nickaros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μπορω να εξαργυρωσω την επιδοτηση που εχω στην vodafone στο πλαισιο? και αν ναι τι διαδικασια θελει γιατι εκει που ζω δεν εχει καταστημα το πλαισιο... :S
Meraklis56 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 οτι μπορείς,μπορείς.Πέρυσι το είχα κάνει και εγώ.Τώρα τι διαδικασία χρειζόταν δεν θυμάμαι,να σου πω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 κι αν δεν θες να πάρεις κινητό μπορείς να την κάνεις πιστωτικό και να αγοράσεις ότι άλλο θες...
nickaros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ολα αυτα μπορω να τα κανω μεσω τηλεφωνου ή internet γιατι στο νησι που μενω δεν εχει πλαισιο...
basilis5 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 χρειάζονται υπογραφές οπότε καλό θα είναι να πάρεις ένα τηλ το ίδιο το πλαίσιο να δεις τι προβλέπεται για αυτές τις περιπτώσεις. - Για πληροφορίες που αφορούν την παραγγελία σας, απορίες σε προϊόντα και service μπορείτε να επικοινωνήσετε από σταθερό στις ώρες καταστημάτων στο τηλέφωνο 800-11-12345 (γραμμή χωρίς χρέωση) όπου 110 εξειδικευμένοι συνεργάτες περιμένουν να σας βοηθήσουν - Καλέστε μας και από κινητό στο 210 2895000
abc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 κι αν δεν θες να πάρεις κινητό μπορείς να την κάνεις πιστωτικό και να αγοράσεις ότι άλλο θες... Αυτό το έχεις κάνει και ξέρεις σίγουρα; Γιατί το ξαναπήρε το μάτι μου εδώ μεσα τις προάλλες και κουφάθηκα!!! Τέλειο και δεν το ήξερα τοσα χρονια να πάρει!
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ναι ειναι σιγουρο οτι γινεται το κανα το σεπτεμβρη
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Yeap, φιλη μου το εκανε πριν εναν μηνα. Ειναι πολυ καλη λυση αν δεν θελεις να παρεις καποια συσκευη ή θελεις κυριως κατι αλλο. Αλλα γινεται μοναχα σε Vodafone.
mertaghon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 οχι παιδια δεν ειναι ετσι ακριβως. καποιες φορες γινεται αλλες οχι.οχι οταν κοβουνε επιδοτηση με το κινητο μεσα να αναφερεται συγκεκριμενα. οταν δεν το αναφερουν γινεται. για να καταλαβετε..η επιδοτηση μου προ 4μηνων θα ηταν ειτε 400 για πιστωτικο ειτε 550 για συγκεκριμενο κινητο. τα κολπα τα συζητατε με τον καταλληλο υπαλληλο καθε πλαισιου.. εμενα στην κηφισια στο πλαισιο εχει μια κοπελια,ΓΑΤΑ σε αυτα!! εχω επαληθευσει τα γραφομενα στις τελευταιες 5 επιδοτησεις της οικογενειας μου τα τελευταια 3 χρονια. κινητα κ υπολογιστες πηραμε ετσι.. μια επιδοτηση δεν την σκορπισα κ οτι χρειαζομαι απο πλαισιο,χαρτια κλπ τα παιρνω απο το πιστωτικο καθε φορα
almpertis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 και το πιστωτικο ποσο ειναι ιδιο με αυτο της επιδοτησης η μειωνεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 όσο είναι επιδότηση αν θυμάμαι καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα