Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Προκειται να μετακομισω, οποτε αρχισα να εξεταζω τις πιθανες λυσεις περι adsl. Μεταφορα της γραμμης και διατηρηση της υπαρχουσας συνδεσης (forthnet adsl εως 24),με κοστος ~51 ευρω, οσο και το κοστος νεας ενεργοποιησης δηλαδη. Απορια: Σ αυτη την περιπτωση θεωρειται πως συνεχιζεται η παρουσα συνδεση μου ή εμφανιζομαι σαν νεος χρηστης, αρα εχω και τον 1 χρονο υποχρεωτικο συμβολαιο στο κεφαλι μου? Διακοπη συνδεσης και ενεργοποιησης καινουριας. Κοστος ~51 ευρω. Με τον συγκεκριμενο τροπο υποθετω και πως παιρνω δωρακι το thomson και συμφωνα με το λιγοστο feedback που εχω απο την περιοχη (Καλαμαρια Θεσσαλονικη) υποτιθεται πως γινεται γρηγοροτερα η συνδεση. Τα κατα της συγκεκριμενης λυσης ειναι το νεο συμβολαιο που με "δενει" για 1 χρονο σε περιπτωση που κατι παει στραβα και θελω να φυγω και επισης δεν ξερω τι παιζει με το username/mail μου το οποιο χρειαζομαι να διατηρηθει το ιδιο. Περναω σε ΗOL. Απο συγχρονισμο ειναι οκ, δεν εχει φορτωμενο dslam συμφωνα παλι με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες, και γενικα ειναι οκ λυση απ οτι φαινεται, αλλα θα προτιμουσα να παραμεινω σε forthnet. (Συνδρομητης Forthnet για περισσοτερο απο ενα χρονο, μ αλλα λογια δεν εχω καποια επιβαρυνση εαν παω σε διακοπη συμβολαιου και δεν μ ενδιαφερει το τηλεφωνο) Οποιες προτασεις, ευπροσδεκτες!
Sarandis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλο θα ηταν να τους ρωτησεις γιατι στην αιτηση μετακομισης δεν αναφερει πουθενα ανανεωση για επιπλεον χρονο αλλα you never know! Σχετικα με το username, θα ακυρωθει και θα εκδοθει καινουριο εκτος αν ζητησεις να διατηρηθει. Με ενεργοποιηση καινουριας γραμμης δεν μπορεις να διατηρησεις το παλιο με κανενα τροπο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Με ενεργοποιηση καινουριας γραμμης δεν μπορεις να διατηρησεις το παλιο με κανενα τροπο. Thank you για το feedback! Θελω να ακουσω real life περιπτωσεις, για να μαθω τι παιζει και μετα να παω στη forthnet προετοιμασμενος. Σχετικα με το username/mail: Δηλαδη εαν προχωρησω σε καταργηση της συνδεσης, αυτοματα το συγκεκριμενο username/mail δεν απελευθερωνεται? Υπεθεσα πως ισχυει κατι τετοιο και απλα στη νεα αιτηση που θα γινει στα καπακια, δηλωνω ιδιo username/password/mail. Αρα ξεχναω τη λυση "διακοπη-νεα συνδεση" , το router και την υποτιθεμενη γρηγοροτερη επανασυνδεση, λογω αυτου.
Sarandis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Επειδη τυχαινει να δουλευω σε εναλλακτικο παροχο γι αυτο στα λεω. Ολοι χρησιμοποιουν σχεδον τα ιδια προγραμματα στα pc τους, οι διαδικασιες ειναι fix, μονο οι προσφορες αλλαζουν κατα κυριο λογο (για οικιακα συμβολαια παντα). Ακυρωνοντας μια γραμμη το username δεν απελευθερωνεται, βγαινει blocked by operator. H απελευθερωση γινεται σε περιπτωση που θες να το διατηρησεις, οποτε το φτιαχνουν αυτοι απο την αρχη. Χωρις να θελω να σε τρομαξω, καμια φορα καθυστερει η επανεκδοση username, λιγες μερες αφου γινει η καινουρια μεικτονομιση δηλαδη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μαααλιστα.Thanx a million και παλι! Οποτε κανω την μεταφορα και τελειωνω με το θεμα. Και οτι βρεξει ας κατεβασει.
livewire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Είχα τις ίδιες απορίες ενάμιση μήνα πριν. Τελικά επέλεξα να μεταφέρω την ίδια γραμμή στο νέο σπίτι. Η σύνδεση ενεργοποιήθηκε ακριβώς στο όριο που μου είχαν αναφέρει(γύρω στις 25 μέρες μου είχαν πει) ενώ με πήραν τηλέφωνο για να μου κλείσουν ραντεβού για να περάσει ο τεχνικός που θα έκανε τον έλεγχο της γραμμής. Ήρθε στην ώρα του και όλα καλά. Για Forthnet μιλάμε, ε. Επίσης μου είπαν ότι θα συνεχίσει να τρέχει κανονικά το πρόγραμμα μειωμένης χρέωσης που είχα ενεργοποιήσει πριν από κανένα 6μηνο, οπότε δε νομίζω να παίζει θέμα δέσμευσης για ένα χρόνο που λες, μιας και δεν αντιμετωπίζεσαι ως "νέος χρήστης". Καλό κουράγιο με τη μετακόμιση μέσα στον καύσωνα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω πολυ μεσιε!Παει και η τελευταια αμφιβολια που ειχα Οσο για τον καυσωνα, ελα μωρε, αλλοι πληρωνουν για να ιδρωνουν σε γυμναστηρια
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 ειτε διακπη ενεργοποιηση ειτε μεταφορα τον ιδιο χρονο θα παρει για ενεργοποιηση.το Username για ενα μηνα μενει disabled και δεν μπορει να το παρει κανεις και μετα απο ενα μηνα εκτος αν εχει αλλαξει γινεται History οποτε ναι μπορει να το παρει καποιος.πολλες φορες γινεται να κρατησεις το ιδιο η σου δινουν καινουριο και μετα σε ξαναγυρνανε στο παλιο αμα χρειαστει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.