Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να εξαργυρωσω την επιδοτηση που εχω στην vodafone στο πλαισιο? και αν ναι τι διαδικασια θελει γιατι εκει που ζω δεν εχει καταστημα το πλαισιο... :S

• Super Moderators
Δημοσ.

κι αν δεν θες να πάρεις κινητό μπορείς να την κάνεις πιστωτικό και να αγοράσεις ότι άλλο θες...

Δημοσ.

χρειάζονται υπογραφές οπότε καλό θα είναι να πάρεις ένα τηλ το ίδιο το πλαίσιο να δεις τι προβλέπεται για αυτές τις περιπτώσεις.

- Για πληροφορίες που αφορούν την παραγγελία σας, απορίες σε προϊόντα και service μπορείτε να επικοινωνήσετε από σταθερό στις ώρες καταστημάτων στο τηλέφωνο 800-11-12345 (γραμμή χωρίς χρέωση) όπου 110 εξειδικευμένοι συνεργάτες περιμένουν να σας βοηθήσουν

- Καλέστε μας και από κινητό στο 210 2895000

Δημοσ.

κι αν δεν θες να πάρεις κινητό μπορείς να την κάνεις πιστωτικό και να αγοράσεις ότι άλλο θες...

Αυτό το έχεις κάνει και ξέρεις σίγουρα; Γιατί το ξαναπήρε το μάτι μου εδώ μεσα τις προάλλες και κουφάθηκα!!!

Τέλειο και δεν το ήξερα τοσα χρονια να πάρει!

• Moderators
Δημοσ.

Yeap, φιλη μου το εκανε πριν εναν μηνα. Ειναι πολυ καλη λυση αν δεν θελεις να παρεις καποια συσκευη ή θελεις κυριως κατι αλλο.

Αλλα γινεται μοναχα σε Vodafone.

Δημοσ.

οχι παιδια δεν ειναι ετσι ακριβως.

καποιες φορες γινεται αλλες οχι.οχι οταν κοβουνε επιδοτηση με το κινητο μεσα να αναφερεται συγκεκριμενα.

οταν δεν το αναφερουν γινεται.

για να καταλαβετε..η επιδοτηση μου προ 4μηνων θα ηταν ειτε 400 για πιστωτικο ειτε 550 για συγκεκριμενο κινητο.

τα κολπα τα συζητατε με τον καταλληλο υπαλληλο καθε πλαισιου..

εμενα στην κηφισια στο πλαισιο εχει μια κοπελια,ΓΑΤΑ σε αυτα!! :mrgreen:

εχω επαληθευσει τα γραφομενα στις τελευταιες 5 επιδοτησεις της οικογενειας μου τα τελευταια 3 χρονια.

κινητα κ υπολογιστες πηραμε ετσι..

μια επιδοτηση δεν την σκορπισα κ οτι χρειαζομαι απο πλαισιο,χαρτια κλπ

τα παιρνω απο το πιστωτικο καθε φορα :-)

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...