Προς το περιεχόμενο

Περί απεργιας ΤΑΞΙ

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι.

γιατι η ελληνικη οικονομια ,οπως και οτιδηποτε αλλο στην ελλαδα,εχει πεσει στον βουρκο.το αποτελεσμα ειναι η ανεργια να αυξανεται ολοενα και περισσοτερο καθε μερα.

αυτο σημαινει ολοενα και περισσότερους πεινασμενους πολιτες.και η πεινα (μαζι με την γνωση) ειναι ο χειροτερος εχθρος του Συστηματος.

τα σαινια οι χουντικοι τι σκεφτηκανε; να απελευθερωσουν ολους τους κλαδους επαγγελματων ωστε ο καθενας να μπορει να κανει μια δουλεια ωστε να "τα βγαζει προς το ζην".

εξου και η απελευθερωση στα ταξια,στα αρτοποιεια κτλ.

με λιγα λογια προσπαθουν με χονδροκομενες και προχειρες λυσεις σε ενα πολυ σοβαρο προβλημα, να αποτρεψουν την αναποφευκτη εξαγριωμενη αντιδραση μιας ολοενα και (πραγματικα) απελπισμενης μαζας πολιτων.

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος λογος που να ειναι ο αριθμος των ταξι αναλογικος ως προς τον πληθυσμο; Μπορει καποιος να μου εξηγησει το γιατι;

για να κονομανε περισσοτερα

γιατι να μην ειναι και τα σουβλατζιδικα αναλογικα με τον πληθυσμο? :rolleyes:

Δημοσ.

ναι.

γιατι η ελληνικη οικονομια ,οπως και οτιδηποτε αλλο στην ελλαδα,εχει πεσει στον βουρκο.το αποτελεσμα ειναι η ανεργια να αυξανεται ολοενα και περισσοτερο καθε μερα.

αυτο σημαινει ολοενα και περισσότερους πεινασμενους πολιτες.και η πεινα (μαζι με την γνωση) ειναι ο χειροτερος εχθρος του Συστηματος.

τα σαινια οι χουντικοι τι σκεφτηκανε; να απελευθερωσουν ολους τους κλαδους επαγγελματων ωστε ο καθενας να μπορει να κανει μια δουλεια ωστε να "τα βγαζει προς το ζην".

εξου και η απελευθερωση στα ταξια,στα αρτοποιεια κτλ.

με λιγα λογια προσπαθουν με χονδροκομενες και προχειρες λυσεις σε ενα πολυ σοβαρο προβλημα, να αποτρεψουν την αναποφευκτη εξαγριωμενη αντιδραση μιας ολοενα και (πραγματικα) απελπισμενης μαζας πολιτων.

Αν απαντας σε εμενα, δυστυχως δε σε πιανω. Απλα ρωταω απο που προεκυψε και σε τι εξυπηρετει μια αναλογια σε σχεση με τον πληθυσμο, στον συγκεκριμενο κλαδο (εστω και χωρις τη μαυρη αγοροπωλησια των αδειων, εστω κι αν ηταν σωστη η διαδικασια, και μετα τη συνταξιοδοτηση η αδεια να γυρνουσε στο υπουργειο).

Δημοσ.

Είμαι καλαμάκι τώρα...δυστυχώς ερχόμενος από Ελευσίνα τους πέτυχα στην επιστροφή τους από τα διόδια. Μου σπασαν τις μπάλες, τρομερή κίνηση στην καβάλας και όλες οι παραβάσεις του κοκ έλαβαν χώρα μπροστά στα μάτια μου. Μερικοί δε είχαν γράψει πέρα από το απεργία και strike πάνω στο ταξί. Lol ρε μάθανε και αγγλικά οι ταρίφες.... Εγώ δεν θέλω να απελευθερωθεί το επάγγελμα, να απαγορευτεί θέλω....Ουστ!!!!

android.png

Δημοσ.

Αυτά που διαβάζω περί αποκλεισμού εισόδων στο λιμάνι του Πειραιά και για ρίψη λαδιών στο οδόστρωμα ισχύουν :confused: ; Ρίψη λαδιών στο οδόστρωμα να φύγει κανένα πούλμαν και να έχουμε άλλα........

Τα ΜΑΤ είναι σε διακοπές; Ή μοναδικός σκοπός ύπαρξης τους είναι να προστατεύουν την Βουλή :mad: ;

Δημοσ.

Τα ΜΑΤ είναι σε διακοπές; Ή μοναδικός σκοπός ύπαρξης τους είναι να προστατεύουν την Βουλή :mad: ;

Τα ΜΑΤ εκτελούν εντολές. Για να μην έχουν παρέμβει ακόμα σημαίνει ότι ο κυβερνών/εντολέας δεν το επιθυμεί.

Δημοσ.

Και φυσικά συνεχίζουμε ως χώρα να αρμενίζουμε στραβά.

Τους φιλήσυχους διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος τους ξυλοφορτώνουμε.......τους καραγκιόζηδες της κίτρινης συντεχνίας τους αφήνουμε να κάνουν πάρτι.

Βγήκε ένας ταρίφαman επώνυμα στον ΣΚΑΙ radio και είπε "εμείς ρίξαμε τα λάδια για να γλιστρήσουν οι μπάτσοι με τις μηχανές". Μάλλον θα πρέπει και η ΒΛΑΚΕΙΑ να ενταχθεί στα προαπαιτούμενα για τους οδηγούς ταξί :devil:

Δημοσ.
Τους φιλήσυχους διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος τους ξυλοφορτώνουμε

ε εκεινοι χαλαγανε την βιτρινα της κυβερνησης στην ευρωπη.

τους ελληνες ταριφες τους μισουν ακομη και οι ξενοι τουριστες,οποτε νο προμπλεμ εκει. :mrgreen:

Αυτά που διαβάζω περί αποκλεισμού εισόδων στο λιμάνι του Πειραιά και για ρίψη λαδιών στο οδόστρωμα ισχύουν :confused: ; Ρίψη λαδιών στο οδόστρωμα να φύγει κανένα πούλμαν και να έχουμε άλλα........

γιατι οχι; αν οι αλλοι,προσφατα, κλεισανε τα λιμανια γιατι επεφτε κατηγορια η ομαδα τους,δεν βλεπω τον λογο να μην κανουν το ιδιο και οι ταριφες επειδη απειλειται το μονοπωλιο τους.

ειπαμε δημοκρατικες καταστασεις.

Δημοσ.

σκεφτομαι ωρες ωρες να ντυθω νιντζα η ταριφας και να αμολησω μολοτωφ ψηλοκρεμαστα πανω στα ταξια τους.

ξερει κανεις να φτιαχνει αυτοσχεδιο ολμο?

Δημοσ.

Όλμος είναι σχετικά δύσκολο λόγω επικρουστήρα, μπαζούκας είναι απείρως ευκολότερο.

ολμος που πεταει μπουκαλια μπυρας με πεπιεσμενο αερα!

Δημοσ.

«Τον προηγούμενο μήνα ήρθαν να πάρουν τον Εβραίο γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν Εβραίος. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν και πήραν τον κομμουνιστή γείτονα μου. Δεν φώναξα. Δεν ήμουν κομμουνιστής. Εχθές ήρθαν και πήραν τον ομοφυλόφιλο γείτονα μου. Δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος. Σήμερα ήρθαν να πάρουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε κανένας να φωνάξει...» Μπ. Μπρέχτ

Δημοσ.

Όλμος είναι σχετικά δύσκολο λόγω επικρουστήρα, μπαζούκας είναι απείρως ευκολότερο.

η ακομα καλυτερα ενα RPG.νομιζω καπου πετυχα στο tube βιντεο που εδειχνε πως να φτιαξεις ενα.

voila:

http://www.youtube.com/watch?v=WkA8SbgNHYc

http://www.youtube.com/watch?v=JrO65V0ObbI

νόμος είναι το δικιο του εργάτη

σιγα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...