Προς το περιεχόμενο

Λαθος κληση!!!

puma1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εφαγε κληση για παρανομο παρκαρισμα με το μηχανακι του....στην κληση γραφει λαθος αριθμο πινακιδων...αντι για οκχ, εγραφε οκκ....οπως και λαθος χρωμα. :confused:

Την γλυτωνει?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως σε μια ίδια περίπτωση που με είχαν γράψει για δίπλωμα (είχα για 50cc τότε και οδηγούσα 72..) η κλήση πάνω ενώ είχε λάθος αριθμό πινακίδας πήγα σε δικαστήριο κανονικά. Μέχρι και στην τροχαία είχα πάει ( ο έξυπνος ) να δουν ποιανού το μηχανάκι ήταν αυτό μια και εμένα "δεν με είχαν γράψει ποτέ".Εκεί μου είχαν πει ότι δεν μπορούν να βρουν την πινακίδα και ότι κάποιο λάθος γίνετε, το μηχανάκι ίσως ήταν κλεμμένο etc.. Το αποκορύφωμα ήταν την μέρα που πήγα στο δικαστήριο (με το αυτοκίνητο) μου πήραν τις πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα..

Προτείνω να μην στηριχτεί ο φίλος σου στο ότι θα βρει το δίκιο του επειδή η κλήση έχει πάνω λάθος νούμερο.

Δημοσ.

Προτείνω να μην στηριχτεί ο φίλος σου στο ότι θα βρει το δίκιο του επειδή η κλήση έχει πάνω λάθος νούμερο.

wtf.jpg

Δημοσ.

Σε ραμπα αναπηρων ειναι οκ ετσι? Σε διαβασεις ειναι οκ ? Στη μεση του πεζοδρομιου επισης ολα κομπλε! [χρησιμοποιω και γω σχεδον καθημερα δικυκλο]

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εφαγε κληση για παρανομο παρκαρισμα με το μηχανακι του....στην κληση γραφει λαθος αριθμο πινακιδων...αντι για οκχ, εγραφε οκκ....οπως και λαθος χρωμα. :confused:

Την γλυτωνει?

σε περιπτωση φιλου μου με αυτοκινητο που του εγραψαν λαθος χρωμα , πηγε και τους την ειπε "εχω μια κληση , αλλα μαλλον αναφερεται σε αλλο αμαξι , το δικο μου δεν ειναι αυτο το χρωμα"..και δεν του κανανε τιποτα

τωρα αν εινια και η πινακιδα αλλανταλλων παιζει να την γλυτωσει ακομα πιο ευκολα.Μπορει και οχι . Εχει παντως πολλες πιθανοτητες..

"Εσένα δηλαδή σου φαίνεται δίκαιο να τρώει κλήση για παράνομο παρκάρισμα μηχανακί ?"

ωπα , δηλ τα μηχανακια παρκαρουν οπου θελουν?σε πεζοδρομια ?μπροστα απο μαγαζια ?σε κεκλιμενα αναπηρικων διαβασεων ?Δεν υπαρχουν ορια δηλ?Επειδη ειναι "μικρα" σε ογκο?

οχι επειδη εχουμε μηχανακι να πιστευουμε ο,τι θελουμε εε ?:)

αχ με προλαβες "athlios" :)

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε μια ίδια περίπτωση που με είχαν γράψει για δίπλωμα (είχα για 50cc τότε και οδηγούσα 72..) η κλήση πάνω ενώ είχε λάθος αριθμό πινακίδας πήγα σε δικαστήριο κανονικά. Μέχρι και στην τροχαία είχα πάει ( ο έξυπνος ) να δουν ποιανού το μηχανάκι ήταν αυτό μια και εμένα "δεν με είχαν γράψει ποτέ".Εκεί μου είχαν πει ότι δεν μπορούν να βρουν την πινακίδα και ότι κάποιο λάθος γίνετε, το μηχανάκι ίσως ήταν κλεμμένο etc.. Το αποκορύφωμα ήταν την μέρα που πήγα στο δικαστήριο (με το αυτοκίνητο) μου πήραν τις πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα..

Μα την κληση την βρηκε πανω στο μηχανακι, δεν εχουν κανενα στοιχειο του.

Μονο πινακιδες και χρωμα γραφει απο τα στοιχεια του.... και αυτα λαθος.

Λαθος πινακιδες, λαθος χρωμα..... :-D

Δημοσ.

Μα την κληση την βρηκε πανω στο μηχανακι, δεν εχουν κανενα στοιχειο του.

Μονο πινακιδες και χρωμα γραφει απο τα στοιχεια του.... και αυτα λαθος.

Λαθος πινακιδες, λαθος χρωμα..... :-D

ακριβώς,είναι σαν να γράψουν εμένα και να αφήσω την κλήση πάνω στο μηχανάκι σου,δεν σημαίνει ότι θα πας στο δικαστήριο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας

πόσα ούζα να είχε κατεβάσει το όργανο;

Δημοσ.

Εσένα δηλαδή σου φαίνεται δίκαιο να τρώει κλήση για παράνομο παρκάρισμα μηχανακί ?

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

πανω που νομιζες οτι τα χεις δει ολα απο τους Ελληνες οδηγους...

Δημοσ.

Εσένα δηλαδή σου φαίνεται δίκαιο να τρώει κλήση για παράνομο παρκάρισμα μηχανακί ?

Οσο δικαιο να παιρνει ο καθενας το μηχανακι του να το βαζει/παρκαρει παραλληλα στο πεζοδρομιο , να καβατζωνει θεση για το αμαξι του/γνωστου του και να κανουμε εμεις οι "αυτοκινητιστες" 80 στροφες για να βρουμε να παρκαρουμε :)

Δημοσ.

Οσο δικαιο να παιρνει ο καθενας το μηχανακι του να το βαζει/παρκαρει παραλληλα στο πεζοδρομιο

δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι έτσι πρέπει να παρκάρει την μηχανή,αλλιώς δεν σε καλύπτει η ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης απο χτύπημα αυτοκινήτου κτλ

αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

Σε ραμπα αναπηρων ειναι οκ ετσι? Σε διαβασεις ειναι οκ ? Στη μεση του πεζοδρομιου επισης ολα κομπλε! [χρησιμοποιω και γω σχεδον καθημερα δικυκλο]

Έχω ξαναναφέρει την γνώμη μου σε παρόμοια περιστατικά και συνήθως όλοι πέφτουν να με φάνε :P

Σε ράμπα αναπήρων εννοείται όχι, αλλά σε όλα τα άλλα βολεύονται όλοι με αμοιβαίες υποχωρίσεις. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένετε, αλλά αν μετρήσετε το άθροισμα των αυτοκινήτων και τον δικύκλων, και την περιφέρεια του πεζοδρομίου-δρόμου (για νόμιμο παρκάρισμα και στους δυο) πολύ απλά..... δεν χωράνε :P Κάποιος θα κάνει την "υπέρβαση" και θα ανέβει στο πεζοδρόμιο για να χωρέσουμε όλοι.

Δημοσ.

πατάς μια κλωτσιά σε κάθε μηχανάκι που βλέπεις στο πεζοδρόμιο για να ανοίξεις χώρο

Κάποιος θα κάνει την "υπέρβαση" και θα αρχίσει τα κλοτσίδια για να χωρέσουμε όλοι (οι πεζοί)

απόλαυση θα ήταν τέτοιο σκηνικό

Δημοσ.

Έχω ξαναναφέρει την γνώμη μου σε παρόμοια περιστατικά και συνήθως όλοι πέφτουν να με φάνε :P

Σε ράμπα αναπήρων εννοείται όχι, αλλά σε όλα τα άλλα βολεύονται όλοι με αμοιβαίες υποχωρίσεις. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένετε, αλλά αν μετρήσετε το άθροισμα των αυτοκινήτων και τον δικύκλων, και την περιφέρεια του πεζοδρομίου-δρόμου (για νόμιμο παρκάρισμα και στους δυο) πολύ απλά..... δεν χωράνε :P Κάποιος θα κάνει την "υπέρβαση" και θα ανέβει στο πεζοδρόμιο για να χωρέσουμε όλοι.

πλακα κανεις ε ?Εχουμε που εχουμε τα στενοτερα πεζοδρομιο στον πλανητη , παρκαρουν εκει πανω αμαξια και μηχανακια και κανεις ζιγκ ζαγκ για να περπατησεις σαν ανθρωπος ή βγαινεις στον δρομο.ωραια νοοτροπια

Ειδικα τα μηχανακια δεν πρεπει να παραπονουνται για θεσεις παρκαρισματος.Μπορουν να παρκαρουν παντου , αναμεσα σε αμαξια , διπλα σε κολωνες , δεν χρειαζεται να κατακλυζουν τα πεζοδρομια.

δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι έτσι πρέπει να παρκάρει την μηχανή,αλλιώς δεν σε καλύπτει η ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης απο χτύπημα αυτοκινήτου κτλ

ναι ναι για αυτο τον λογο τα παρκαρουν παραλληλα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...