Fawkes Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα! Έχω περάσει στο blade μου τη 2.2 official και περιεχει και το clockword με 512 ram . Επειδή γενικά βλέπω διάφορες ROM και εγώ είμαι λίγο άσχετος με αυτά θα ήθελα να μου πείτε πως να το πειράξω - τώρα που έχω όρεξη - για καλύτερη απόδοση... Ποια ROM να βάλω? Να αναβαθμίσω σε 2.3 ? Help!
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 μπες στο myphone.gr εχει ολοκληρους οδηγους για τις διαφορες rom στο blade επομενως εκει θα βγαλεις πιο ομορφα ακρη επι του θεματος!
arxaggelos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Επίσης τέτοια threads άνοιγέ τα στην ενότητα Mobile Software
nikoskon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Και μην βάλεις ακόμα CM7 γιατί η μπαταρία είναι για τα μπάζα. Swedish Spring RLS5x και θα δεις το κινητό να απογειώνεται.
Fawkes Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 μπες στο myphone.gr εχει ολοκληρους οδηγους για τις διαφορες rom στο blade επομενως εκει θα βγαλεις πιο ομορφα ακρη επι του θεματος! ναι πραγματι εχουν τα παντα, αλλα δεν ξέρω πιο απο όλα αυτά να διαλέξω! Επίσης τέτοια threads άνοιγέ τα στην ενότητα Mobile Software εχεις δικιο σορρυ δεν το ειχα προσεξει. Και μην βάλεις ακόμα CM7 γιατί η μπαταρία είναι για τα μπάζα. Swedish Spring RLS5x και θα δεις το κινητό να απογειώνεται. οκ θενκς θααα το ακολουθησω. προφανώς εννοείς αυτήν έτσι? http://android.modaco.com/topic/334849-rom-froyo-swedish-spring-rls5-2011-04-19-oledtft-gen1gen2/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.