stm00192 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 πωπω.τι να πω...ευχαριστω πολυ..οκ δεν πιστευς να εχω προβλημα poy εχω παλια οθονη με την φουσκα πισω χαχα,απλα θα στραβωθω.οκ θα βαλω μουφα windows 64 bit. που θα παιδευτω να τα βαλω...εξηγησε μου αυτο το κομματι αν γινεται.thanks Προβλημα δεν θα έχεις αλλά καλο είναι σιγά σιγα να ξεκινήσεις να μαζεύεις χρήματα για κανενα καινουργιο μονιτορ κυρίως για την υγεία των ματιων σου! Btw ποιά ακριβως οθονη έχεις (μοντελο)??
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Και επίσης αν δεν παίζεις Games πες το να μπει και οθόνη... Αν δεν αλλάξεις οθόνη και να παίζεις games μπορείς να την βγάλεις και με μια πιο φτηνή κάρτα...
ΑΚΤΟΡΑΣ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 δεν θυμαμαι φιλε ακριβως γιατι τωρα βρισκομαι σε αλλη πολη oups,ούτε την μάρκα να φανταστεις.είναι τουλάχιστον 8αετίας άστα να πάνε.και τον υπολογιστη τον εχω αθηνα.το σαββατοκυριακο που θα πάω θα σου απαντήσω. τι πρόβλημα θα έχω να εγκαταστήσω τα windows απο τον θείο??? με ένα απλο cd δεν γίνεται? μα και για game την θέλω... wow και τέτοια φυσικα...
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 δεν θυμαμαι φιλε ακριβως γιατι τωρα βρισκομαι σε αλλη πολη oups,ούτε την μάρκα να φανταστεις.είναι τουλάχιστον 8αετίας άστα να πάνε.και τον υπολογιστη τον εχω αθηνα.το σαββατοκυριακο που θα πάω θα σου απαντήσω. τι πρόβλημα θα έχω να εγκαταστήσω τα windows απο τον θείο??? με ένα απλο cd δεν γίνεται? μα και για game την θέλω... wow και τέτοια φυσικα... Για παιχνίδια στο στυλ του wow δεν χρειαζεσαι τόσο ισχυρή καρτά!!! Αν παίζεις και πιο βαριά παιχνίδα τελευταία κοης τότε οκ!! Γεια του θείου το λειτουργικό κανονικα εγκατασταση απο δισκάκι που θα έχεις γράψει εσύ θα κάνεις απλά το πιο πιθανο είναι να πρέπει να περάσεις και καποιο crack!! Αλλά δεν μπορώ να σου πω περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα διοτι ήδη έχουμε παραβεί τους κανονες του φορουμ και θα έχουμε πρόβλημα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.