da-vinci Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 να μη τα ξαναλεω εσυ εχεις την αποψη σου και την υποστηριζεις,το αν πληρωνεις το λογοτυπο η οχι φαινεται στη χρηση σε σχεση με αλλα,τωρα για το πληκτρολογιο τι να πω αν μονο κατα τη γνωμη σου ειναι αυτο που αξιζει στα vaio σεβαστη η αποψη σου,αλλα εγω εχω διαφορετικη
zesoares Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εχεις χρησιμοποιησει ποτε σου mac; Συμφωνα με τα λεγομενα σου, οχι! Γιατι εμεις οι Ελληνες εχουμε το κακο συνηθειο να τα ξερουμε ολα χωρις να εχουμε δουλεψει κατι; Επειδη δεν μας αρεσει κατι, δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο. Και εγω θεωρω τα volkswagen μετρια αμαξια (χωρις να εχω οδηγησει καποιο). Τι σημαινει αυτο; Οτι θα κανω καποιον αλλον να μην αγορασει κατι, που υποθετω πως δεν ειναι καλο; Γιατι τοσην ωρα υποθεσεις κανεις. Πιστεψε με, αν τυχον και παει το παιδι σε κανενα Best Buy στην Αμερικη, οι πωλητες θα του πουνε τα χειροτερα για τα dell. Και ξερεις τι προτεινουν σαν αξιοπιστα μηχανηματα; Acer και apple.. Τα οποια acer τα θεωρουμε οτι ειναι για πεταμα στην Ελλαδα (λογω κακου service). Αλλο κακο service ομως, και αλλο αξιοπιστο λαπτοπ. Φιλε Χριστοφορε αν εχεις χρησιμοιποιησει μακ θα ξερεις οτι προκειται για ενα μηνχανηνα αλλα επιπεδου το Windows δεν μπορει καν να τα συγκρινουμε!!!!Δεν εχεις bugs,ιους temporary files και γενικα δεν σου δημιουργει κανενα προβλημα.Αυτο που με χαλαει με την αππλε ειναι οτι εγω θελω ενα υπολογιστη να τον χρησιμοιποιω καποια χρονια με την χαλια καρτα γραφικων ελειψη blu ray αυτο δεν γινεται τωρα. Το απριλιο η αππλε εβγαλε καινουργια macbook pro το χειμωνα θα βγαλει παλι καινουργια με καλυτερη καρτα γραφικων blu ray καλυτερη επεξεργαστη κτλ κριμα δεν ειναι να δωσω ενα σωρο λεφτα και μετα απο 6 μηνες να βγει κατι πολι καλυτερο με τα ιδια λεφτα?Τουλαχιστον να σου εδινε την δυνατοτηα να εκανες configuration!An ειδες το σονι που ανεφερα ειναι απο χαρακτιριστικα πολυ καλυτερο εχει ωραιο design και σχετικα καλες επιδοσεις! Εισαι 10000% σιγουρος για την εγγυηση? Φιλε Χριστοφορε αν εχεις χρησιμοιποιησει μακ θα ξερεις οτι προκειται για ενα μηνχανηνα αλλα επιπεδου το Windows δεν μπορει καν να τα συγκρινουμε!!!!Δεν εχεις bugs,ιους temporary files και γενικα δεν σου δημιουργει κανενα προβλημα.Αυτο που με χαλαει με την αππλε ειναι οτι εγω θελω ενα υπολογιστη να τον χρησιμοιποιω καποια χρονια με την χαλια καρτα γραφικων ελειψη blu ray αυτο δεν γινεται τωρα. Το απριλιο η αππλε εβγαλε καινουργια macbook pro το χειμωνα θα βγαλει παλι καινουργια με καλυτερη καρτα γραφικων blu ray καλυτερο επεξεργαστη κτλ κριμα δεν ειναι να δωσω ενα σωρο λεφτα και μετα απο 6 μηνες να βγει κατι πολι καλυτερο με τα ιδια λεφτα?Τουλαχιστον να σου εδινε την δυνατοτηα να εκανες configuration!An ειδες το σονι που ανεφερα ειναι απο χαρακτιριστικα πολυ καλυτερο εχει ωραιο design και σχετικα καλες επιδοσεις! Εισαι 10000% σιγουρος για την εγγυηση? Προτεινω συνεχως dell γιατι αξιζουν και ως προς την εγγυηση, αλλα και ως προς σχεση τιμης-αποδοσης. Και εχουν και πολυ καλες οθονες. Αλλα δεν νομιζω να μην εχω αναφερθει επανειλημμενα στο θεμα του θορυβου που εχουν.. Sony vaio E series (vpceb1s1e), Sony Vaio F series (VPCF13Z8E/BI.GC2), και ειχα και αλλο ενα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ηταν (4ων ετων μοντελο παντως). Το μοναδικο που μου αρεσε στα sony ηταν το πληκτρολογιο και μονο. Τι αλλο να μου αρεσει; Που πληρωνω το λογοτυπο vaio; Ωντος ντελ απο σονι υπαρχει μια διαφορα στα χρηματα και το ντελ ειναι πιο φθηνο και εχει καλα χαρακτιρστικα.Αλλα στο σονι πληρωνεις ωραιο design+πολυ καλυτερτη οθονη!!! Φιλε Χριστοφορε βλεπω οτι ασχολεισαι με τα μακ δωσε μου και εσυ μια αποψη για το εξης μακ 1)2.2GHz quad-core Intel i7 15.4-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display, 1440-by-900 resolution 4GB (2 x 2GB) of 1333MHz DDR3 SDRAM 500GB Serial ATA @ 7200 rpm 8x double-layer SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) Intel HD Graphics 3000 and AMD Radeon HD 6750M 2) 2.0GHz quad-core Intel i7 15.4-inch (diagonal) LED-backlit Hi-Res antiglare widescreen display, 1680-by-1050 resolution 4GB (2 x 2GB) of 1333MHz DDR3 SDRAM 500GB Serial ATA @ 5400 rpm 8x double-layer SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) Intel HD Graphics 3000 and AMD Radeon HD 6490M 3)2.8GHz Intel Core i7 4GB (2x2GB) RAM500GB 5400rpm Hard DriveSuperDrivenVIDIA GeForce GT 330M 512MB GPU15.4" Antiglare High-Res Widescreen LED Backlit DisplaySecure Digital (SD) Card SlotiSight Webcam, Bluetooth 2.1+EDR802.11n AirPort ExtremeMac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 lb το ποιο προβληματικο ειναι η video card παντως...
xristoforos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Απο τα 2 mac που γραφεις, το καλυτερο ειναι αυτο με την 6750 που ειναι πολυ δυνατη καρτα γραφικων. Αλλα δεν αναφερεις ποσα mb ειναι (1gb ή 512mb;) Αν και -οπως σου ξαναειπα στην αρχη- δεν προτεινω να παρεις mac των 1700+ ευρω για εναν χρονο εγγυηση και για παιχνιδια. Παρε μια παιχνιδοκονσολα (xbox/ps3) και θα εισαι καλυμμενος σε αυτο το θεμα.
da-vinci Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 zesoares το περιεργο ειναι οτι ενω εχεις τοσες γνωμες απο αλλα μελη επιμενεις αλαζεις γνωμες καθε ωρα,καρτες γραφικων καλες δεν εχουν bluray δεν εχουν τα mac που εσυ θελεις,γιατι επαναλαμβανεσαι με τα ιδια και τα ιδια;τελικα οι απαιτησεις σου ποιες ειναι;κατασταλαξες για τι χρηση θα επιλεξεις εναν υπολογιστη;
zesoares Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Φιλε μου απλα πολυλογουμε ουσιαστικα δεν λεμε τιποτα!Ψαχνω να παρω ενα pc για τους γνωστους λογους ταινιες μουσικη και να παιζω κανα προ ρε παιδια!Δεν παιζω και crysis!Απλα ειπα οτι θα ηταν καλο να επαιζα πχ το προ τα επομενα 3-4 χροονια γιατι καθε μερα δεν παιρνεις υπολογσιτη! Και κανεις δεν εδωσε μια καθαρη απαντηση το μακ δεν ειναι καλο γιατι ειναι ακριβο, λιγη εγγυηση το ντελ ειναι φθηνο και καλο σονι επισης κτλ.....Εχεις τρια μηχανηματα πχ το παραπανω σονι ενα ντελ 15Χ και το μακ ποιο ειναι καλυτερο σαν επιδοσεις χαρακτεριστικα?Ποιο ειναι friendly user? Ελεγα για το blu ray την video card κτλ γιατι ψαχνω καθε λεπτομερεια και δεν τα γνωριζω τοσο καλα.....Κανεις δεν λεει οτι το ντελ εχει ενα προβλημα θερμοκαρασιας πηγα στο public και ηταν ετοιμο να εκραγει το σονι καλο τα φθηνα μοντελα εχουν ομως κακο touch pad και ειδικα για αυτο το καινουργιο δεν ξερω δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια....Απλα φιλοι μου ζητησα μια γνωμη απο πιο εμπειρους διοτι δεν ειμαι και ο ειδικος απλα ηθηελα να μαθω μια αποψη/εμπειρια/συμβολη καποιου για τα παραπανω μοντελα !!Πολι σημαντικη η εγγυση ομως υπαρχουν και αλλες λεπτομερειες. Και επεμενα στο blu ray αλλα και στις καρτες γραφικων του μακ και του σονι γιατι απλα δεν ειμαι και τοσο ενημερωμενος... (αααα και πρωτη φορα ο φιλος μιλησε για την καρτα γραφικων του μακ χρησιμη συμβουλη!!!χαιρομαι που ειναι καλη)
ektor7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Hello μαγκες υπαρχει μια πιαθανοτητα να παρω λαπτοπ και τσεκαρω διαφορα μοντελα....επειδη δεν παιζω πολλα παιχνιδια εκτος pro fifa football manager need for speed εχω καταληξει προς macbook pro πιο συγκεριμενα σε αυτα τα δυο μοντελα 1) 2.8GHz Intel Core i7 λογικα dual core 4GB (2x2GB) RAM 500GB 5400rpm Hard Drive SuperDrive nVIDIA GeForce GT 330M 512MB GPU 15.4" Antiglare High-Res Widescreen LED Backlit Display Secure Digital (SD) Card Slot iSight Webcam, Bluetooth 2.1+EDR 802.11n AirPort Extreme Mac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 lb και το αλλο ... 2GHz Intel Core i7 Quad-Core4GB (2x2GB) RAM500GB 5400rpm Hard DriveSuperDriveAMD Radeon HD 6490M 256MB GPU15.4" Glossy Widescreen LED Backlit DisplaySecure Digital (SDXC) Card SlotFaceTime HD CameraBluetooth 2.1+EDR, 802.11n Wi-FiMac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 lb πιστευετε οτι θα μπορουσα να παιξω τις επομενες εκδοσεις των παιχνιδιων τα επομενα 3-4 χρονια? Γινεται να αλλαξω καρτα γραφικων η σκληρο με solid state σε macbook pro ? Ωστοσο υπαρχει μια αλλη επιλογη το sony με τα εξης χαρακτεριστικα Ιntel® Core™ i7-2720QM quad-core processor (2.20GHz) with Turbo Boost up to 3.30GHz Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit Silver 16.4" 2D Full HD LCD display (1920x1080) with LED backlight NVIDIA® GeForce® GT 540M (1GB VRAM) dedicated graphics Blu-ray Disc™ player / burner 500GB (7200rpm) hard drive 6GB (4GBx1 + 2GBx1) DDR3-SDRAM-1333 Large lithium-ion battery (7500mAh) Καλο και το σονι ωστοσο τα προβληματα που παρουσιαζονται λογω του windows me ωθουν στο μακ και γενικα τα windows μονο εκνευρισμο μου προκαλουν . Εσεις τι λετε ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη? Εγω θα σου προτινα το 2ο mac με τον τετραπυρινο!Αλλα με τιποπα σε windous laptop,εφοσον συχενεσαι τα windows! Αυτα απο μενα!
zesoares Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 η καρτα φραφικων του δευτερου μακ πως σου φαινεται ??? υπαρχει και αυτο εδω που υπερτερει πιστευω 2.2GHz quad-core Intel i7 15.4-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display, 1440-by-900 resolution 4GB (2 x 2GB) of 1333MHz DDR3 SDRAM 500GB Serial ATA @ 7200 rpm 8x double-layer SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) Intel HD Graphics 3000 and AMD Radeon HD 6750M μονο που εδω η τιμη αρχιζει να τσιγκλαει χαχα
ektor7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Βασικα αν ηταν πιο φθηνα, σιγουρα θα ειχαμε mac. Εφοσον δεν εχεις mac, τι συγκρινεις με τα windows; Αν ειναι 1 φορα σταθερα τα windows τοτε τα snow leopard ειναι 10 (και δεν το λεω εγω). Επισης σχετικα με την μπαταρια.. Οταν το θες για επαγγελματικη χρηση και εισαι ολη μερα στον δρομο τοτε θες αυτονομια. Δεν ειναι ουτε αυτο σημαντικο; Και για να μην αρχισεις παλι ''εχεις mac και τα λες ολα αυτα'' κλπ κλπ, να σου πω απλα οτι εχω toshiba και απλα εχω δουλεψει για καποιες μερες mac. Με windows ειμαι και εγω. Ελα ομως που δεν εχω και την τρελη σταθεροτητα που περιγραφεις παραπανω.. Και πες μας ενα παραδηγμα ασταθειας που ειχες με τα windows 7,για να καταλαβουμε και οι υπολοιποι τι εστι ασταθεια? η καρτα φραφικων του δευτερου μακ πως σου φαινεται ??? υπαρχει και αυτο εδω που υπερτερει πιστευω 2.2GHz quad-core Intel i7 15.4-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display, 1440-by-900 resolution 4GB (2 x 2GB) of 1333MHz DDR3 SDRAM 500GB Serial ATA @ 7200 rpm 8x double-layer SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) Intel HD Graphics 3000 and AMD Radeon HD 6750M μονο που εδω η τιμη αρχιζει να τσιγκλαει χαχα Σαφως καλυτερο απο τα προηγουμενα,αλλα ποσο το μαλι?
zesoares Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 να μην ακατευρομαι αλλα καθημερινα bugs,temporary files, συνεχεια πρεπει με το tune up διαγραφω unnecessary files και backups γιατι μπορει να φτασουν και 10+gb ειναι προβλημα τσιμπαει τσιμπαει ειναι αρκετα ακριβο πανω απο 2100 $ αν ειδα καλα !!! αυτο εδω ειναι πολι πιο προσιτο παντως και ισως ειναι μια καλη λυση!!! 2GHz Intel Core i7 Quad-Core4GB (2x2GB) RAM500GB 5400rpm Hard DriveSuperDriveAMD Radeon HD 6490M 256MB GPU15.4" Glossy Widescreen LED Backlit DisplaySecure Digital (SDXC) Card SlotFaceTime HD CameraBluetooth 2.1+EDR, 802.11n Wi-FiMac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 lb
ektor7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 να μην ακατευρομαι αλλα καθημερινα bugs,temporary files, συνεχεια πρεπει με το tune up διαγραφω unnecessary files και backups γιατι μπορει να φτασουν και 10+gb ειναι προβλημα Το αφησα και ενα χρονο,χωρις να διαγραψω τα temporary files και δε ξεπερασε το 1.5gb!Τι εννωεις bugs??? Και τα restore point τα ρυθμιζει οσα gb θες να σου χρησημοποιεις! Τωρα για το mac αν το παρεις απο αμερικη παρε το τελευταιο που προτινες,για να παιζεις και κανενα παιχνιδακι της προκοπης!Αλλα με αναλυση 1440χ900 δεν ειναι λιγη?
zesoares Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εισαι τυχερος παντως εμενα μου ειχε φτασει μια φορα πανω απο 15 gb! Bugs πχ καποιες φορες κλεινει μονος του χωρις λογο!Καποιες φορες δεν μπορεις να διαγραψεις καποιο αρχειο για αγνωστο λογο κτλ..... Oντως δεν εχει και την καλυτερη αναλυση παντως γενικα εχει καλη ποιοτητα η εικονα και σε παιχνιδια και σε απλες εφαρμογες!Πολυ πιθανον το χειμωνα θα βγει καινουργιο μακ λογικα θα εχει καλυτερη αναλυση κτλ.....
panos9553 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Λοιπον φιλε...εφοσον θες και games ξεχνα τα συγκεκριμενα mac...αυτο που αξιζει καπως με την 6750m ειναι πανακριβο..αρα πας μονο για windows...ειναι απλο...τι το σκεφτεσαι το αλλο mac με 6490??Δεν πας πουθενα με αυτη.. πες λοιπον ποσα διαθετεις για να σου προτεινουμε λαπτοπ με windows...συμφωνεις??
zesoares Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Πες μια αποψη για το 6750 πρωτα και επιμενω θελω μια γνωμη για το συγκεκριμενο μοντελο αν μπορεις βεβαια!!!για ελλαδα ειναι πανακριβο!!!απ εξω καπως παλευεται!!! Κοιτα γυρω στα 1600-1700 αντε 1800 $ το πολυ!!!
panos9553 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Πες μια αποψη για το 6750 πρωτα και επιμενω θελω μια γνωμη για το συγκεκριμενο μοντελο αν μπορεις βεβαια!!!για ελλαδα ειναι πανακριβο!!!απ εξω καπως παλευεται!!! Κοιτα γυρω στα 1600-1700 αντε 1800 $ το πολυ!!! Δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα για την χρηση που θες..τα mac ειναι αλλη ιστορια..εχεις χρησιμοποιησει ποτε??Ξερεις περι τινος προκειται??Με 750 ευρω παιρνεις laptop που θα σου παιζει ανετα τα περισσοτερα games..φαντασου να δωσεις και παραπανω...για το συγκεκριμενο mac ομως δεν εχω καποια συγκεκριμενη αποψη να σου πω...πρωτα ομως αποφασισε εσυ τι θες γιατι εσυ πληρωνεις..
zesoares Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 οπως ειπα παιζω οχι απαιτητικα παιχνιδια τυπου προ μανατζερ μια στο τοσοκτλ....κατα τα αλλα το θελω για καθημερινη χρηση movies,music,σπουδες αυτο...απλα το παραπονο μου με την windows ειναι οτι πραγματικα δεν αντεχεται!!! και ναι εχω χρησημοιποιησει μακ! ξερεις πως διαγραφεται ενα παιχνιδι ?απλα delete και δεν το ξαναβλεπεις ! για το windows τα ξερεις καλυτερα απο μενα .... και σχετικα με την τιμη υπαρχει πιθανοτητα να το παρω με εκπτωση το καλο μοντελο στα 1300 ευρω λογω του φιλου μου εκει.....ειναι καλο deal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.