zizou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλησπερα, ελπιζω να αναρτω σωστα το θεμα μου εδω...αν οχι συγχωρεστε με. Λοιπον..εχω ενα λογαριασμο στο dyndns, εχω τον filezilla και παω να κανω τις ρυθμισεις στο ρουτερ για να δημιουργησω ftp. Κανω σωστα φανταζομαι τις ρυθμισεις στο ρουτερ στο ddns και μετα παω στο Νατ - virtual server για να κανω forward την port.Του βαζω την τοπικη ΙP του υπολογιστη που θελω να κανω ftp server ,protocol type TCP και lan port k public port βαζω την 21...αλλα....δν παιζει....με localhost ολα οκ...με την adress ftp://test.dyndns.com δεν μπαινει. Τι κανω λαθος?
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 α.το Port forward σωστο μου ακουγεται. β.να μην σε κοβει κανα Firewall ειτε ρουτερ ειτε Pc γ.κανε δοκιμη το Port στο www.canyouseeme.org αλλα να εχεις ανοιχτο το filezilla. δ.σιγουρεψου για την Lan ip. e.δοκιμασε με Ip και οχι με dyndns για αρχη
zizou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Καλημερα, λοιπον εκαν check με το site που μου ειπες για την port 21 και μου εβγαλε " Error: I could not see your service on 46.176.76.240 on port (21)" Δοκιμασα κ με απενεργοποιημενο το firewall του router αλλα παλι τπτ.
zizou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ειπα να προσπαθησω κ σε αλλο pc με αλλο router. Ολα καλα λοιπον...γράφω κανονικα το url μου με ftp ,μου ζηταει username k psw και οταν τα δινω μου βγάζει το μνμ "530 User test cannot log in." ΑΑΑΑΑΑΑΑ.......γιατι??καθε φορά αλλο πρόβλημα....σε κανενα απο τα δυο pc δεν μπορω να το κανω...
tsakonas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 αυτό είναι από τις ρυθμίσεις του ftp. δώσε full permissions , disable anonymous k ξαναδοκίμασε
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ειπα να προσπαθησω κ σε αλλο pc με αλλο router. Ολα καλα λοιπον...γράφω κανονικα το url μου με ftp ,μου ζηταει username k psw και οταν τα δινω μου βγάζει το μνμ "530 User test cannot log in." ΑΑΑΑΑΑΑΑ.......γιατι??καθε φορά αλλο πρόβλημα....σε κανενα απο τα δυο pc δεν μπορω να το κανω... φταινεις μεχρι τον ftp αρα απο θεμα Port forward εισαι μια χαρα με αυτο το ρουτερ που εχεις και θα πρεπει και στο www.canyouseeme.org να στην βγαζει ανοιχτη.οπως ειπε ο φιλος θεμα προγραμματος ftp ειναι τωρα.
zizou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Error: I could not see your service on 94.64......... on port (21) Reason: Connection timed out... Δεν θελει με τπτ λεμε...εχω κανει τα παντα. Απανενεργοποιησα firewall apo router και απο antivirus Δν καταλαβαινω τι γινεται λαθος. Κ καπου ειχα διαβασει οτι μπορει ο ΟΤΕ να μου κοβει τις πορτες,\ μπηκα κ εκει κ τις ανοιξα.Τι σκ...α ρε γαμωτο. Θα δοκιμασω αλλη εκδοση fillezilla
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 ο οτε κοβει Ports γιατι εχει την αυξημενη ασφαλεια .αλλα αν πας στο site μπορεις να την κλεισεις. επισης βαλε το Port 21 στο Utorrent κανε Port forward την 21 και δοκιμασε να τρεξεις το test αφου εχεις ανοιχτο το Utorrent.(αν το εχεις κλειστο σιγουρα θα σου βγαλει Failed).αν σου βγαζει οκ σημαινει οτι εισαι οκ οποτε τοτε κλεισε το Mozilla και δοκιμασε με τον Ftp.
zizou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Στο site του ΟΤΕ μπηκα κ ειπα οχι στην αυξημενη ασφαλεια .Torrent δν εχω εγκατεστημενο...να το βαλω για δοκιμη? Κ επισης...χρησιμοποιω μια εκδοση του filezilla παλια γιατι τν ειχα ξαναδοκιμασει παλιοτερα κ μου επεζε κανονικα.συγκεκριμενα χρησιμοποιω την0.9.39. Αυτο που δν καταλαβαινω ειναι αφου με φτανει μεχρι το σημειο να δωσω User γιατι μου βγαζει σφαλμα κ γιατι στο site που μου ειπες να δοκιμασω αν δουλευει η πορτα 21 εμενα μου βγαζει error?
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 αν φτανεις στο σημειο να δινεις Username και pass τοτε το Port forward παιζει οκ οποτε αλλαξε την εκδοση.νομιζα οτι δεν σου φτανει καν στο Login για τον ftp. οτανειναι στο σημειο για Usernamekai pass τοτε λογικα θα πρεπει να σου βγαζει και ανοιχτη την Port.
zizou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Στο δευτερο pc που δοκιμασα μου φτανει κανονικα μεχρι το Login αλλα μου βγαζει αυτο το error το 530...θα δοκιμασω αλλη εκδοση για αρχη. Ευχαριστω για το χρονο σου
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Στο δευτερο pc που δοκιμασα μου φτανει κανονικα μεχρι το Login αλλα μου βγαζει αυτο το error το 530...θα δοκιμασω αλλη εκδοση για αρχη. Ευχαριστω για το χρονο σου το βασικο ειναι οτι δεν φταιει το Port forward.δοκιμασε αλλη εκδοση και προσεχε με ta accounts και τα privileges για τον ftp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.