Προς το περιεχόμενο

αγορα κεντρικης μοναδος pc.ποια η γνώμη σας?

ΑΚΤΟΡΑΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω την συγκεκριμενη κεντρικη μοναδα.650 ευρω δεν εχω αλλα + τα windows 7 64 bit αλλα 120 περιπου.

CoolerMaster Elite 370 Black Case (RC-370-KKN1)

CoolerMaster Silent Pro PSU (500W)

Intel Core i5 2310 (s1155, 2.9GHz, 6MB)

MSI H61M-P23 B3 (s1155, H61, DDR3)

Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm (1x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMZ4GX3M1A1600C9)

Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

TwinTech GTX 550 Ti(PCI-Express, GDDR5, 1GB)

παρακαλώ την γνωμη σας για το συστημα και την συνδεσμολογια που θα γινει απο το πλαισιο.εχετε καμια καλυτερη ενναλακτικη γυρω στα 600 ευρώ??? ευχαριστώ πολυ...

Δημοσ.

Oχι ρε φίλε...έγκλημα!

Κατσε να σου κάνουν σύνθεση γιατί εγώ είμαι απο λάπτοπ-στικάκι τώρα και δέν την παλεύει..

Δημοσ.

εγκλημα ε? και τι να αγορασω ρε παιδες? βοηθηστε με τον κα-η-μένο...

Μισο και θα σου κάνω μια σύνθεση αλλά πρώτα απάντησε γτ μονο απο πλαισιο?? και γιατι οχι λειτουργικό από τον θείο??? Πεταμένα λεφτά και τα δυο (πλαίσιο + λειτουργικό).

Δημοσ.

απο πλαισιο γιατι μπορω να το αγορασω με δοσεις χωρις πιστωτικη.να πάω multirama? λογισμικο απο τον θείο τι εννοείς?

είμαι λίγο άχρηστος απο δαυτα.ευχαριστώ για τον κόπο σας όμως...δεν γνωρίζω σας το ξαναλέω απλα αν με βοηθήσετε τι να πω..

ένα αξιοπρεπές pc θέλω μανέλια δεν εχω να πάρει.

Δημοσ.

λογισμικο απο τον θείο τι εννοείς?

Μη γνήσιο... κατεβασμένο απο το internet!! Εγω θα σου κάνω μια σύνθεση μεχρι 720Ε χωρις λειτουργικο!! Αν από εκεί και περα επιμενεις για το λειτουργικο την αλλάζουμε!

Δημοσ.

α δεν εχω πρόβλημα σε αυτο.απλα έχω ακούσει οτι αμα αγοραζεις pc δεν είναι κ τόσο καλό να μην είναι αυθεντικό.αυτό.-

γενικά δεν κάνουν αυτά που μου έχω συνθέσει??? δεν συνδέονται μεταξύ τους?

οκ.ευχαριστω ρε φίλε περιμένω.

Δημοσ.

Εδώ είσαι!

post-74154-0-09676000-1311072536_thumb.jpg

Εχουμε και λεμε...

Καλύτερος επεξεργαστής (τετραπυρηνος), πολύ καλύτερη κάρτα, καλυτερο τροφοδοτικό, καλυτερη μητρική!

Γενικότερα καλυτερη αναβαθμισημοτητα για το μέλλον.

Το λειτουργικο μην το φοβάσαι και του θείου μια χαρά είναι απλα αμα βρεις κανενα φίλο που να ξερει πεντε πραγματα για να στο εγκαταστησει θα είναι καλα για να μην παιδεύεσαι εσύ!!

Δημοσ.

Ετσι μπράβο!!!

Βεβαια αν αλλάξεις και κατάστημα κάνεις καλύτερα πράγματα..

Ειναι το θέμα με τις ατοκες δόσεις που θελει το παιδί και κανουν μονο multirama και plaisio!! Αλλιως ναι υπαρχουν πολύ καλυτερα και φθηνοτερα μαγαζια!!

Δημοσ.

Ειναι το θέμα με τις ατοκες δόσεις που θελει το παιδί και κανουν μονο multirama και plaisio!! Αλλιως ναι υπαρχουν πολύ καλυτερα και φθηνοτερα μαγαζια!!

Και το Vision Κάνει ρε συ δόσεις... Για τσεκ

5) ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Κάθε παραγγελία μπορεί να πληρωθεί με δόσεις μετά από την συνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων της Vision Studio Computers. Για να γίνουν οι δόσεις πρέπει να στείλετε σε μας με fax τα εξής στοιχεία:

Φωτοτυπία ταυτότητας

Στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας

Υπεύθυνη δήλωση η οποία θα λέει ότι δέχεστε να χρεώσουμε την κάρτα σας με ένα συγκεκριμένο ποσό για την πληρωμή της παραγγελίας που έχετε κάνει.

Δημοσ.

Κανει αλλα νομιζω είναι εντοκες!!

Εχω την αίσθηση ότι και έντοκες να είναι θα βγει πιο φτηνά... Αλλά δεν επιμένω :)

Δημοσ.

Εχω την αίσθηση ότι και έντοκες να είναι θα βγει πιο φτηνά... Αλλά δεν επιμένω :)

Πολύ πιθανό.. αυτό ομως είναι αποφαση του TS οποτε ας μας πει αν το σκεφτεται σαν ενδεχόμενο και φτιαχνοθμε και κατι απο visionstudio!!

Δημοσ.

πωπω.τι να πω...ευχαριστω πολυ..οκ δεν πιστευς να εχω προβλημα poy εχω παλια οθονη με την φουσκα πισω χαχα,απλα θα στραβωθω.οκ θα βαλω μουφα windows 64 bit. που θα παιδευτω να τα βαλω...εξηγησε μου αυτο το κομματι αν γινεται.thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...