solarsoul Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Εχω ενα blog στο blogger και το ανανεωνω με "windows live writer".Προσφατα ψαχτηκα λιγο και βρηκα αυτο το ωραιο προγραμμα που λεγεται "video light box" και που ανοιγει το video σε νεο παραθυρακι. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι στον κωδικα.Οπως παιρνς τον κωδικα του .html και το αριχνω στο writer δε δουλευει.Εχει δυο σκελη.Ενα body κι ενα head.Δεν σκαμπαζω πολλα, αλλα θελω πολυ να το βαλω να δουλεψει. Οποιος μπορει με απλα λογια να μου δωσει να καταλαβω ας βοηθησει. Ευχαριτω
dewn735 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Βασικά, έμπλεξες τώρα blogging με video και twitter και μ' έστειλες αδιάβαστο! Ποιο είναι το link της σελίδας και τι ακριβώς θες να δημοσιεύσεις στο twitter;
solarsoul Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ποιο twitter? Writer εγραψα.Ειναι ενα προγραμμα για να ανεβαζεις τις αναρτησεις σου.
dewn735 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ω ρε, φίλε, πρέπει να πάω να κοιτάξω τα μάτια μου... Anyway, θα πρέπει να δούμε το αρχείο που σου βγάζει αυτό το πρόγραμμα για να σου πούμε. Γιατί όμως δε χρησιμοποιείς με τ μά το lightbox; Από ό,τι διάβασα, υποστηρίζεται από το live writer και μπορεί να δείξει βίντεο Σχετικά links http://www.lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/ http://winliveblogs.com/scottisafool/2010/08/20/live-writer-and-lightbox-a-perfect-match/ http://drupal.org/node/252276
solarsoul Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 αρχηγε μου τι να χρησιμοποιησω? κατι εγινε και δεν το γραφει. Λοιπον αν εννοεις το lighbox 2 εχει τρεις σειρες κωδικα. Αυτες τις βαζω πριν το </head> ? <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script> Και αυτην την 4η που ειναι css που? <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> Χρειαζεται κατι αλλο?
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script> Και αυτην την 4η που ειναι css που? <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> Όλα αυτά τα βάζεις μέσα στο head tag. Δηλαδή θα είσαι έτσι. > <head> ... <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script> ... <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> ... </head> Επίσης, ώστε να παίξει πρέπει να ανεβάσεις και τα αντίστοιχα αρχεία στον αντίστοιχο φάκελο. Δηλαδή: μέσα στον φάκελο js να προσθέσεις αυτά: prototype.js lightbox.js scriptaculous.js
solarsoul Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και τον φακελο του blogger που τον βρισκω?η εννοεις πρεπει να νοικιασω χωρο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.