christiana78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 είμαι αδειούχα περίμενα πως και πως να βγω να τα σπάσω και κάθομαι σπίτι μου και πίνω τα ξίδια στους 4 τοίχους
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Έχω μια λύση για σένα που λέγεται Μέσα Μαζικής Μεταφοράς )))) Μην τους επιτρέψεις να χαλάσουν τις διακοπές σου.
christiana78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Έχω μια λύση για σένα που λέγεται Μέσα Μαζικής Μεταφοράς )))) Μην τους επιτρέψεις να χαλάσουν τις διακοπές σου. Και πώς θα γυρίσω σπίτι αργά;
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Βγαίνεις με παρέα που διαθέτει αυτοκίνητο. Δεν είναι και τόσο σπάνια η κατοχή αυτοκινήτου εν ανάγκη ξενύχτησε μέχρι πρωίας ώστε τα ΜΜΜ να ξεκινήσουν την βάρδια τους Κάτι τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι πόσο πιο καλά θα ήμασταν με 24/7 συγκοινωνία.........ελπίζω να το κοιτάξουν κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι Όπως και να έχει, μετά την λήξη των κινητοποιήσεων τους, ελπίζω να τους μποϊκοτάρει ο κόσμος όπως τους αξίζει.....χώρια που όποιος τους προτιμήσει θα υποφέρει ακούγοντας για το "δίκιο" των αιτημάτων τους
christiana78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ναι αλλά αυτόπροϋποθέτει οτι αυτός που θα φέρει το αμάξι δεν θα πιει και δεν είμαστε τέτειου είδους παρέα... Πάντως απο τότε που ξεκίνησε το μετρό είχα κουφαθεί που δεν το έκαναν 24 τουλάχιστον Παρασκευή-Σάββατο...
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μάλλον δεν το έκαναν για να μην δυσαρεστήσουν την συντεχνία των ταρίφων. Μερικές σελίδες πριν υπάρχει λινκ για είδηση σχετικά με τα εμπόδια που βάζουν οι ταρίφες στην λειτουργία του προαστιακού πάτρας. Διόλου απίθανο να συνέβη κάτι αντίστοιχο και για τα ΜΜΜ της πρωτεύουσας... Ας το πατε εναλλάξ. Κάθε μέρα θα μένει ξενερωτος και από ένας στις εξόδους Λύσεις υπάρχουν....
minaras_tio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αντε απο δω που θα μιλανε και οι ταριφες! Διαμαρτυρονται οτι απελευθερωνεται το επαγγελμα τους,οτι τους κλεβουν 200000-300000€ (δε ξερω ποσο ειχε η αδεια ενος ταξι), τη στιγμη που οι ιδιοι,ειδικα στην Αθηνα ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ το κοσμο ολο τοσα χρονια τωρα.Τουριστες,ηλικιωμενους,φοιτητες... Και το παιζουν και νταηδες και δερνουν τους τουριστες στο λιμανι της Πατρας; Δε ντρεπονται λιγο; Αντε!!
christiana78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μια φορά το έχω κάνει αυτό κάτι Χριστούγεννα που δεν έβρισκα ταξί και είχα γίνει λιώμα... ήταν πολύ σουρεάλ νόμιζα οτι είμουν στο μετρό και στο τρένο για πάντα...
DrLo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσεχτο? Τι παραπάνω από τους ταρίφες κάνανε οι νταλικέρηδες και τους επιστράτευσαν?
DrLo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 οι νταλικερηδες ηταν ΔΧ Τα TAXI δηλαδή είναι ΙΧ ? και σε τι έχει να κάνει αυτό με την επιστράτευση?
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Τα TAXI δηλαδή είναι ΙΧ ? Ε.Δ.Χ είναι. επιβατικά δημόσιας χρήσης. Στους οδηγούς φορτηγών είχαν κάνει επιστράτευση.
DrLo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ε.Δ.Χ είναι. επιβατικά δημόσιας χρήσης. Στους οδηγούς φορτηγών είχαν κάνει επιστράτευση. Άρα ? - Οι οδηγοί φορτηγών εκλειναν τα διυληστήρια - Οι οδηγοί ταξί απκλείουν λιμάνια, αεροδρόμια, νομαρχίες, ΔΟΥ, ανοίγουν διόδια κλπ κλπ Ας τους επιστρεατεύσει κάποιος να τελιώνει το αστείο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.