Προς το περιεχόμενο

Αγορα λαπτοπ

zesoares

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1400 πλεον ξεπερναε το budget μου δυστιχως!Ουσιαστικα ιδια λαπτοπ ειναι απλα το VPC-F22S1E-B ειναι εχει 3D.

Δημοσ.

1400 πλεον ξεπερναε το budget μου δυστιχως!Ουσιαστικα ιδια λαπτοπ ειναι απλα το VPC-F22S1E-B ειναι εχει 3D.

VPCF22J1E/B αυτος κοντα στα 1000.Core i5 2.30 GHz,4 μνημη,gt540m 1g καρτα γραφ

Δημοσ.

προτιμω να εχω καλυτερο επεξεργαστη παρα 3d .....Αμα το ψαξεις λιγο θα δεις οτι τα δυο λαπτοπ ειναι ολοιδια ενα 3D διαφορα....

Δημοσ.

οποτε αυτος που προανεφερες με 1200 σε καλυπτει ανετα,εχει δυνατο επεξεργαστη καλη καρτα καλη μνημη,απλα ψαξε καλα το θεμα γιατι θα δωσεις αρκετα χρηματα,εγγυηση αν τον παρεις απο εξωτερικο κτλ.

Δημοσ.

απο οσο ξερω ολες οι μαρκες εχουνε διεθνες εγγυηση αρα δεν θα ειναι προβλημα φανταζομαι...

να το ψαξεις ομως καλα δεν ξερεις καμια φορα....δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που την πατησε καθε μερα ακουμε τοσα.

Δημοσ.

απο οτι ειδα δεν εχει global warranty κακο αυτο.....αρα οπως παει κατευθυνομαι προς ντελ η μακ :D που εχουνε...

Δημοσ.

Μια ταινια ειπα να δω, και εχασα πολλλαα επεισοδια..

Λοιπον, καταρχας αν αγορασεις sony/dell/toshiba απο Αμερικη εχεις εναν χρονο εγγυηση.

Επισης, toshiba, dell, sony εχουν παγκοσμια εγγυηση.

Φιλος αγορασε απο best buy Αμερικης ενα vaio F series, του χαλασε ο σκληρος ενω ηταν Ελλαδα,

καλεσε στην αντιπροσωπεια για προιοντα sony Αμερικανικα (μονο στα αγγλικα συνεννοηθηκαν, δεν εχουν ελληνες εκει περα), ηρθε κανονικα το κουριερ και το πηρε.. Οποτε κανονικοτατα ισχυει η εγγυηση στα sony.

Επισης, επειδη διαβασα παραπανω οτι εχει διορθωθει το service, ειναι να μην σου.. κατσει.

Ενα παιδι σε αλλο φορουμ, εχει sony E series και σε idle εχει 80 βαθμους. Εχει καλεσει την sony εδω και 8 (!!) ημερες και ακομα περιμενει το κουριερ.. Μεχρι να το επισκευασει, υπολογιζε 2 εβδομαδες επιπλεον.

Δημοσ.

απο οτι ειδα δεν εχει global warranty κακο αυτο.....αρα οπως παει κατευθυνομαι προς ντελ η μακ :D που εχουνε...

κοιτα την dell απο οτι εχω δει την προτεινουν πολλοι,αρα ειναι μαλλον και καλη,εγω ομως δεν αλαζω τη sony.εχου ακουσει για το σερβις της dell οτι ειναι εξαιρετικο,αυτα απο μενα,αλλα περιμενε και αλλες γνωμες απο αλλα μελη και μετα προχωρησε σε αγορα φιλε

χριστοφορε σε γνωστο μου πριν λιγο καιρο 10 μερες νομιζω χρειαστηκε πηγαινε ελα ο φορητος και ολα οκ

Δημοσ.

να ξεκινησω με αυτο που ειπες για το tune up αυτου του ειδους τα προγραμματα ειναι μαλ...ες.οπως ειπα κ πριν αν ξερεις τι κανεις πανω στα win τι προγραμματα κανεις εγκατασταση τι σελιδες επισκεπτεσαι και αλλα πολλα εισαι ενταξει.ετσι και αλλιως η παγια τακτικη της apple ειναι να αρπαζει χρημα με καθε τι καινουριο καθε λιγους μηνες και σιγα τι διαφορα απο μοντελο σε μοντελο ανα 6 μηνες.χαλια δυστυχως γιαυτο ποτε δεν θα εκανα μια τετοια αγορα ακομα και 1300 να ειχε το ανωτερο μοντελο της apple

Εχεις χρησιμοποιησει ποτε σου mac;

Συμφωνα με τα λεγομενα σου, οχι!

Γιατι εμεις οι Ελληνες εχουμε το κακο συνηθειο να τα ξερουμε ολα χωρις να εχουμε δουλεψει κατι;

Επειδη δεν μας αρεσει κατι, δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο.

Και εγω θεωρω τα volkswagen μετρια αμαξια (χωρις να εχω οδηγησει καποιο).

Τι σημαινει αυτο; Οτι θα κανω καποιον αλλον να μην αγορασει κατι, που υποθετω πως δεν ειναι καλο;

Γιατι τοσην ωρα υποθεσεις κανεις.

κοιτα την dell απο οτι εχω δει την προτεινουν πολλοι,αρα ειναι μαλλον και καλη,εγω ομως δεν αλαζω τη sony.

Πιστεψε με, αν τυχον και παει το παιδι σε κανενα Best Buy στην Αμερικη, οι πωλητες

θα του πουνε τα χειροτερα για τα dell.

Και ξερεις τι προτεινουν σαν αξιοπιστα μηχανηματα;

Acer και apple..

Τα οποια acer τα θεωρουμε οτι ειναι για πεταμα στην Ελλαδα (λογω κακου service).

Αλλο κακο service ομως, και αλλο αξιοπιστο λαπτοπ.

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου παντα,ετσι και αλλιως ξανα ασχοληθηκαμε με παρομοιο θεμα και εγραψα κατα τη γνωμη μου!επισης εγραψα να παρει γνωμες και αποαλλα μελη!δεν ξερω αν το προσεξες παραπανω.οσο για τα mac οχι δεν χρησιμοποιησα και ουτε προκειται.αποψη μου ειναι και το λεω.εσυ προτεινες και προτεινεις συνεχεια dell.δοκιμασες ποτε sony?απο τα λεγομενα σου οχι.τωρα αν ειναι αξιοπιστα τα acer ε το ξερουν ολοι

Δημοσ.

εσυ προτεινες και προτεινεις συνεχεια dell.δοκιμασες ποτε sony?απο τα λεγομενα σου οχι

Προτεινω συνεχως dell γιατι αξιζουν και ως προς την εγγυηση, αλλα και ως προς σχεση τιμης-αποδοσης.

Και εχουν και πολυ καλες οθονες. Αλλα δεν νομιζω να μην εχω αναφερθει επανειλημμενα στο θεμα του θορυβου

που εχουν..

Sony vaio E series (vpceb1s1e), Sony Vaio F series (VPCF13Z8E/BI.GC2), και ειχα και αλλο ενα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ηταν (4ων ετων μοντελο παντως).

Το μοναδικο που μου αρεσε στα sony ηταν το πληκτρολογιο και μονο. Τι αλλο να μου αρεσει;

Που πληρωνω το λογοτυπο vaio;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...