agent_smith Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια... Τα αιτηματα του ειναι δικαια: 1) Ναι στην απελευθερωση 2) Αλλα 2,5 ταξι ανα 100.000 κατοικους (σημερα εχουμε 4 ταξι ανα 100.000 καοικους) οχι 100.000, 1.000 λέει η ευρωπαϊκή οδηγία. Να κάνω μια ερώτηση σε όλους τους πικραμένους ακραίους με IQ ραδικιού που βρίζουν τους Επαγγελματίες αυτοκινητιστές λες και είναι σκουπίδια. Γιατί μας τα πρήζετε στα φόρουμ και όταν σας κάνουν ότι σας κάνουν δεν αντιδράτε επί τόπου; (μπε μπε Για όλα σας φταίνε οι “Ταρίφες” σε αυτή την ζωή; Γιατί τέτοια εντύπωση δίνετε. Hello! Την λέξη καταγγελία την έχετε ακουστά; There is Also the λέξη ζητώ απόδειξη αν θέλω να την παραλάβω! Με το να κάνω το αρνί του So Tiri και μετά να μπαίνω στα φόρουμ να βγάζω την χολή μου γιατί μερικοί κακοί επαγγελματίες μια φορά στο Τέξας με κλεψαν κτλπ δεν αλλάζει κάτι. Τεσπα εγώ προσωπικά όποτε σταμάτησα ταξι και πήγε να με βάλει διπλή ταρίφα του είπα ότι δεν θέλω όπως και επίσης αν τύχει να είμαι μέσα και πάει να μου βάλει διπλή ταρίφα του λέω όχι αλλιώς ανοίγω πόρτα και φεύγω όταν σταματήσει και αν φτάσει στα άκρα του κραταώ και την πινακίδα και κάνω καταγγελίες στους αρμόδιους φορείς πράγμα που μπορεί να επιφέρει ακόμα και αφαίρεση άδειας/διπλώματος. Από την άλλη for the record τα τελευταία 5 χρόνια που χρησιμοποιώ ταξί σε εβδομαδιαία βάση 3 φορές μου έχει τύχει περιστατικό που είπα παραπάνω. Πως γίνεται μερικοί και βρίζουν κράζουν μέχρι και εύχονται θάνατο να τους τυχαίνουν όλα τα κουλά δεν ξέρω, κάνω τον σταυρό μου.
firewalker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εδώ κάνουν δικαστικοί απεργία και δεν του κυνηγά κανείς, του ιδιοκτήτες ταξί θα κυνηγήσουν...
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 οχι 100.000, 1.000 λέει η ευρωπαϊκή οδηγία. Να κάνω μια ερώτηση σε όλους τους πικραμένους ακραίους με IQ ραδικιού που βρίζουν τους Επαγγελματίες αυτοκινητιστές λες και είναι σκουπίδια. Γιατί μας τα πρήζετε στα φόρουμ και όταν σας κάνουν ότι σας κάνουν δεν αντιδράτε επί τόπου; (μπε μπε Για όλα σας φταίνε οι “Ταρίφες” σε αυτή την ζωή; Γιατί τέτοια εντύπωση δίνετε. Hello! Την λέξη καταγγελία την έχετε ακουστά; There is Also the λέξη ζητώ απόδειξη αν θέλω να την παραλάβω! Με το να κάνω το αρνί του So Tiri και μετά να μπαίνω στα φόρουμ να βγάζω την χολή μου γιατί μερικοί κακοί επαγγελματίες μια φορά στο Τέξας με κλεψαν κτλπ δεν αλλάζει κάτι. Τεσπα εγώ προσωπικά όποτε σταμάτησα ταξι και πήγε να με βάλει διπλή ταρίφα του είπα ότι δεν θέλω όπως και επίσης αν τύχει να είμαι μέσα και πάει να μου βάλει διπλή ταρίφα του λέω όχι αλλιώς ανοίγω πόρτα και φεύγω όταν σταματήσει και αν φτάσει στα άκρα του κραταώ και την πινακίδα και κάνω καταγγελίες στους αρμόδιους φορείς πράγμα που μπορεί να επιφέρει ακόμα και αφαίρεση άδειας/διπλώματος. Από την άλλη for the record τα τελευταία 5 χρόνια που χρησιμοποιώ ταξί σε εβδομαδιαία βάση 3 φορές μου έχει τύχει περιστατικό που είπα παραπάνω. Πως γίνεται μερικοί και βρίζουν κράζουν μέχρι και εύχονται θάνατο να τους τυχαίνουν όλα τα κουλά δεν ξέρω, κάνω τον σταυρό μου. εχω να μπω σε ταξι 5 χρονια τελευταια φορα ηταν οταν πηγα να τον δειρω επειδη προσπαθουσε να με κλεψει στα ρεστα
kage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 -Οδηγοί ταξί μπλόκαραν το λιμάνι του Πειραιά και οι 16.000 επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων (Τη νύφη πλήρωσαν οι τουρίστες κρουαζιέρας που θέλησαν να δουν τον Παρθενώνα και τα Μουσεία της Αθήνας. Σε δεύτερο πλάνο τα μαγαζιά σε Αθήνα και Πειραιά έχασαν περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ) -Ετρεχαν για τις πτήσεις http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4643699 (δειτε την αναλογια ταξι που επικαλουνται για την ευρωπη!) http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=128724840 (δειτε θρασος στο 2ο videaki που κλεινουν με το σωμα τους την πορτα στους ταξιδιωτες!!) ξερουν οτι απλα με το να απεργουν δηλ.να μην πηγαινουν στις δουλειες δεν ενοχλει ΚΑΝΕΝΑΝ και κανουν οτι μλκ τους κατεβει στο κεφαλι..καλα το κρατος τρεχει να δει αν θα πτωχευσουμε ή οχι.. εχουν παει ποτε στο εξωτερικο και να τους συμπεριφερονται ετσι?!! http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=190817
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Πρίν μια ώρα έκλεισαν το δρόμο της χαλκιδικής στο ύψος της καρδίας. Το τι γίνεται δεν μπορώ να το περιγράφω. Μιλάμε για ατελείωτα χιλιόμετρα ουρά. Ναι εγώ εύχομαι ψόφο agent smith και ας μην έχω σχεδόν ποτέ στη ζωή μου παρεδώσε με ταρίφες μιας και 1 φορά το χρόνο και άμα τύχει κάτι super έκτακτο θα πάρω. Η ταλαιπωρία που βλέπω να τρώνε όλοι αυτοί εδώ και πόση ώρα είναι απίστευτη. Και όλα αυτά για 10 μαλάκες που θεωρούν όπως και όλες οι άλλες μπασταρδοφάρες οτι θα διεκδικούν τα πάντα στην πλάτη μας. Να μη σώσουν να ξαναπάρουν ταρίφα.- Απελευθέρωση στα πάντα ΧΘΕΣ. Να δούμε πόσοι θα παραδώσουν πινακίδες με τον τρόπο που δουλεύουν ή θα αλλάξουν τακτικές. Εσωτερικό ξεκαθάρισμα ζώα. Βtw 1/2 πινακίδες είναι εξωτερικού απο σερβιορουμανοβουλγαρία που είναι πολύ της μόδας τελευταία για διακοπές χαλκιδική. Μπάλες συμπεριφορά στον τουρισμό και εδώ όπως και στα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Που 'ναι οι μπάτσοι, οεο, που 'ναι οι μπάτσοι...
Alejandro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Κάθε κάστα που για να διεκδικήσει (δίκαια ή άδικα, δεν θα το αναλύσω τώρα), δημιουργεί πρόβλημα σε άλλες ομάδες ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της, έχει και τις δικές μου ευχές για απελευθέρωση / αποκρατικοποίηση κλπ. Αυτός ο κοινωνικός εκβιασμός θα τους στείλει στον αγύριστο.
agent_smith Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μα γιατί εναντιώνεσαι τόσο πολύ στους ταξιτζήδες; Η κυβέρνηση η ίδια δεν μας έχει εξευτελίσει παγκοσμίως με τις δηλώσεις στελεχών της κτλπ; Στην πλάτη όλων εμάς που δεν φταίμε δεν πατανε για να κάνουν ότι τους κατέβει; Ας μην επέλεγαν αυτόν τον δρόμο εκεί στο υπουργείο καθώς γνώριζαν τι θα επέλθει. Από την άλλη τράβα πες τα αυτά σε άτομα που βαλανε υποθήκες τα σπίτια τους ασχέτως αν ήταν η όχι μαύρες οι πωλησεις αδειών ΕΝ ΓΝΩΣΗ του κράτους πάντα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει so be it. Και εγώ όταν είχαν απεργεία τα ΜΜΜ τον Δεκέμβριο Ιανουάριο χάλασα μια περιουσία για μετακινήσεις αλά δεν καταράστηκα την ζωή κανενός. Οπότε υπομονή θέλει και το θέμα και εδώ και να δούμε που θα καταλήξει.
akpe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δεν είναι θέμα εναντίωσης στον ταξιτζή συγκεκριμένα. Είναι εναντίωση σε όποιον εις βάρος μας συγχέει την δημοκρατία με την ασυδοσία και κάνει σαν πεντάχρονο που του παίρνουν την καραμέλα. Αλλά είπαμε, οι συγκεκριμένοι έχουν την βολή τους και την βγάζουν μια χαρά. Μαύρο χρήμα, δηλώνουν ό,τι γουστάρουν, κάθε είδους τσατσιές από την πλειοψηφία τους. Όλα αυτά το κράτος πάει να τους τα χαλάσει. Chaos ensues.
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μα γιατί εναντιώνεσαι τόσο πολύ στους ταξιτζήδες; Η κυβέρνηση η ίδια δεν μας έχει εξευτελίσει παγκοσμίως με τις δηλώσεις στελεχών της κτλπ; Στην πλάτη όλων εμάς που δεν φταίμε δεν πατανε για να κάνουν ότι τους κατέβει; Ας μην επέλεγαν αυτόν τον δρόμο εκεί στο υπουργείο καθώς γνώριζαν τι θα επέλθει. Από την άλλη τράβα πες τα αυτά σε άτομα που βαλανε υποθήκες τα σπίτια τους ασχέτως αν ήταν η όχι μαύρες οι πολώσεις αδειών ΕΝ ΓΝΩΣΗ του κράτους πάντα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει so be it. Και εγώ όταν είχαν απεργεία τα ΜΜΜ τον Δεκέμβριο Ιανουάριο χάλασα μια περιουσία για μετακινήσεις αλά δεν καταράστηκα την ζωή κανενός. Οπότε υπομονή θέλει και το θέμα και εδώ και να δούμε που θα καταλήξει. Όχι δεν δύναμαι να κατανοήσω αυτό που λές. Δεν υπάρχει "ασχέτως αν ήταν μαύρα". Τι είδους λογική είναι αυτή; Και ο μπέος να μη τιμωρηθεί (που δεν πρόκειται) αφού εν γνώση του κράτους στήνονταν παιχνίδια. Τα μαύρα και τα αεριτζίδικα είναι ο καρκίνος της οικονομίας μας. Όταν παίρνω ένα σπίτι πχ που στα χαρτιά έχει αξία 50χιλιάδες αλλα δίνω στον εργολάβο 100.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ όταν κάποια στιγμή εξυγιανθεί αυτό το πράγμα εγώ να απαιτώ τις 50 χιλιάδες μου πίσω. Είναι αδύνατο. Ακόμα και έτσι να το δείς το να πάρουν με "αέρα" μια άδεια ήταν επενδυτικό ρίσκο. Έπαιξαν και έχασαν. ΕΓΩ όμως δεν φταίω σε τίποτα γι αυτό να πληρώνω τα παράνομα και γαμησιάτικα τους. Το ίδιο και με τον "αέρα" των νταλικέρηδων και των φαρμακείων. Ιδιαίτερα στα τελευταία που έχω και επαφή. Αν πάει ο χ και πάρει μια άδεια σήμερα με 200χιλιάρικα αέρα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ να παραπονεθεί σε ένα χρόνο όταν έρθει η απελευθέρωση. Έπαιξες και έχασες. Και ιδιαίτερα όταν είναι κάτι που λέγεται εδώ και πόσα χρόνια.. Ήταν θέμα χρόνου η εφαρμογή.- Επίσης ΑΛΛΟ να απεργείς και να αρνείσαι να παρέχεις μια υπηρεσία πχ.. και ΑΛΛΟ να παρακωλύεις την καθημερινότητα του κοσμάκη. Κάνε απεργία επ άπειρον στα σβάχια μου.. αλλα ΜΗ μου κλείνεις το δρόμο $#@$@#μενε.
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μα γιατί εναντιώνεσαι τόσο πολύ στους ταξιτζήδες; Η κυβέρνηση η ίδια δεν μας έχει εξευτελίσει παγκοσμίως με τις δηλώσεις στελεχών της κτλπ; Στην πλάτη όλων εμάς που δεν φταίμε δεν πατανε για να κάνουν ότι τους κατέβει; Ας μην επέλεγαν αυτόν τον δρόμο εκεί στο υπουργείο καθώς γνώριζαν τι θα επέλθει. Από την άλλη τράβα πες τα αυτά σε άτομα που βαλανε υποθήκες τα σπίτια τους ασχέτως αν ήταν η όχι μαύρες οι πωλησεις αδειών ΕΝ ΓΝΩΣΗ του κράτους πάντα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει so be it. Και εγώ όταν είχαν απεργεία τα ΜΜΜ τον Δεκέμβριο Ιανουάριο χάλασα μια περιουσία για μετακινήσεις αλά δεν καταράστηκα την ζωή κανενός. Οπότε υπομονή θέλει και το θέμα και εδώ και να δούμε που θα καταλήξει. να λυπηθουμε τους ταξιτζηδες? μπα τα μεγαλυτερα λαμογια? κλεβουν τους παντες,σταματανε οπου γουσταρουνε,κανουνε αυτοσχεδιες πιατσες οπου γουσταρουνε,χρεωνουν οσο θελουν,συμπεριφερονται σα ζωα μονο και μονο γι αυτα ειμαι εναντια σε οτιδηποτε ζητησει ταξιτζης
agent_smith Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Όχι δεν δύναμαι να κατανοήσω αυτό που λές. Δεν υπάρχει "ασχέτως αν ήταν μαύρα". Τι είδους λογική είναι αυτή; Και ο μπέος να μη τιμωρηθεί (που δεν πρόκειται) αφού εν γνώση του κράτους στήνονταν παιχνίδια. Τα μαύρα και τα αεριτζίδικα είναι ο καρκίνος της οικονομίας μας. Όταν παίρνω ένα σπίτι πχ που στα χαρτιά έχει αξία 50χιλιάδες αλλα δίνω στον εργολάβο 100.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ όταν κάποια στιγμή εξυγιανθεί αυτό το πράγμα εγώ να απαιτώ τις 50 χιλιάδες μου πίσω. Είναι αδύνατο. Ακόμα και έτσι να το δείς το να πάρουν με "αέρα" μια άδεια ήταν επενδυτικό ρίσκο. Έπαιξαν και έχασαν. ΕΓΩ όμως δεν φταίω σε τίποτα γι αυτό να πληρώνω τα παράνομα και γαμησιάτικα τους. Το ίδιο και με τον "αέρα" των νταλικέρηδων και των φαρμακείων. Ιδιαίτερα στα τελευταία που έχω και επαφή. Αν πάει ο χ και πάρει μια άδεια σήμερα με 200χιλιάρικα αέρα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ να παραπονεθεί σε ένα χρόνο όταν έρθει η απελευθέρωση. Έπαιξες και έχασες. Και ιδιαίτερα όταν είναι κάτι που λέγεται εδώ και πόσα χρόνια.. Ήταν θέμα χρόνου η εφαρμογή.- Επίσης ΑΛΛΟ να απεργείς και να αρνείσαι να παρέχεις μια υπηρεσία πχ.. και ΑΛΛΟ να παρακωλύεις την καθημερινότητα του κοσμάκη. Κάνε απεργία επ άπειρον στα σβάχια μου.. αλλα ΜΗ μου κλείνεις το δρόμο $#@$@#μενε. Καταρχάς δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την υπόθεση του Μπεου με των ιδιοκτήτων ταξί γιατί το ένα έχει ποινικό σκέλος και Σύσταση Εγκληματικής οργάνωσης κτλπ κτλπ νομίζω δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση. Δεύτερων αν ήθελε το κράτος να έχει κέρδος από τις πωλήσεις τον αδειών θα μπορούσε με απλούστατα λόγια να πει κύριοι σε κάθε μεταβίβαση θέλω Χ ευρώ. Αυτό που λες εσύ αέρας είναι ο πληθωρισμός στην κίνηση της αγοράς. Το σπίτι που μένεις το 80 έκανε πχ 10.000.000 δραχμές. Σήμερα θα το πουλούσες με 30.000 ευρώ; Πρέπει να καταλάβουμε ότι για ότι συμβαίνει φταίμε εμείς που αδιαφορούμε τόσα χρόνια και όχι ο διπλανός μας. Το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας άλλους ωφελεί. Όπως και να έχει κανενός το μέρος δεν έχω σκοπό να πάρω απλά είπα ότι είναι να γίνει ας γίνει και βλέπουμε. να λυπηθουμε τους ταξιτζηδες? μπα τα μεγαλυτερα λαμογια? κλεβουν τους παντες,σταματανε οπου γουσταρουνε,κανουνε αυτοσχεδιες πιατσες οπου γουσταρουνε,χρεωνουν οσο θελουν,συμπεριφερονται σα ζωα μονο και μονο γι αυτα ειμαι εναντια σε οτιδηποτε ζητησει ταξιτζης Εν αγνοία όπως είπα πριν του κράτους όπως τότε αγνοούσε με τους γιατρούς με τα φακελάκια και τους εφοριακούς με τις μίζες κτλπ. Είπα και ποιο πάνω για όλα φταίει η αδιαφορία η δική μας και του κράτους. Εγώ παίζει να είμαι και βλάκας και αργόσχολος στην τελική που ασχολούμαι με όλα και ότι μου έχει τύχει μέχρι τώρα το έχω καταγγείλει με επιστολές σε αρμόδιους φορείς.
QQTilt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 2 περιστατικά από αεροδρόμιο που δουλεύω που δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί κάπου. 1ον την πρώτη μέρα παίζαν κοντά στο αεροδρόμιο καβατζωμένοι ταξιτζήδες και σπάγανε παρμπρίζ από 2-3 απεργοσπάστες που πήγαν να πάρουν κούρσα και 2ον και καλύτερο προχθές που ερχόντουσαν οι αεκτζήδες αεροδρόμιο για τον Γκούντγιονσεν αρχίσαν οι ταξιτζήδες τα δεν περνάτε κλπ και τους σπάσαν καμιά 10αρια αμάξια οι αεκτζήδες και πέρασαν μια χαρά. Η γνώμη μου στο θέμα τώρα είναι η τελευταία φάση του κλαινμαιν, απέργησε όσο καιρό γουστάρεις αλλά μην κλείνεις το δρόμο ρε καθυστερημένε.
akpe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Έτσι, ο νόμος του ισχυρότερου. Και μετά μας ρωτάτε γιατί εναντιωνόμαστε σε τέτοιες τακτικές
QQTilt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Σωστά, το να μην πάω στη δουλειά μου είναι πιο καλή τακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.