tolis_01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ο καθένας έχει τα δίκια του. Εγώ λέω να αρχίσουμε να σπάμε αυτά που μας ενοχλούν, να δούμε ποιος θα επικρατήσει @mphxths: Αν χωράνε, καλώς. Αλλά και πάλι δεν θα είναι "προβλεπόμενα" παρκαρισμένα.
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ο καθένας έχει τα δίκια του. Εγώ λέω να αρχίσουμε να σπάμε αυτά που μας ενοχλούν, να δούμε ποιος θα επικρατήσει @mphxths: Αν χωράνε, καλώς. Αλλά και πάλι δεν θα είναι "προβλεπόμενα" παρκαρισμένα. Το χαος θα επικρατησει με τετοια νοοτροπια. Κανεις δεν ειναι προβλεπομενα παρκαρισμενος.Αν λαβεις υποψη οτι κανεις δεν πρεπει να παρκαρει 10-12 μετρα απο γωνιες , σε στασεις λεοφορειες (καποια μετρα εκατερωθεν κενο δηλ)..κλπ κλπ Τα ζορια τα τραβανε τα αυτοκινητα.Καθε φορα που παω καπου να παρκαρω κανω ενα καρο κυκλους ωστε να ειμαι σιγουρος οτι εκει που παρκαρω δεν ενοχλω , δεν ειμαι ΠΟΛΥ παρανομος,δεν κλεινω καποιο παρκινγκ , δεν ενοχλω καποιον αλλον και παει λεγοντας. Τα μηχανακια δεν νομιζω να τραβανε τοοοοοσο λουκι στο παρκαρισμα.Αρα ειναι πιο ευκολο για αυτα να κρατανε καποια "προσχηματα" νομιμοτητας.
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι έτσι πρέπει να παρκάρει την μηχανή,αλλιώς δεν σε καλύπτει η ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης απο χτύπημα αυτοκινήτου κτλ αν θυμάμαι καλά τα δικυκλα μπορουν να παρκαρουν και καθετα και παραλληλα διπλα στο πεζοδρομιο
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 τα δικυκλα μπορουν να παρκαρουν και καθετα και παραλληλα διπλα στο πεζοδρομιο ναι το εχουμε διαπιστωσει , αλλα νασαι καλα που μας το επιβεβαιωσες. Μπορουν , ξε-μπορουν , ο λογος που το κανουν ειναι ενας , να καβατζωνουν θεσεις για αυτοκινητα οικειων προσωπων. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. ΥΓ : Οπως και γω μπορω να σηκωσω ενα μηχανακι και απο παραλληλα να βρεθει καθετα.Ειναι στην ευχερια του καθενος να κοιτα να παρκαρει με τετοιο τροπο ωστε να βολευονται ολοι.Οχι επειδη του δινει το δικαιωμα ο νομος να παρκαρει σαν μακακας.
kage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 http://www.flashnews.gr/Uploads/8868_2010_kai_65171_2009_akyrotita_paravaseon_kok.pdf http://www.makthes.gr/news/reportage/67901/ την γλυτωνεις.ισως να το κανε εσκεμμενα.. @mphxths και ο αλλος να σε τρεξει για φθορα ξενης ιδιοκτησιας κτλ..
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 http://www.flashnews...avaseon_kok.pdf http://www.makthes.g...eportage/67901/ την γλυτωνεις.ισως να το κανε εσκεμμενα.. @mphxths και ο αλλος να σε τρεξει για φθορα ξενης ιδιοκτησιας κτλ.. ναι αν με δει να την μετακινω..εγω καλλιστα θα ισχυριστω οτι την βρηκα..ετσι..καθετα Δεν βγαινει ακρη φιλε μου , το θεμα ειναι να αλληλοβοηθιομαστε στο θεμα παρκινγκ απο την στιγμη που ειμαστε τοσο στριμοκωλα.
nik_th3_gr33k Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Γιατί δεν την έσκισε και κάνεις τώρα post γι αυτόν; Λάθος αριθμός,λάθος χρώμα...το κόβω να την "έφαγε" διπλανός και να την έβαλε στον φίλο σου,μπας και τσιμπήσει,δεν πολυεξετάσει τί παίζει και την πληρώσει... Σε κάθε περίπτωση και αν είναι όπως τα λές,χάθηκε η κοινή λογική...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Εσένα δηλαδή σου φαίνεται δίκαιο να τρώει κλήση για παράνομο παρκάρισμα μηχανακί ? Aδικο αδικο. Οπως ειναι αδικο να κανουν αλκοτεστ σε οσους οδηγουν μηχανακι, να γραφουν τους μηχανοβιους που τρεχουν κλπ. WTF ρε οταν παιρνατε διπλωμα για μηχανακι, αλλο ΚΟΚ σας μαθανε? ΚΟΚ για μηχανακια ας πουμε?! Α ρε Ελλαδαρα!
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ναι το εχουμε διαπιστωσει , αλλα νασαι καλα που μας το επιβεβαιωσες. Μπορουν , ξε-μπορουν , ο λογος που το κανουν ειναι ενας , να καβατζωνουν θεσεις για αυτοκινητα οικειων προσωπων. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. ΥΓ : Οπως και γω μπορω να σηκωσω ενα μηχανακι και απο παραλληλα να βρεθει καθετα.Ειναι στην ευχερια του καθενος να κοιτα να παρκαρει με τετοιο τροπο ωστε να βολευονται ολοι.Οχι επειδη του δινει το δικαιωμα ο νομος να παρκαρει σαν μακακας. βασει νομου επιτρεπεται να παρκαρουν οπως θελουν απο τη στιγμη που πληρωνουν τελη κυκλοφοριας.αν δε σου αρεσει που τρωνε θεση για την αμαξαρα σου μπορεις να παρεις κι εσυ μηχανακι και να παρκαρεις κολλητα τους.
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 βασει νομου επιτρεπεται να παρκαρουν οπως θελουν απο τη στιγμη που πληρωνουν τελη κυκλοφοριας.αν δε σου αρεσει που τρωνε θεση για την αμαξαρα σου μπορεις να παρεις κι εσυ μηχανακι και να παρκαρεις κολλητα τους. πιο φτηνο ειναι να του ριξω ενα κλωτσηδι και να παει παραπερα . ή αν ειμαι στις καλες μου να το μετακινησω και ας βγαλει ακρη μετα αυτος πως μετακινηθηκε το μηχανακι του .
Dark_son20 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 βασει νομου επιτρεπεται να παρκαρουν οπως θελουν απο τη στιγμη που πληρωνουν τελη κυκλοφοριας.αν δε σου αρεσει που τρωνε θεση για την αμαξαρα σου μπορεις να παρεις κι εσυ μηχανακι και να παρκαρεις κολλητα τους. βάση του κοκ τα μηχανάκια υποχρεωνόμαστε να παρκάρουμε παράλληλα με το πεζοδρόμιο και μόνο. σαν αμάξια δηλαδή. εκεί να δω χαρες που θα κάνουν τα αυτοκίνητα
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 βάση του κοκ τα μηχανάκια υποχρεωνόμαστε να παρκάρουμε παράλληλα με το πεζοδρόμιο και μόνο. σαν αμάξια δηλαδή. εκεί να δω χαρες που θα κάνουν τα αυτοκίνητα και βασει του κοκ , μακρυα απο γωνιες , φωτεινους σηματοδοτες , στασεις λεωφορειων , γεφυρες πανω και κατω και ενα καρο αλλα. Τα τηρειτε ολα αυτα που και καλα το παραλληλα με το πεζοδρομιο ειναι το κερασακι της τουρτας? 99,9999% οσων παρκαρουν παραλληλα με το πεζοδρομιο το κανουν για να καβατζωσουν την θεση. το 0,0001% απλα ειναι βλακες κανεις δεν το κανει επειδη ετσι λεει ο νομος. Η λογικη λεει βαλτο καθετα να διευκολυνεις μια επιβαρυμενη κατασταση . Δεν νομιζω οτι γραφουν κλησεις για καθετο παρκαρισμα.Αν τωρα θες να το παιξεις νομοταγης παιχτο παντου , οχι μονο στο παρκαρισμα
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 πιο φτηνο ειναι να του ριξω ενα κλωτσηδι και να παει παραπερα . ή αν ειμαι στις καλες μου να το μετακινησω και ας βγαλει ακρη μετα αυτος πως μετακινηθηκε το μηχανακι του . και μετα θα δεις το αμαξι σου ντελαπαρισμενο,και να λειπουν τα καθισματα. ντροπη στον παλιανθρωπο που τολμησε να παρκαρει το μηχανακι του εκει που συχναζεις εσυ. βάση του κοκ τα μηχανάκια υποχρεωνόμαστε να παρκάρουμε παράλληλα με το πεζοδρόμιο και μόνο. σαν αμάξια δηλαδή. εκεί να δω χαρες που θα κάνουν τα αυτοκίνητα οντως,αλλο ειχα στο μυαλο μου, οτι τα δικυκλα επιτρεπεται να παρκαρουν σε διπλη σειρα
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 και μετα θα δεις το αμαξι σου ντελαπαρισμενο,και να λειπουν τα καθισματα. ντροπη στον παλιανθρωπο που τολμησε να παρκαρει το μηχανακι του εκει που συχναζεις εσυ. κοιτα σε τι σημεια εισαι ακυρος..δινεις βαση ? 1. αν ντελαπαρεις ετσι ευκολα ενα αμαξι - που σε προηγουμενο ποστ σου το χαρακτηρισες αμαξαρα - τοτε να πας στην εθνικη ομαδα αρσης βαρων , σε χρειαζομαστε. 2. να λειπουν καθισματα?αν νομιζεις οτι μπορεις να παραβιασεις ενα αμαξι , και να του ξηλωσεις τα καθισματα πριν μαζευτουν 2-3 περιεργοι και οι μπατσοι , τοτε να πας στον στρατο , χρειαζονται τετοια κομαντα.Επισης να ξηλωσεις τα καθισματα πριν το ντελαπαρεις , αλλιως θαναι λιγο δυσκολο 3.ειπα εγω οτι επιασε καποιος την θεση μου ?οχι , ειπα οτι πολλοι μην σου πω ολοι καβατζωνουν θεσεις με το μηχανακι τους. αυτοι θεωρουν οτι τους ανηκει το πεζοδρομιο και η θεση σταθμευσης.Αν θεωρεις οτι ειναι ορθον αυτο , να πας στο δικαστικο σωμα , χρειαζονται νομοταγεις πολιτες και με σωστη κριση. Αλλα μαλλον δεν σου χει τυχει να οδηγεις αμαξι , να θες να παρκαρεις και να κανεις 30 γυρους γιατι δεν βρισκεις απο τα καθ΄ολα νομιμα παραλληλως παρκαρισμενα μηχανακια πολλα εκ των οποιων ουτε καν λειτουργουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.