KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 "Το ταξί είναι εδώ ενωμένο δυνατό" κλαιω δηλαδη αν κανανε απεργια οι πεταλουδιτσες της νυχτας,πως θα ηταν το συνθημα; 'To μ..ι ειναι εδω ενωμενο δυνατο';
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ποτε ψηφίζετε ο νομος? να τελειώνουμε.. Αν ψηφιστεί ο νόμος ως έχει, να μου τρυπήσεις τη μύτη. Να, μέσα στις επόμενες μέρες έχουν συνάντηση.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 «Τον προηγούμενο μήνα ήρθαν να πάρουν τον Εβραίο γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν Εβραίος. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν και πήραν τον κομμουνιστή γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν κομμουνιστής. Εχθές ήρθαν και πήραν τον ομοφυλόφιλο γείτονα μου. Δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος. Σήμερα ήρθαν να πάρουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε κανένας να φωνάξει...» Μπ. Μπρέχτ Καλά εντάξει, έλεος με τις κομμουνιστικές κορώνες, ωραίος και πολύ εμπνευσμένος ο μπρέχτ αλλά δε νομίζω να αναφερόταν στην ασυδοσία που επικρατεί εδώ. Αυτός έζησε σε εποχές φοβερής πολιτικής καταπίεσης, εδώ την καταπίεση την φέρνουν οι ίδιοι οι πολίτες. Αν ψηφιστεί ο νόμος ως έχει, να μου τρυπήσεις τη μύτη. Να, μέσα στις επόμενες μέρες έχουν συνάντηση. Θα ψηφιστεί, κάτσε και θα δεις. Ο Ευρωπαίος είναι από πίσω και περιμένει τα λεφτά του, δε θα κάτσει να περιμένει πότε θα δεήσει να συμμορφωθεί ο ιδρωτίλας με τη σαγιονάρα.
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 "Το ταξί είναι εδώ ενωμένο δυνατό" είναι ένα από τα συνθήματα πο φώναζαν κατά την διάρκεια της κινητοποίησής τους. :lol: :lol: :lol:
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 «Τον προηγούμενο μήνα ήρθαν να πάρουν τον Εβραίο γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν Εβραίος. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν και πήραν τον κομμουνιστή γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν κομμουνιστής. Εχθές ήρθαν και πήραν τον ομοφυλόφιλο γείτονα μου. Δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος. Σήμερα ήρθαν να πάρουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε κανένας να φωνάξει...» Μπ. Μπρέχτ o Mπρεχτ αν ζουσε στην ελλαδα,οχι μονο δεν θα φωναζε κανενας οταν θα τον παιρνανε αλλα θα εβρισκε τοτε και την ευκαιρεια να πηδηξει την γυναικα του ενω τα βραδια θα κουτσομπολευε στο καφενειο οτι πηρανε τον Μπρεχτ επειδη ηταν 'εβραιος,ομοφυλοφιλος κομμουνιστης'. welcome to Greece Brecht.
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 «Τον προηγούμενο μήνα ήρθαν να πάρουν τον Εβραίο γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν Εβραίος. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν και πήραν τον κομμουνιστή γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν κομμουνιστής. Εχθές ήρθαν και πήραν τον ομοφυλόφιλο γείτονα μου. Δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος. Σήμερα ήρθαν να πάρουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε κανένας να φωνάξει...» Μπ. Μπρέχτ "Τον προηγούμενο μήνα ήρθαν να πάρουν τον Δημόσιο Υπάλληλο γείτονα μου, που πήγαινε στην δουλειά στις 12'30 και σχολούσε στις 11'15. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν Δ.Υ. Την προηγούμενη βδομάδα ήρθαν και πήραν το φαρμακοποιό γείτονα μου. Αυτόν με τα υπερκέρδη στις πωλήσεις φαρμάκων και τις πουστιές κάτω από το τραπέζι. Δεν φώναξα, δεν ήμουν φαρμακοποιός. Εχθές ήρθαν και πήραν τον κλέφτη, ελεεινό τρισάθλιο ταρίφα γείτονα μου. Δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν ταρίφας. Σήμερα ήρθαν να πάρουν εμένα αλλά μιας και το κράτος και οι προηγούμενες συντεχνίες δεν μου είχαν αφήσει τίποτα τους έδωσα τα @@ μου φωνάζοντας με χαρά ΠΑΡΤΕ ΤΑ" Chill Μπρεχτman
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ξερουμε αν συνεχιζεται και αυριο η απεργια των ταξι;
Tenshi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μεροκαματιάρηδες βιοπαλαιστές που δέν βγαίνουν... Και υποτίθεται έχουν ήδη "μπεί μέσα" κατα 10 μέρες... Δέν μπορεί,κάποια πατάτα έκανα στους υπολογισμούς...
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 εμενα πιος θα με παει μεταξουργιο τωρα? Τα λεωφορεια? Btw, τα λιμανια ειναι ακομα αποκλεισμενα?
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν αποκλείουν τα λιμάνια ακριβώς, απλά κάνουν κάποιες καραγκιοζοκινήσεις για να δυσκολέψουν ταξιδιώτες και τουρίστες. Μεροκαματιάρηδες βιοπαλαιστές που δέν βγαίνουν... Και υποτίθεται έχουν ήδη "μπεί μέσα" κατα 10 μέρες... Δέν μπορεί,κάποια πατάτα έκανα στους υπολογισμούς... Αν η φορολογία σου όλα τα χρόνια ήταν πάνω σε τεκμαρτό εισόδημα, αντίστοιχο του 1/100 του πραγματικού σου ε νομίζω πως με λίγο κόπο θα άντεχες κατιτίς παραπάνω από 10 μέρες
fanpan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 όλοι εσείς που κράζετε συνεχίστε γιατί δεν έχετε ποιός να σας κατεβάσει παραλίακή. κάντε για μια μέρα το συκγεκριμένο επάγγελμά και θα δούμε πόσο θα αντέξετε και τι λεφτά θα βγάλετε. οι ίδιοι είμαστε που όταν μας ανοίγουν τα διόδια περνάμε κορνάροντας και τους λέμε όλε και μπράβο !!! πόσο υποκριτές ρε π###4$ μου??
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 υπαρχουν και οι οικοδομες αν το ταξι ειναι τοσο δυσκολο επαγγελμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.