cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι που τώρα βρίζουν τους ταρίφες θα θέλουν υποστήριξη σε λίγο καιρό όταν θα κάνουν αυτοί απεργία
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Αν όπου χ=ταξί ...και πάλι εξαρτάται.Οι εταιρίες ταξί έχουν κάποια οχήματα "ασφαλείας" (μιλάμε για 1-2, απο έναν στόλο πολλών δεκάδων) για να μεταφέρουν επείγοντα περιστατικά. Η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών ταξί είναι μεγάλοι μπάσταρδοι δέν χωράει συζήτηση επι αυτού,άλλα πέραν απο το ποιόν του εκάστοτε οδηγού ,σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις η παρουσία τους μπορεί να είναι και σωτήρια. Τώρα αν και μόνο άν σε μια τέτοια περίπτωση, κάποιος μπάχαλος θεωρήσει πρέπον να σταματήσει το ταξί και να το σπάσει επειδή μεταφέρει μια ετοιμόγεννη,ε...αξίζει στον ελληνικό πολιτισμό να βρεί το τέλος του την ίδια στιγμή. H πουστία με τα ΙΧ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και σε τελευταία ανάλυση κανένας δέν μπορεί να σου αρνηθεί το δικαίωμα να μεταφέρεις τα ανίψια σου στο αεροδρόμιο,άσχετα αν έχουν μεγαλύτερη ηλικία απο σένα...και είναι Κινέζοι...και δέν μπορείς καν να επικοινωνήσεις μαζί τους...
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι που τώρα βρίζουν τους ταρίφες θα θέλουν υποστήριξη σε λίγο καιρό όταν θα κάνουν αυτοί απεργία Been there, done that. Δεν υποστηρίζω καμία παράλογη, απολίτιστη και ζημιογόνα ενέργεια, ειδικά όταν παρακωλύει την ήδη δύσκολη καθημερινότητά μου, μόνο και μόνο στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης αλληλεγγύης, μήηηηηηηπως κάποτε κάνω κι εγώ απεργία. Αν κάνω κι εγώ τέτοια καραγκιοζιλίκια, ό,τι αιτήματα κι αν έχω, χίλια χρόνια να μην με υποστηρίξει κανένας. Δεν έχει σημασία πλέον τί ζητάνε, αλλά τί κάνουν για να το πάρουν (όπως και στις περισσότερες απεργίες στην Ελλάδα - ενδεικτικά θυμάμαι τα φορτηγά και τη ΔΕΗ, τί καλά που περάσαμε). Συγγνώμη αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.
kage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ειναι το ιδιο να απεργει κοσμος που πειναει ή ζητιανευει 5ε απο γνωστους για να τα βγαλει περα με τους ιδιοκτητες ταξι,βυτιοφορων,διχ,εργαζομενοι δεη,οτε και λοιπων δεκο που απεργουν?!! μακαρι να ειχαν ολοι οι πολιτες τα μεροκαματα τους και τις φοροελαφρυνσεις τους. (ελπιζω να μην βρεθει καποιος να πεταξει παλι την καραμελα...να ψοφησει η κατσικα του γειτονα,τρωγονται μεταξυ τους και λοιπες μαλακιες.αυτο θα λεγεται μονο οταν υπαρχει ισονομια)
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος κι ομως,ξεκινησαν να μαζευουν πινακιδες και να κοβουν κλησεις και τα ζωα τι κανανε?τις βγαλανε απο μονοι τους. η χειροτερη φαρα μακραν στην ελλαδα. μακαρι να ψοφησουνε. ζωα ειναι αυτοι η εσυ μπασταρδος που ευχεσαι να ψοφησουν?
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 πολλή μαζεμένη ιδεολογία καίει εγκεφαλικά κύτταρα μου φαίνεται.
spithas7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 24 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 24 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος http://www.youtube.com/watch?v=AAcOfmmhTw8&feature=player_embedded
Erwdios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εγώ λέω να ψοφήσει αυτός που αποφάσισε καλοκαιριάτικα να ανοίξει το συγκεκριμένο ζήτημα, βασιζόμενος ίσως στη ραστώνη του καλοκαιριού και πιστεύοντας κουτοπόνηρα ότι λόγω της τουριστικής περιόδου οι αντιδράσεις θα είναι περιορισμένες. Το ίδιο έκανε και πέρυσι με τα φορτηγά και δεινοπαθήσαμε δύο βδομάδες χωρίς βενζίνη. Είναι τυχαίο ότι επιλέγονται πάντα τα καλοκαίρια για να λύνονται τόσο μεγάλα προβλήματα? Είναι τυχαίο ότι αυτός που αποφάσισε το άνοιγμα ποιεί τη νήσσαν και περιμένει η οργή του κόσμου να λύσει το θέμα, όπως και με τα φορτηγά? Στο μεταξύ ξεφτιλιζόμαστε αισχρά παγκοσμίως και αν η ξεφτίλα των media δεν με αγγίζει προσωπικά, η εικόνα του να κρατάς φυλακισμένο κόσμο στα λιμάνια κάτω από 40 βαθμούς Κελσίου είναι εξοργιστική. Εκεί που είναι οι μπάτσοι να συλλάβουν τους συγκεκριμένους ταρίφες? Εκεί που είναι η κρατική μαγκιά, να σακατέψει στο ξύλο κάθε άτομο με παραβατική συμπεριφορά? Εκεί που είναι οι τσάντες με τις μολότωφ, να τις φορτώσουν σε κανέναν άμοιρο? Ξεφτίλες του κερατά, μόνο τις γριές και τους γέρους στο Σύνταγμα ήξεραν να κοπανάνε.
Alejandro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Πότε θα καταλάβουν όλοι όσοι κατεβαίνουν σε απεργίες ότι δημιουργόντας πρόβλημα στις "υπόλοιπες" ομάδες δεν κερδίζουν καμία εύνοια και συμπαράσταση, αλλά το αντίθετο. Σαν τη ΔΕΗ που μας έσπασε τα @@ με διακοπές καλοκαιριάτικα. Αν έχανα πτήση και χρήματα εξαιτίας τους θα πλάκωνα κανέναν στο ξύλο (και μετά θα με έστελναν στο νοσοκομείο οι υπόλοιποι, οπότε ούτε αυτή είναι λύση)! Γενικά σήμερα ακόμη και αν δε φταις πληρώνεις... Αν και το εν λόγω site είναι αμφιβόλου ποιότητας, το παρακάτω άρθρο εκφράζει τις σκέψεις μου, ίσως και τις σκέψεις μας. http://www.newsit.gr...d=87664&catid=3
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 κι όμως να δείτε που στο τέλος όλο και κάποια πολιτική υποχώρηση θα γίνει. Ελλάδα είσαι.
Erwdios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ο πληθυσμιακός περιορισμός που ζητάνε οι ταρίφες πάντως και είχε συμφωνηθεί από τον προηγούμενο υπουργό μάλιστα δεν είναι τόσο παράλογος μιας και εφαρμόζεται και στις περισσότερες πόλεις της Ευρώπης. Η μορφή των αντιδράσεων τους όμως είναι παντελώς βλακώδης και πρέπει να φάνε κάνα δυο σκαμπίλια στα πόδια που λέει και μία ψυχή, όσοι ψευτοτραμπούκοι κλείνουν αεροδρόμια και λιμάνια. Το αυτό ισχύει και για όσους κατά καιρούς επιλέγουν να ταλαιπωρούν τον κοσμάκη, χρησιμοποιώντας τον σα μοχλό πίεσης στη διασφάλιση των προνομίων τους.
FilipposMD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δεν χρειάζονται κατάρες, στο τέλος έτσι κι αλλιώς θα ψοφήσουμε όλοι. Αφού τα έχουμε διαλύσει όλα. Σταθερή πολιτική δεν υπάρχει. Κάθε κλάδος αποφασίζει να στραφεί φασιστικά εναντίον δικαίων και αδίκων. Όταν το κάνει, δεν υπάρχει πολιτεία να τιμωρήσει τους παραβάτες, πόσο μάλλον να αποτρέψει την παρανομία. Εγώ δυστυχώς περιμένω ότι η μέρα που θα ακούσουμε ότι εμφανίστηκε ένας με καραμπίνα και άρχισε να καθαρίζει τους ταξιτζήδες επειδή έχασε το αεροπλάνο πλησιάζει. Κοντά είμαστε... Όπου ταξιτζήδες βάλτε ΔΕΗτζήδες, ΟΤΕτζήδες, φορτηγατζήδες, γιατροί, φαρμακοποιοί και ό,τι άλλο θέλετε.
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ήμουν με ένα φίλο απο τη Ρουμανία στο αυτοκίνητο και ακούγαμε τα σχετικά στις ειδήσεις. "Στη Ρουμανία θα τους είχαν πάρει μέσα ήδη όλους αυτούς και θα είχαν κατασχέσει τα αυτοκίνητα τους. Είναι απαράδεκτο να κλείνεις το δρόμο και να ενοχλείς τους υπόλοιπους για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις". Αυτός απο ένα κολοχώρι, ούτε κάν απο Βουκουρέστι. Mind blown και 3οκοσμική χώρα mode on. Οι μέρες που απεργούν οι ταρίφες είναι παράδεισος εδω πάνω μιας και αυτοί δημιουργούν ΟΛΗ την κίνηση στη θεσσαλονίκη. Η ιδέα δε του να περιοριστούν στην πιάτσα όταν περιμένουν δεν υπάρχει. Κλείνουν όλο το δρόμο με ατελείωτες ουρές και δρούν ώς συνήθως σα να τους ανήκει το σύμπαν. Highlight η πιάτσα μητροπόλεως που έχει μια ουρά που σέρνεται σε στην αγίας σοφίας και την τσιμισκή. Το ίδιο και η πιάτσα στο λευκό πύργο που φτάνει μέχρι τσιμισκή. Κωλοφάρα απο τις λίγες. Στον topic starter καλύτερα επιβεβαίωσε οτι κάποιος φίλος θα είναι stand by αλλα make sure οτι δεν θα έχουν κλείσει το δρόμο πουθενά οι ταξιτζήδες Χθές τα ζώα σε μας πήγανε να κλείσουν το αεροδρόμιο. Ζώα μοσχάρια υπάνθρωποι σα τους αγρότες τους νταλικέρηδες και τους ΔΕΗτζήδες που μπορώ να θυμηθώ τα τελευταία χρόνια. Παιδεία μηδέν. Αρούγκαλοι.
aledjo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 εγω ειμαι υπερ των ταξιτζηδων και καλα κανουν! εχουν απολυτο δικιο
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ο πληθυσμιακός περιορισμός που ζητάνε οι ταρίφες πάντως και είχε συμφωνηθεί από τον προηγούμενο υπουργό μάλιστα δεν είναι τόσο παράλογος μιας και εφαρμόζεται και στις περισσότερες πόλεις της Ευρώπης. με τον προηγούμενο υπουργό ξέρεις τι είχε συμφωνηθεί; Καμία απολύτως αλλαγή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (το ίδιο ακριβώς βιολί δηλαδή με τις άδειες) και 40% αύξηση αδειών στην περιφέρεια. Φυσικά και είχαν συμφωνήσει διότι δεν άνοιγε το επάγγελμα, καμία ουσιαστική αλλαγή δεν είχε συμφωνηθεί. Το παρόν πλάνο μιλάει για πλήρη απελευθέρωση, κάτι που το συζητάνε χρόνια τώρα. Τον αριθμό των ταξί θα τον ρυθμίσει η αγορά, κάτι το οποίο με βρίσκει σύμφωνο! Άντε και στους φαρμακοποιούς εύχομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.