Προς το περιεχόμενο

Αγορα λαπτοπ

zesoares

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω κάποιο laptop μέχρι 450 ΕΥΡΩ, και με αριθμητικό πληκτρολόγιο οπωσδήποτε.

Το χρειάζομαι για OFFICE, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ SPSS.

Δέν παίζω παιχνίδια, και δεν βλέπω DVD.

Εχω βρεί τα παρακάτω ως ενδιαφέροντα αλλά δέχομαι και άλλες προτάσεις

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0532837&catid=010200

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=11844

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=9205

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπως ειπα παιζω οχι απαιτητικα παιχνιδια τυπου προ μανατζερ μια στο τοσοκτλ....κατα τα αλλα το θελω για καθημερινη χρηση movies,music,σπουδες αυτο...απλα το παραπονο μου με την windows ειναι οτι πραγματικα δεν αντεχεται!!!

και ναι εχω χρησημοιποιησει μακ! ξερεις πως διαγραφεται ενα παιχνιδι ?απλα delete και δεν το ξαναβλεπεις ! για το windows τα ξερεις καλυτερα απο μενα ....

και σχετικα με την τιμη υπαρχει πιθανοτητα να το παρω με εκπτωση το καλο μοντελο στα 1300 ευρω λογω του φιλου μου εκει.....ειναι καλο deal?

Κανονικα περνεις κατι,μεχρι εκει που φτανει η τζεπη σου!Οποταν αν μπορεις κτυπα αυτο με τον τετραπυρινο και την 6470!

Δημοσ.

Γι'αυτα που ζητας,νωμιζω οτι μια χαρα ειναι!Φυσικα με την 6750 θα εισαι χαλαρος στο να παιξεις οτι παιχνιδι θες σε πολυ καλα γραφικα!

Δε μπορω να σου προτινω κατι σ'αυτα τα λεφτα,γιατι αυτο που μπορω να προτινω,θα ειναι σε windows!

Δημοσ.

Για να τελιωνεις και εσυ...Εφοσον εχεις θεμα με τα windows(ασχετα αν τα 7αρια τα windows ειναι καταπληκτικα)πας σε mac,αφου το εχεις και τοσο αποθημενο...αλλα προσεξε..αν πας σε mac παρε μονο με την 6750m και οχι με την 6490m..δες και καποια βιντεακια στο youtube την 6750m και θα καταλαβεις..αυτα απο μενα...

Και σε windows φυσικα και μπορεις να βρεις κατι πολυ καλυτερο απο θεμα χαρακτηριστικων σε αυτα τα λεφτα...αλλα αλλο θεμα αυτο...

Δημοσ.

οπως αυτο το SONY? VPCF2290X CTO

Intel® Core™ i7-2720QM quad-core processor (2.20GHz) with Turbo Boost up to 3.30GHz

Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit

Silver

16.4" 2D Full HD LCD display (1920x1080) with LED backlight

NVIDIA® GeForce® GT 540M (1GB VRAM) dedicated graphics

Blu-ray Disc™ player / burner

500GB (7200rpm) hard drive

6GB (4GBx1 + 2GBx1) DDR3-SDRAM-1333

Large lithium-ion battery (7500mAh)

και παλι εχει σχεδον τα ιδια λεφτα αλλα δεν και πολυ πολυ καλυτερο ...

Δημοσ.

οπως αυτο το SONY? VPCF2290X CTO

Intel® Core™ i7-2720QM quad-core processor (2.20GHz) with Turbo Boost up to 3.30GHz

Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit

Silver

16.4" 2D Full HD LCD display (1920x1080) with LED backlight

NVIDIA® GeForce® GT 540M (1GB VRAM) dedicated graphics

Blu-ray Disc™ player / burner

500GB (7200rpm) hard drive

6GB (4GBx1 + 2GBx1) DDR3-SDRAM-1333

Large lithium-ion battery (7500mAh)

και παλι εχει σχεδον τα ιδια λεφτα αλλα δεν και πολυ πολυ καλυτερο ...

Ωραια..και???Βρηκες εσυ καποιο τυχαια και μου το δειχνεις...για ποιο λογο??Με τοσα που κανει το mac-για να καταλαβεις- μεχρι και ενα πολυ καλο alienware μπορεις να παρεις...Απο την στιγμη ομως που εχεις κολημα με τα mac πηγαινε και χτυπα το...

Δημοσ.

To θέμα είναι να πάρει κάτι που του αρέσει!Και αν μπορεί να το πάρει με τα λεφτά που διαθέτει,ας το πάρει!

Οι απαιτήσεις που έχει,δεν είναι και πολύ μεγάλες,οποταν όποιο και να πάρει από τα 3 mac πιστεύω ότι θα κάνει τις δουλειές που θέλει!

Άποψη μου, καλύτερα να πάρει το mac μια και το'χει σαν απωθημένο και έχει και την ευκαιρία να το πάρει από Αμερική =πιο φθηνά!

Είναι κρίμα να χάσει την ευκαιρία να πάρει αυτό που θέλει και να παρατείνει το αίσθημα του απωθημένου,που έχει προς τα μακ!

Δημοσ.

ωραια τα λες φιλε εκτορ! :D μακαρι αυτη η μικρη πιθανοτητα να γινει πραγματικοτηα τεσπα... πανο δεν το βρηκα τυχαια εχω ψαξει ολα τα μοντελα του σονι ντελ τοσιμπα hp και γενικα τα νεα λαπτοπ για να τα συγκρινω και νομιζω οτι σε επιδοσεις το μακ δεν υστερει ειδικα αν σκεφτεις το οτι το leopard h πλεον to lion που βγηκε ειναι ελαφρια για τον υπολογιστη!ΑΑΑ και το alienware καλο ειναι για GAMERS! Ουτε ειμαι ουτε θελω να το κουβαλαω αυτο το πραγμα για λαπτοπ πολυ βαρυ!Και επισης δεν εχω κολλημα με το μακ!Απλα ενας απλος χρηστης του windows εχει κουραστει απο τις βλακ..ες που βγαζει η microsoft!!!Αλλωστε αν ξερεις η windows ειναι φτιαγμενη με πολι απλες βασεις του μακ δηλαδη απλα μια πολυ πολυ απλη εκδοση!!!

Δημοσ.

ωραια τα λες φιλε εκτορ! :D μακαρι αυτη η μικρη πιθανοτητα να γινει πραγματικοτηα τεσπα... πανο δεν το βρηκα τυχαια εχω ψαξει ολα τα μοντελα του σονι ντελ τοσιμπα hp και γενικα τα νεα λαπτοπ για να τα συγκρινω και νομιζω οτι σε επιδοσεις το μακ δεν υστερει ειδικα αν σκεφτεις το οτι το leopard h πλεον to lion που βγηκε ειναι ελαφρια για τον υπολογιστη!ΑΑΑ και το alienware καλο ειναι για GAMERS! Ουτε ειμαι ουτε θελω να το κουβαλαω αυτο το πραγμα για λαπτοπ πολυ βαρυ!

Απλα για παραδειγμα το ανεφερα το alienware..για να καταλαβεις πως οντως παιρνεις κατι πολυ ποιο δυνατο σε windows...απλα δεν εψαξες καλα...τεσπα..

αφου ψηνεσαι τρελλα για mac τι καθεσαι και συγκρινεις...απλα εσυ πρεπει να αποφασισεις τι θελεις...μια ετσι μια αλλιως εισαι..

Δημοσ.

ωραια τα λες φιλε εκτορ! :D μακαρι αυτη η μικρη πιθανοτητα να γινει πραγματικοτηα τεσπα... πανο δεν το βρηκα τυχαια εχω ψαξει ολα τα μοντελα του σονι ντελ τοσιμπα hp και γενικα τα νεα λαπτοπ για να τα συγκρινω και νομιζω οτι σε επιδοσεις το μακ δεν υστερει ειδικα αν σκεφτεις το οτι το leopard h πλεον to lion που βγηκε ειναι ελαφρια για τον υπολογιστη!ΑΑΑ και το alienware καλο ειναι για GAMERS! Ουτε ειμαι ουτε θελω να το κουβαλαω αυτο το πραγμα για λαπτοπ πολυ βαρυ!Και επισης δεν εχω κολλημα με το μακ!Απλα ενας απλος χρηστης του windows εχει κουραστει απο τις βλακ..ες που βγαζει η microsoft!!!Αλλωστε αν ξερεις η windows ειναι φτιαγμενη με πολι απλες βασεις του μακ δηλαδη απλα μια πολυ πολυ απλη εκδοση!!!

Αν τελικά θα πας σε μακ, καλύτερα άνοιξε ένα θέμα κ στα Apple Hardware.Eκει θα σε βοηθήσουν περισσότερο ποιο από τα 3 να επιλέξεις και θα σε καθοδηγήσουν και στα πρώτα σου βήματα σ'αυτα!;)

Δημοσ.

Αλλωστε αν ξερεις η windows ειναι φτιαγμενη με πολι απλες βασεις του μακ δηλαδη απλα μια πολυ πολυ απλη εκδοση!!!

τι εννοεις εδω;γιατι θα τα βγαλω τα μαλλια μου σημερα...

Δημοσ.

δες την ιστορια της windows!!!πως εκλεψε την μακ πριν χρονια και εφτιαξσε τα windows 95 !η αππλε την πηγε στα δικαστηρια κερδισε την δικη πηρε καποια λεφτα για αυτο και ξανα υπαρχει!

Απλα για παραδειγμα το ανεφερα το alienware..για να καταλαβεις πως οντως παιρνεις κατι πολυ ποιο δυνατο σε windows...απλα δεν εψαξες καλα...τεσπα..

αφου ψηνεσαι τρελλα για mac τι καθεσαι και συγκρινεις...απλα εσυ πρεπει να αποφασισεις τι θελεις...μια ετσι μια αλλιως εισαι..

κοιτα το κατι πολυ πολυ καλυτερο δεν πιστευω να υπαρχει σε windows!ok μπορει να εχει μια καλυτερη καρτα γραφικων καποιο λαπτοπ σε windows και καποια αλλα , αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο τεραστια.Οκ φιλε δωσε μου κανα καλο λαπτοπ σε αυτα περιπου τα χρηματα να το τσεκαρω!

Αν τελικά θα πας σε μακ, καλύτερα άνοιξε ένα θέμα κ στα Apple Hardware.Eκει θα σε βοηθήσουν περισσότερο ποιο από τα 3 να επιλέξεις και θα σε καθοδηγήσουν και στα πρώτα σου βήματα σ'αυτα!;)

Τhanks φιλε και αυτο θα κανω να μου δωσουν και απο κει καμια συμβουλη!

Δημοσ.

zesoares ok φιλε σε οτι λες θα λεω ναι αν σε καλυπτει αυτο προκειμενου να ξεχασω και αυτα που ξερω!

-και κατι αλλο,με ποια εμπειρια μπορεις να κρινεις εσυ ενα λειτουργικο αν ειναι προβληματικο η οχι;αυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω,μαθε επιτελους πως τα win 7 ειναι το ποιο σταθερο λειτουργικο των win εως τωρα.αλλα απο ο,τι καταλαβα δεν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο απλα ετσι για να κανουμε συζητηση ....αν κανω λαθος πηγαινε στο post 1 εως το τελευταιο.αυτα απο μενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...