Προς το περιεχόμενο

Noctua NH-D14 ή Corsair H60?

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλο το community. Θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με τις 2 ψύκτρες..

Με αφορμή την πτώση της τιμής της H60 είπα να την αγοράσω αλλά τελευταία στιγμή είδα ότι και η Noctua παίζει στα ίδια περίπου λεφτά(+10 ευρώ) και είναι πιό αποτελεσματική.

Το θέμα μου είναι ότι η Noctua είναι ΓΟΜΑΡΑ εν αντιθέσει με την Η60 που πρσφέρει ένα πολύ όμορφο "συμμάζεμα" στο pc. Το ζήτημα είναι αν η Noctua είναι τόσο πιο αποτελεσματική ώστε να δικαιολογεί τον όγκο και το "κλείσιμο" του κουτιού μου έναντι της Η60.

Το cpu μου είναι ένας i7 930 που σκέφτομαι να τον ανεβάσω στα 4 ghz το μέγιστο και το κουτί μου είναι το Coolermaster Cosmos RC1000 με πλαϊνό παράθυρο.

Περιμένω τις γνώμες σας!:)

Δημοσ.

Αν το θες για ομορφιά πάρε H60... Αν θες να είναι δροσερός πάρε την Noctua μια και έχεις καυτό Socket...

Δύο φώτο με τον επεξεργαστή μου στα 4GHz... Από τη μία η Noctua (πρώτη φώτο) Από την άλλη η H70

post-204649-0-22526800-1311077332_thumb.png

post-204649-0-12552600-1311077356_thumb.png

Δημοσ.

+1 για Noctua!!

Μου έχει βγάλει την πίστη η H50 με τον 920!! Φαντάζομαι η H60 δεν θα είναι και πολύ καλύτερη!!

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά αρκετά άτομα έως και όλοι έχουν προβλήματα σε αυτό το soscket με της HXX.

Γενικά οι HXX τα παν καλυτέρα σε load και όχι σε idle σε σχέση με της αερόψυκτες

Δημοσ.

Στα συν πάντως της Η60 είναι ότι θεωρητικά η θερμοκρασία βγαίνει έξω από το κουτί , συμαντικός παράγωντας αν δεν υπάρχει καλό air flow , κατά τα άλλα έιναι καλύτερη η NH-D14. Στα συν της NH-D14 είναι ότι "μπορεί" να ψύχονται και οι μνήμες .

Επιπλέον κοιτάς εδώ

Δημοσ.

Συμφωνώ με την karmen και τα παιδιά επάνω, για το δικό σου socker Η60 για ομορφία , συμμαζεμένη μεσα στο κουτί κτλπ.

Noctua για απόδοση , δροσιά + αντοχή και κότσια στο overclock

Δημοσ.

Αν το θες για ομορφιά πάρε H60... Αν θες να είναι δροσερός πάρε την Noctua μια και έχεις καυτό Socket...

Δύο φώτο με τον επεξεργαστή μου στα 4GHz... Από τη μία η Noctua (πρώτη φώτο) Από την άλλη η H70

Karmen πολυ υψηλες θερμοκρασιες δεν εχεις ?

Παντος ως κατοχος της noctua εδω και 1+ χρονο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , υψηλες αποδοσεις ,αθορυβη λειτουργια . Την ειχα παρει 75 ευρα αν θυμαμαι και πραγματικα δεν το εχω μετανιωσει καθολου.,. Προσοχη μονο στην τοποθετηση της παστας !

Δημοσ.

Παντος ως κατοχος της noctua εδω και 1+ χρονο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , υψηλες αποδοσεις ,αθορυβη λειτουργια . Την ειχα παρει 75 ευρα αν θυμαμαι και πραγματικα δεν το εχω μετανιωσει καθολου.,. Προσοχη μονο στην τοποθετηση της παστας !

Φοίβο είμαι με ανεβασμένη θερμοκρασία δωματίου(30άρα) και σε full Load εκει πέρα... Η πάστα σίγουρα έκατσε καλά, είχα κάνει και δοκιμή και την είχα βγάλει και ξαναβάλει...

Ceramic έβαλα και στις 2 περιπτώσεις

Δημοσ.

Ειναι καλυτερη η Noctua απο την Megahalems? (Σε socket 1366) Γιατι προσοχη στην τοποθετηση της παστας? Εχει καποια ιδιαιτεροτητα?

Δημοσ.

Ειναι καλυτερη η Noctua απο την Megahalems? (Σε socket 1366) Γιατι προσοχη στην τοποθετηση της παστας? Εχει καποια ιδιαιτεροτητα?

Τη Noctua Την θεωρώ κορυφή αλλά γαιδούρα μέσα στο κουτί :lol: :lol:

E ναι η πάστα θέλει προσοχή στην ποσότητα και στο άπλωμα

Δημοσ.

Πιστεύω και εγώ οτι αν ειναι να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτες τις 2 και έχεις χώρο μεσα στο κουτί πας για την Noctua άνετα

Δημοσ.

Nαι αλλα επειδή ο Βαγγελάκης έχει και μία τρέλα στον εγγέφαλο..να πούμε ότι δέν είναι ανάγκη να βγάλει την Mega

και να πάρει Noctua..μια χαρά κάνει την δουλειά του!!!

Δημοσ.

Nαι αλλα επειδή ο Βαγγελάκης έχει και μία τρέλα στον εγγέφαλο..να πούμε ότι δέν είναι ανάγκη να βγάλει την Mega

και να πάρει Noctua..μια χαρά κάνει την δουλειά του!!!

+1 epic fail αυτή η αλλαγή ψύκτρας...πεταμένα λεφτά για μικροδιαφορές που μπορεί να είναι και ανύπαρκτες...

ειδικά για ένα medium overclocking

@vangellis αν θες να αλλάξεις κάτι στο pc σου τότε κάνα απλά τράμπα τις vgas! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...