Προς το περιεχόμενο

Αγορα λαπτοπ

zesoares

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περασαμε και απο πολυ καλυτερες εποχες πριν την κριση αλλα δεν ειδα τοσες πωλησεις στα mac,οσο για την τιμη νομιζω εχει και με 1100 και 1200,αυτα τα χρηματα τα διαθετει αρκετα μεγαλο πληθος κοσμου,γιατι δεν αγοραζουν mac?

διευκρινισα φιλε μου οτι με τα ιδια χρηματα που δινεις για ενα mac παιρνεις απο αποψη χαρακτηριστικων λαπτοπ τουλαχιστον μιαμιση με δυο φορες καλυτερο,οποτε ειναι λογικο οι περισσοτεροι να προτιμουν τα καλυτερα χαρακτηριστικα.αλλα πρεπει να καταλαβεις και αυτο που ειπε ο χριστοφορος απο πανω οτι τα mac απευθυνονται κυριως σε αλλη κατηγορια αγοραστικου κοινου,κυριως επαγγελματιες που χρειαζονται σταθεροτητα και μεγαλη αυτονομια με σχετικα καλα χαρακτηριστικα για εφαρμογες γραφειου κλπ...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαγκες κοιταξτε οπως ειπα πριν υπαπρχει μια πιθανοτητα να το παρω απο αμερικη αφηστε την τιμη για λιγο...... σαν χαρακτεριστικσα σαν δυναμη το μακ πως σας φαινεται???το μονο που με προβληματιζει ειναι η χαλια καρτα γραφικων και το οτι καθε 6 μηνες η apple βγαζει καινουργιες αλλαγες το χειμωνα φετος λενε οτι θα βγαλει macbook με blu ray ,καλυτερη καρτα γραφικων κτλ.....

φυσικα και ΔΕΝ ειναι καλυτερα σε επιδοσεις εκτος της αυτονομιας.οσο για το bluray εχει δρομο,οταν ξεπεραστει και βγει κατι ανωτερο μετα με τη σειρα της η apple θα αρχισει να το ενσωματωνει.εδω και χρονια οι μεγαλυτεροι κατασκευαστες υπολογιστων τα εχουν ως στανταρ η apple που ειναι;

Δημοσ.

σαφως το ξερω που απευθυνεται το μακ!!!απλα και εγω σιγα σιγα ξεφευγω απο τα πολλα παιχνιδια και πλεον παιζω μια στο τοσο κανα προ μανταζερ και θελω μια σταθεροτητα δεν θελω bugs και γενικα δεν αντεχω τις βλακειες τις windows..

Δημοσ.

διευκρινισα φιλε μου οτι με τα ιδια χρηματα που δινεις για ενα mac παιρνεις απο αποψη χαρακτηριστικων λαπτοπ τουλαχιστον μιαμιση με δυο φορες καλυτερο,οποτε ειναι λογικο οι περισσοτεροι να προτιμουν τα καλυτερα χαρακτηριστικα.αλλα πρεπει να καταλαβεις και αυτο που ειπε ο χριστοφορος απο πανω οτι τα mac απευθυνονται κυριως σε αλλη κατηγορια αγοραστικου κοινου,κυριως επαγγελματιες που χρειαζονται σταθεροτητα και μεγαλη αυτονομια με σχετικα καλα χαρακτηριστικα για εφαρμογες γραφειου κλπ...

δεν μπορω να πω οτι τα sony και τα toshiba ειναι κατωτερα ποτε.πιστεψε με εχουν παρα πολυ καλη σταθεροτητα,γενικα ειμαι κατα της apple ομως.τοσα εκατ κοσμος χρησιμοποιει sony kai toshiba kai dell κ.α ,δεν νομιζω ομως να ειναι περισσοτεροι οι επαγγελματιες που εχουν mac.

Δημοσ.

φυσικα και ΔΕΝ ειναι καλυτερα σε επιδοσεις εκτος της αυτονομιας.οσο για το bluray εχει δρομο,οταν ξεπεραστει και βγει κατι ανωτερο μετα με τη σειρα της η apple θα αρχισει να το ενσωματωνει.εδω και χρονια οι μεγαλυτεροι κατασκευαστες υπολογιστων τα εχουν ως στανταρ η apple που ειναι;

η αππλε ειναι εδω!!!! δεν τα βγαζουν ολα μαζι απλα για να αγοραζεις συνεχεια καινουργια προιοντα.....πχ πηρα iphone 3g μετα απο 6 μηνες βγηκε iphone 3gs τωρα 4g το χειμωνα 5g... για αυτο κοιταω το σονι και το δελ σε ποια απο τα δυο θα ηταν πιο ευκολα να εβαζα μακ?

δεν μπορω να πω οτι τα sony και τα toshiba ειναι κατωτερα ποτε.πιστεψε με εχουν παρα πολυ καλη σταθεροτητα,γενικα ειμαι κατα της apple ομως.τοσα εκατ κοσμος χρησιμοποιει sony kai toshiba kai dell κ.α ,δεν νομιζω ομως να ειναι περισσοτεροι οι επαγγελματιες που εχουν mac.

το design και το leopard απλα κανουν την διαφορα τιποτα αλλο!!!Για αυτο αλλωςστε ολο και περισοτεροι επαγγελματιες προτιμουν αππλε!!!!!Αλλωςστε το ξερεις η windows ειναι μια απλη εκδοση του μακ ολα ειναι τα της windows εχουν βασεις του μακ!!!

Δημοσ.

σαφως το ξερω που απευθυνεται το μακ!!!απλα και εγω σιγα σιγα ξεφευγω απο τα πολλα παιχνιδια και πλεον παιζω μια στο τοσο κανα προ μανταζερ και θελω μια σταθεροτητα δεν θελω bugs και γενικα δεν αντεχω τις βλακειες τις windows..

αν προσεχεις αυτο που εχεις και τι χρηση κανεις ολα ειναι μια χαρα,ναι ολα μια χαρα.συνηθως προσβαλονται απο ιους τα win και απο εκει ξεκινανε ολα.αν ξερεις τι κανεις ολα καλα και σιγα μη δωσω 3000 χιλιαρικα για την ομορφια και το λειτουργικο των mac

Δημοσ.

κοιτα 3 χιλιαρικα δεν δινω για μακ !!!δες στην αμερικη ειναι καπου 1300-1400 οσο το δελ και το σονι περιπου .......το μονο που την σπαει στο μακ ειναι η χαλια καρτα γραφικων και το συνεχεια βγαινουν καινουργια πραγματα και δεν μπορεις να κανεις upgrade......Ωστοσο υ ζωη με το μακ ειναι πολι πιο ευκολη δεν εχει ιους ουτε temporary files ξερεις πως κανεις delete ενα προγραμα? δεξι κλικ delete και δεν το ξαναβλεπεις στο windows πρεπει να εχεις ενα tune up μετα να το διαγραψεις μονος σου κτλ.....

(επισης η θερμοκρασις στο μακ ειναι πολυ χαμηλη)

παντως ψαχνω λαπτοπ με καλο design και σχετικα καλες επιδοσεις νομιζω οτι εκτος το μακμπουκ το σονι ειναι κοντα ακομα και το δελ ....σε ποια απο τα δυο λες να ειναι πιο ευκολο να περασω το leopards?

Δημοσ.

κοιτα 3 χιλιαρικα δεν δινω για μακ !!!δες στην αμερικη ειναι καπου 1300-1400 οσο το δελ και το σονι περιπου .......το μονο που την σπαει στο μακ ειναι η χαλια καρτα γραφικων και το συνεχεια βγαινουν καινουργια πραγματα και δεν μπορεις να κανεις upgrade......Ωστοσο υ ζωη με το μακ ειναι πολι πιο ευκολη δεν εχει ιους ουτε temporary files ξερεις πως κανεις delete ενα προγραμα? δεξι κλικ delete και δεν το ξαναβλεπεις στο windows πρεπει να εχεις ενα tune up μετα να το διαγραψεις μονος σου κτλ.....

(επισης η θερμοκρασις στο μακ ειναι πολυ χαμηλη)

να ξεκινησω με αυτο που ειπες για το tune up αυτου του ειδους τα προγραμματα ειναι μαλ...ες.οπως ειπα κ πριν αν ξερεις τι κανεις πανω στα win τι προγραμματα κανεις εγκατασταση τι σελιδες επισκεπτεσαι και αλλα πολλα εισαι ενταξει.ετσι και αλλιως η παγια τακτικη της apple ειναι να αρπαζει χρημα με καθε τι καινουριο καθε λιγους μηνες και σιγα τι διαφορα απο μοντελο σε μοντελο ανα 6 μηνες.χαλια δυστυχως γιαυτο ποτε δεν θα εκανα μια τετοια αγορα ακομα και 1300 να ειχε το ανωτερο μοντελο της apple

Δημοσ.

και τι καλο μας προτεινεις?για αντι-μακ?

(οπως ειπα θελω κατι με καλο design και σχετικα καλες επιδοσεις)

Δημοσ.

και τι καλο μας προτεινεις?για αντι-μακ?

εγω τη sony δεν την αλαζω.επισης η toshiba ειναι παρα πολυ καλη.αναλογα τα χρηματα που διαθετεις και τι απαιτησεις εχεις,ειναι ενα θεμα δικο σου,οποια απο τις δυο εταιριες επιλεξεις δεν θα χασεις πιστεψε με

Δημοσ.

βλεπω την αυτη εδω την SONY VPCF2290X CTO

Intel® Core™ i7-2720QM quad-core processor (2.20GHz) with Turbo Boost up to 3.30GHz

Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit

Silver

16.4" 2D Full HD LCD display (1920x1080) with LED backlight

NVIDIA® GeForce® GT 540M (1GB VRAM) dedicated graphics

Blu-ray Disc™ player / burner

500GB (7200rpm) hard drive

6GB (4GBx1 + 2GBx1) DDR3-SDRAM-1333

Large lithium-ion battery (7500mAh)

Πως σου φαινεται? πειραζει που η καρτα γραφικων ειναι dedicated?Λες να μπορεσω να περασω το λεοπαρντ?

(μεγαλο μειον της σονι το κακο service παντως)......

Δημοσ.

βλεπω την αυτη εδω την SONY VPCF2290X CTO

Intel® Core™ i7-2720QM quad-core processor (2.20GHz) with Turbo Boost up to 3.30GHz

Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit

Silver

16.4" 2D Full HD LCD display (1920x1080) with LED backlight

NVIDIA® GeForce® GT 540M (1GB VRAM) dedicated graphics

Blu-ray Disc™ player / burner

500GB (7200rpm) hard drive

6GB (4GBx1 + 2GBx1) DDR3-SDRAM-1333

Large lithium-ion battery (7500mAh)

Πως σου φαινεται? πειραζει που η καρτα γραφικων ειναι dedicated?Λες να μπορεσω να περασω το λεοπαρντ?

(μεγαλο μειον της σονι το κακο service παντως)......

μια χαρα ειναι,οσο για το σερβις αλαξε εντελως,10 μερες το πολυ για επισκευη

Δημοσ.

καλο αυτο!!!!!και μια δυο τελευταιες ερωτησεις......Λες να ειναι προβλημα που η καρτα γραφικων ειναι dedicated?To leopard λες να το περασω ευκολα?Παντως μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν πολλα review για αυτο το μοντελο!ΑΑΑΑ και σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!

Δημοσ.

καλο αυτο!!!!!και μια δυο τελευταιες ερωτησεις......Λες να ειναι προβλημα που η καρτα γραφικων ειναι dedicated?To leopard λες να το περασω ευκολα?Παντως μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν πολλα review για αυτο το μοντελο!ΑΑΑΑ και σε ευχαριστω πολι φιλε μου!!!!

οχι μια χαρα ειναι,σε αυτο που λες ναι οντως εψαξα λιγο αλλα δεν ..ποσο κοστιζει;

βασικα ποσα χρηματα διαθετεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...