Προς το περιεχόμενο

Αγορα λαπτοπ

zesoares

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xaxa ελα ρε φιλε ... :D

τι χα χα ;;;δεν μπορεις να κατανοησεις 5 πραγματα.αν ηταν τοσο χαλια λειτουργικο δεν θα ειχε κανεις 7 αλλα xp.μη λεμε οτι θελουμε και αντε να τα λεμε αλλα μεσα μας να τα λεμε οχι,σε μια κοινοτητα 180 χιλιαδων ατομων.απο την dell που ειναι προβληματικη σε θεμα ψυξης ειπες οχι εκανες πισω,απο την αλλη πας στη sony και εκει βρισκεις κατι.εγω αυτο που θα σου προτεινα ειναι να κανεις μια δικη σου συνθεση σε εναν σταθερο και με 1200 που διαθετεις θα εχεις εναν παρα πολυ καλης ποιοτητας υπολογιστη

Δημοσ.

Γιατι αρπαζεσαι ?????Δεν λεω οτι ειναι χαλια το windows αλλα υπαρχει τροπος να φυγει κανεις απο windows?????????????ο περισοτερος κοσμος το εχει συνηθησει + πολλες εταιρειες εχουν τα αρχεια σε word,excel κτλ !!!Μην λεμε οτι να ναι δοκιμασε ενα λεοπαρντ δοκιμαε ενα linux!!!!Εχω ενα φιλο που εβαλε linux στο λαπτοπ του (το εχει 3 χρονια) και μου λεει αναστηθηκε ο υπολογιστης μου παει σφερα τωρα γιατι απλα το λινυξ ειναι πολι ελαφρυ !!!Μην θεοποιυμε και την Microsoft!!!Θυμασαι τα βιστα???καλυτερα οχι ειναι οτι χειροτερο εχει βγει!!!Θυμασαι πως η microsoft οταν βγηκε το 95 και αν θυμαμαι καλα το 2000 ηταν πολι ευκολο να το σπασεις (και το office επισης!!!)γιΑ αυτο ολοι τα χρησιμοιποιησουαν οχι γιατι ειναι το καλυτερο λειρτουργικο και μετα το με το 2002 και τα επομενα αρχισαν να βγαινουν update,το genuine κτλ και μετα σε αναγκασαν να πληρωνεις!!!!!(Δεν ξερω αν θυμασαι την περιφημη συμφωνια με το ελληνικο δημοσιο να εχουν ολοι οι υπολογιγστες winodws????Απλα η microsoft τους επιασε διοτι τα λειτουργικα τους ηταν σπασμενα και αναγκασε το κρατος να πληρωσει!!!!!! ααα για το σονι δεν ειπα κατι ουτε ειπα οτι θα παρω μακ(αν και το προτιμω) οσο αναφορα το ντελ για τα λεφτα του ειναι τρελα :-D ασχετα που ειναι εχει προβλημα ψυξης!!!Συλλεγω διαφορες αποψεις για να διαλεξω το καλυτερο δεν καταλαβαινω γιατι αρπαζεσαι τοσο .....

ααα και οι περισοτεροι δεν συγκριναν τα λαπτοπ μεταξυ τους αλλα ποιο πολι την τιμη τους!!!!Ανεφερα οτι υπαρχει μια πολι μικρη πιθανοτητα να το παρω λιγο πιο φθηνο αλλιως δεν θα ασχολιομουνα καν με μακ....Πας σε πλαισιο και σου λενε κερδισες ενα λαπτοπ διαλεξε οποιο θες ποιο περνεις?Για ποιο λογο ?

Δημοσ.

Γιατι αρπαζεσαι ?????Δεν λεω οτι ειναι χαλια το windows αλλα υπαρχει τροπος να φυγει κανεις απο windows?????????????ο περισοτερος κοσμος το εχει συνηθησει + πολλες εταιρειες εχουν τα αρχεια σε word,excel κτλ !!!Μην λεμε οτι να ναι δοκιμασε ενα λεοπαρντ δοκιμαε ενα linux!!!!Εχω ενα φιλο που εβαλε linux στο λαπτοπ του (το εχει 3 χρονια) και μου λεει αναστηθηκε ο υπολογιστης μου παει σφερα τωρα γιατι απλα το λινυξ ειναι πολι ελαφρυ !!!Μην θεοποιυμε και την Microsoft!!!Θυμασαι τα βιστα???καλυτερα οχι ειναι οτι χειροτερο εχει βγει!!!Θυμασαι πως η microsoft οταν βγηκε το 95 και αν θυμαμαι καλα το 2000 ηταν πολι ευκολο να το σπασεις (και το office επισης!!!)γιΑ αυτο ολοι τα χρησιμοιποιησουαν οχι γιατι ειναι το καλυτερο λειρτουργικο και μετα το με το 2002 και τα επομενα αρχισαν να βγαινουν update,το genuine κτλ και μετα σε αναγκασαν να πληρωνεις!!!!!(Δεν ξερω αν θυμασαι την περιφημη συμφωνια με το ελληνικο δημοσιο να εχουν ολοι οι υπολογιγστες winodws????Απλα η microsoft τους επιασε διοτι τα λειτουργικα τους ηταν σπασμενα και αναγκασε το κρατος να πληρωσει!!!!!! ααα για το σονι δεν ειπα κατι ουτε ειπα οτι θα παρω μακ(αν και το προτιμω) οσο αναφορα το ντελ για τα λεφτα του ειναι τρελα :-D ασχετα που ειναι εχει προβλημα ψυξης!!!Συλλεγω διαφορες αποψεις για να διαλεξω το καλυτερο δεν καταλαβαινω γιατι αρπαζεσαι τοσο .....

Συγγνωμη κιολας..αλλα τι σχεση εχει το δημοσιο,τα vista,τα 95..οτι να΄ναι...καμια σχεση με αυτο που θα επρεπε να σε απασχολει..

Για να ξεκαθαριζουν καποια πραγματα....τα windows 7 ειναι ενα καταπληκτικο λειτουργικο(για καποιον που ξερει να το χρησιμοποιει)με τα αρνητικα του και τα θετικα του οπως ολα...αν εσενα δεν σου αρεσει μην μπαινεις στην διαδικασια να λες για ιστορικα γεγονοτα ή οτιδηποτε αλλο...

Γιατι δεν παιρνεις το mac να τελιωνεις???

Δημοσ.

Μαλλον αυτο θα κανω!Απλα η αππλε ειναι σπαστικη που σε 6-8 μηνες θα βγαλει κατι πολυ καλυτερο και δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να ρισκαρω αλλα απο οτι καταλαβα η καρτα γραφικων 6750 εινα αρκετα καλη θα αντεξει καποια χρονια και μαλλον αυτο θα κανω!

Δημοσ.

Μαλλον αυτο θα κανω!Απλα η αππλε ειναι σπαστικη που σε 6-8 μηνες θα βγαλει κατι πολυ καλυτερο και δεν ειμαι σιγουροςαν πρεπει να ρισκαρω αλλα απο οτι καταλαβα η καρτα γραφικων 6750 εινα αρκετα καλη θα αντεξει καποια χρονια και μαλλον αυτο θα κανω!

Κατ'αρχας η 6750,θα σου ειναι αχρηστη,αν δε βαλεις και windows στο macbook σου!Και ναι αν θες να παιζεις παιχνιδια(σε windows περιβαλλο)η πιο αξιοπιστη λιση ειναι η 6750!

Και πρι αρχισεις να προσβαλλεις ενα λογισμικο,κοιτα πρωτα αν στην τελικη θα το ξαναχρειαστεις,μετα την μεταβαση σου στο επομενο.

Γιατι αν αναγγαστεις να το ξαναχρησημοποιησεις,τοτε πες μας ποσο ηληθιος μπορεις να νιωσεις,μετα απ'ολα αυτα που του'χεις σουρει?

Γι'αυτο εγω,τα'χω με την apple και οχι με τα mac!

Φιλικα,παντα!

Δημοσ.

xaxaxax συμφωνα με αυτα που λες!!!!Και δεν τα εχω με το WINDOWS7 αλλα με την microsoft για διαφορους λογους τεσπα.....σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου και και τις συμβουλες των αλλων φιλων!...

Δημοσ.

xaxaxax συμφωνα με αυτα που λες!!!!Και δεν τα εχω με το WINDOWS7 αλλα με την microsoft για διαφορους λογους τεσπα.....σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου και και τις συμβουλες των αλλων φιλων!...

Ουτε εγω συμπαθω την microsoft,αλλα τα win7 ειναι το λογισμικο που μου κανει ολες τις δουλειες/ασχολειες που θελω!

Λοιπων καλυτερα ν'αφησουμε τα λογισμικα των 2 εταιριων και να συγκεντροθουμε στο θεμα μας!Ποιο μακ ειναι ιδανικο για σενα!

Δημοσ.

το ιδανικο για μενα ειναι αυτο εδω

2.2GHz quad-core Intel i7

15.4-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display, 1440-by-900 resolution

4GB (2 x 2GB) of 1333MHz DDR3 SDRAM

500GB Serial ATA @ 7200 rpm

8x double-layer SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

Intel HD Graphics 3000 and AMD Radeon HD 6750M

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...