινησουμε (παλι) εναν ιδιοτυπο κοινωνικο εμφυλιο ενω κυκλοφορουν ελευθεροι οι βασικοι υπαιτιοι της συγκεκριμενης καταστασης.Τριβουν και τα χερια τους που τα κολπα τους πιανουν τοπο.

Και οχι δεν ειμαι αριστερος επειδη εβαλα Μπρεχτ.

Δημοσ.
Ειναι τουλαχιστον παραπλανητικο.

το να θετεις αεροδρομια και λιμανια υπο αποκλεισμο,να σταματας τραινα και να κατεβαζεις τους επιβατες του,να ριχνεις λαδια στο λιμανι για να μην φυγουν τα τουριστικα λεωφορεια,

να προπηλακιζεις οδηγους τουριστικων λεωφορείον επειδη προσπαθησανε να περασουν τα μπλοκα σου,ολα αυτα ειναι παραπλανητικα; εισαι σιγουρος;

καποιος ρωτησε απο πανω γιατι το κρατος δεν στελνει τα ΜΑΤ και την αστυνομια να συλλαβει τους ταξιτζηδες αφου ολα τα παραπανω που κανανε και συνεχιζουν να κανουν ειναι βαριες παρανομιες.

μα το Συστημα το συμφερει αυτη η κατασταση επειδη η κοινη γνωμη, με τις μ..ς που κανουν οι ταριφες (φαινεται ζηλεψανε τους αγροτες με τα τρακτερ,αλλα λαμογια εκεινοι),στραφθηκε εναντιον τους

ανεξαρτητως το ποιος εχει το τελικο δικιο η οχι.τι πιο βολικο για μια κυβερνηση να περασει ανετα το νομοσχεδιο της;

Δημοσ.

Οι ταξιτζηδες φταινε για ολα παιδια...not

Sorry αλλα αρκετοι δε μασαμε απο το κατασκευασμενο διπολο Απεργοι- Κοινωνια που κατασκευασαν κυριως επικοινωνιακα.Ειναι τουλαχιστον παραπλανητικο.Δε λεω πως πολλα παραπονα για τους ταξιτζηδες δεν ειναι δικαιολογημενα αλλα πρεπει επιτελους να μη κοιταξουμε το δεντρο και να χασουμε το δασος παλι.

Η επιθεση στην μεσαια ταξη καλα κρατει και εμεις βρηκαμε ωρα να βγαλουμε γκρινια και να ξεκινησουμε (παλι) εναν ιδιοτυπο κοινωνικο εμφυλιο ενω κυκλοφορουν ελευθεροι οι βασικοι υπαιτιοι της συγκεκριμενης καταστασης.Τριβουν και τα χερια τους που τα κολπα τους πιανουν τοπο.

Και οχι δεν ειμαι αριστερος επειδη εβαλα Μπρεχτ.

Θέλεις να πείς με λίγα λόγια οτι η δάκτυλος -όποια και αν είναι αυτή- σιγοντάρει τον κοινωνικό εμφύλιο ,όπως το αποκαλείς,προκειμένου να θολώσει τα νερά και περάσει τις θέσεις της;Δεκτόν λοιπόν...και;Τι προτείνεις;Πραγματικά πιστεύεις οτι μπορεί να γίνει συσπείρωση όλων των κοινωνικών ομάδων σε μια γροθιά για να αντιταχθεί στο ιδιόμορφο αυτό καθεστώς;Υπάρχει έστω και μια πιθανότητα,πραγματικά έστω και μία,κάποιος να δεχτεί να πριονίσει το "κλαδί" που κάθεται (ο καθένας το δικό του "κλαδί"),να ξεβολευτεί,να ακολουθήσει τακτική καμένης γής και να τα παίξει όλα για όλα για ένα καλύτερο μέλλον....για όλους....;Εάν ναί,τότε μάλλον δέν μπορείς να συλλάβεις το πόσο σάπια είναι η ανθρώπινη φύση.

Οι κοινωνικές ομάδες και τα συμφέροντα υπήρχαν απο τότε που ο άνθρωπος στάθηκε στα δύο του πόδια... και επειδή το hard reset γίνεται μόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας,ας πιάσουμε το ρημαδοπρόβλημα που έχουμε τώρα μπροστά μας και ας δώσουμε λύση φορ γκούντ.Αυτό είναι που μας έχει κάψει ουσιαστικά, η αναβλητικότητα,το "θα δούμε" και οι συζητήσεις.Για τον λόγο αυτό τα έχουμε κάνει πόρνη σε όλους τους τομείς.Δέν ζητάω πλήρη εξυγίανση του κράτους εν μια νυκτί,άλλα ας ξεκινήσουμε απο κάπου.Τώρα αν αυτό το κάπου είναι οι ΔΕΚΟ,τα παιδιά των stage,οι ελ. επαγγελματίες,πραγματικά ποσώς με νοιάζει...αρκεί να δώ αποτελέσματα.

Δημοσ.

Κλείσανε την Θεσσνικης-Μουδανιων για τις απεργίες τους.

εξυπνάκηδες. αίσχος. αισχος.

Επιμένω ότι δεν είναι απεργία, είναι κατάληψη.

Μάλιστα τόσο που έχει παραγίνει το κακό, δεν τη λες με τίποτα συμβολική.

Δημοσ.

Τρικλοποδιά στον Προαστιακό της Πάτρας

Εξοργιστικό! Τη στιγμή που η τοπική κοινωνία ζητά την επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας ο Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν. Αχαΐας υπονομεύει τη λειτουργία του και επιδιώκει να τον καταργήσει προφασιζόμενος αθέμιτο ανταγωνισμό για τα λεωφορεία και τα Ταξί!

Ντακς δεν μας σώνει τίποτα πια.

Δημοσ.

Νομίζεις το Μετρό γιατί δε δουλεύει βράδυ.

Οι ταξιτζήδες κλέφτες να γίνουν; Από 1000 μεριές προστατευμένοι του κράτους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...