Προς το περιεχόμενο

πληκτρολογιο

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,θελω να αγορασω ενα ασυρματο, η bluetooth, πληκτρολογιο μαρκας Microsoft η Logitech ,σε κανονικο μεγεθος αλλα με ενδιαφερουν δυο πραγματα η μπαταρια ναχει μεγαλη διαρκεια και η εμβελεια επισης μεγαλη,εδω θαθελα να ρωτησω αν τα bluetooth εχουν καλιτερη εμβελεια.Εχετε καποια να μου υποδειξετε ?

Δημοσ.

Καλημερα,θελω να αγορασω ενα ασυρματο, η bluetooth, πληκτρολογιο μαρκας Microsoft η Logitech ,σε κανονικο μεγεθος αλλα με ενδιαφερουν δυο πραγματα η μπαταρια ναχει μεγαλη διαρκεια και η εμβελεια επισης μεγαλη,εδω θαθελα να ρωτησω αν τα bluetooth εχουν καλιτερη εμβελεια.Εχετε καποια να μου υποδειξετε ?

Καλημέρα φίλε!Κατά την γνώμη μου, αρχικά πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι ίσως σου κοστίσει λίγο παραπάνω. Εγώ θα σου πώ ένα παράδειγμα για ποντίκι!Έχω πάρει σαν "δεύτερο" για το P.C μου το Microsoft 3500 Wireless Mobile Mouse,το οποίο λίγους μήνες πιο πριν μου κόστισε λίγο παραπάνω (το πήρα 33Ευρώ)και είναι blue track τεχνολογίας,δηλαδή δουλευει σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες.Τώρα για πληκτρολόγιο το bluetooth δεν ξέρω αν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο,λογικά όμως θα έχεις μεγαλύτερη εμβέλεια!Και όσον αφορά την μπαταρία,νομίζω οτι τα bluetooth κρατάνε μέχρι 8 μήνες.Εγώ έχω αυτό--> http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Microsoft-Ms-Wireless-Media-Deskt-1000-ZHA-00019.htm Και μπορεί να μου δουλέψει γύρω απο το γραφείο μου στα 3-4 μέτρα,αν βέβαια είναι στην ευθεία του πομπού... :mrgreen:

Δημοσ.

σας ευχαριστω,θα τα κοιταξω,αν και του chrisv. το βλεπω σαν πιο ολοκληρωμενη λυση.

Απλά έχει και το ποντίκι!Αν και να σημειώσω οτι ίσως να μην πετύχεις την εμβέλεια απο την απόσταση που θες!Αλλά μετά ανεβαίνεις αρκετά στην τιμή απο όσο είδα...Και δεν αναφερούν πόσο κραταέι η μπαταρία τους :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...